ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Ιατρός αρνήθηκε να εξετάσει ασθενή, γιατί είναι …χρυσαυγίτης

Μαθήματα ανθρωπισμού και ιατρικής δεοντολογίας παρέδωσε στον φίλο μας και συναγωνιστή Μπαντέμη Παναγιώτη ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός κ. Αναστάσιος Λ. Δούμας.
Ο συναγωνιστής Μπαντέμης Παναγιώτης πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου με αφόρητους πόνους στο δεξί του γόνατο, λόγω πτώσης από σκάλα. Περίμενε υπομονετικά για περίπου δύο ώρες στα εξωτερικά ιατρεία και αφού έδωσε την σειρά του σε γηραιότερο, ως όφειλε, διαπίστωσε ότι οι υπεύθυνοι παρακάμπτουν την σειρά του και εξετάζουν τους επόμενους ασθενείς. Στην συνέχεια ο ιατρός εξήλθε του….
ιατρείου δηλώνοντας ότι …πρέπει να κάνει διάλειμμα. Ακολούθησε διαπληκτισμός με τον υποφέροντα από τον πόνο συναγωνιστή, διότι αυτός τόλμησε να διαμαρτυρηθεί!
Το διάλειμμα του ιατρού διήρκησε 45 λεπτά! Όταν επιτέλους ήρθε η σειρά του ασθενούς μας να εξεταστεί είχαν ήδη εξεταστεί άλλοι δέκα (επτά πριν και τρεις μετά το διάλειμμα). Ο ειδικευόμενος κ. Δούμας, λοιπόν, τον κάλεσαι να εισέλθει αποκαλώντας τον, άκουσον – άκουσον θράσος, “κύριο Φασιστίδη” και αντί να τον εξετάσει του έκανε διάλεξη …περί δημοκρατικού “ήθους” και “λογικής”. Του ανέφερε δε ότι αρνείται να τον εξετάσει, διότι -ως χρυσαυγίτης, κι άρα αντιδημοκράτης και παρακρατικός- είναι μέρος του υπάρχοντος συστήματος εκμετάλλευσης και θα πρέπει να πληρώσει στον ιατρό τα δεδουλευμένα επτά μηνών που του χρωστάει το ελληνικό κράτος.
Μετά απ’ όλη αυτήν την ταλαιπωρία και την αναμονή ο κ. Μπαντέμης αναγκάστηκε να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας. Απτόητος όμως και με περίσσιο θράσος ο ιατρός δήλωσε τηλεφωνικά στην Αξιωματικό Υπηρεσίας πως μ’ αυτήν του την ενέργεια ο “κ. Φασιστίδης” απέδειξε ότι«μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» (θαυμάστε λόγια κι αποκρίσεις από έναν νεαρό Ασκληπιάδη!) Παρά τις εκκλήσεις της Αξιωματικού Υπηρεσίας προς τον ιατρό να κάνει το ιατρικό του καθήκον, αυτός συνέχιζε να αρνείται να εξετάσει τον κ. Μπαντέμη δηλώνοντας πως του είναι παντελώς αδιάφορο αν πάθει κάτι ο ασθενής, ακόμη κι αν τον μηνύσει!
Τέλος, για την ιστορία αναφέρουμε πως ο συναγωνιστής – ασθενής μας πήγε για μία ακόμη φορά στο νοσοκομείο, όπου ο ίδιος λαλίστατος νεαρός Ασκληπιάδης -μετά από ένα εκ νέου έντονο φραστικό επεισόδιο- εξέτασε τον ασθενή του και του έδωσε τις απαραίτητες ιατρικές συστάσεις…

ΣΤΑΥΡΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

80 Comments

  1. Ανώνυμος

    Π Υ Ρ Ο Β Ο Λ Η Σ Τ Ε Τ Ο Ν

    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟ-ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    """ειδικευόμενος ορθοπεδικός κ. Αναστάσιος Λ. Δούμας."""

    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ακομ αμια φορα που ολοι σας εξεταζετε το δεντρο και δε βλεπετε το δασος..δλδ αν το οτι ο κυριος με τους παχουλους μησθους απο το δημοσιο που ενω εχει δωσει και ενα ιερο ορκο με βαση τα δικα του κρητηρια δεν δεχεται να εξετασει ελληνα πολιτη δεν σας λεει τιποτα??να σας δω ολους εσας τους ιδεοφρονες τι θα πειτε οταν καποιος αλλος γιατρος με βαση καποια αλλα δικα του κρητηρια θα αρνηθει να εξετασει καποιον απο σας η απο τους δικους σας…αυτα τα μυαλα εχουν φερει την διασπορα μεταξυ των ελληνων και φροντιζουν με αυτο το τροπο να μην υπαρξει ποτε η αντιδραση και η επανασταση που θα πρεπει καποια στιγμη να γινει απο ολους μας ΜΑΖΙ για να σωσουμε την ελλαδα που μερα με ην μερα πεθαινει…κριμα..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ξυρισμενοι και αξυριστοι εγκεφαλοπλυμενοι ελληνοφωνοι βαρβαροι, κοινως γκραικυλοι,σε εσας τα κοκκινα και μπλε χαπια εχουν προκαλεσει παρενεργειες.Αποτοξινωθειτε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΥΑΛΑ
    ΗΛΙΘΗΟΙ …Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ..
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ,ΓΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ…
    ΑΚΟΥΣΑ ΕΜΑΘΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ …..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ,ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ….
    Μ Α Θ Ε Τ Ε ….
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΑΧΩΝ…..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕ ΠΡΩΤΟ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ?
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ!

    Reply
  7. Nikosh

    Αυτός ο απίστευτος σίγουρα δεν έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, γιατί από μυαλό είναι "φωνάρα". Προφανώς κάπου στα βαλκάνια που μοιράζουνε διπλώματα. Καλύτερα που δεν τον εξέτασε. Τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει αυτό το ανθρωποειδές ;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    είδαμε τα αποτελέσματα της αντιρατσιστικής προπαγάνδας
    μόνο πραγματικοί Έλληνες πατριώτες θα καθάριζαν
    τον τόπο από τους λάθρους και τους νεοταξίτες και θα έφερναν ξανά το χαμόγελο σε όλους μας

    Reply
  9. Ανώνυμος

    όσο γαμήσι θέλει ο ΚανακοΣερβετάς
    τόσο γαμήσι θέλει κι αυτός ο κομπογιανίτης

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
    ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    o Giatros autos eine kai MALAKAS,KAI LEBENTHS,GIATI WRE MALAKA GIATRE DEN ZHTAS KAI APO TOUS LA8ROMETANASTES,POU GONATHSAN TIN ELLHNIKH "DHMOKRATIA" NA SOU PLHRWSOUN TOUS MIS8OUS SOU?

    KAI POU TO BRHKES ESI GRAMMENO NA DIALEGEIS TOUS AS8ENEIS ,APO TIS POLITIKES TOUS PEPOI8HSEIS SE KRATIKO NOSOKOMEIO?
    TIN TIN PERASES TIN ELLADA,SOBIETIKH" DHMOKRATIA?",I ARXIPELAGOS GKOULANG?
    XAXAX SPAW PLAKA ME TOUS ELLHNES GIATROUS POU MAS EIR8AN EDW STO EKSWTERIKO, PANE SAN TA ARNAKIA STIN DOULEIA,DEN ZHTOUN FAKELAKIA,OUTE APERGOUN EDW!!!
    GIATI MOLIS TO KANOUN 8A FANE MIA KLWTSIA KAI 8A FTASOUN APO EDW MEXREI TO MPOURDELLO, XMM SYGNWMH ELLAS ENOOUSA.
    A Byzantinos

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ρε παπάρα Ηλιάδη, γιατί κλείδωσες πάλι την ανάρτηση "γιατί στηρίζουμε ksipnistere" ?
    Άσ΄την ανοιχτή να σου πούμε δυό λογάκια, από τότε που μας έπρηζες τα αρχίδια, με την εθνικοπατριωτική προσφορά σου και τώρα φλόμωσες το ηλίθιο κουραδομπλόγκ σου με διαφήμιση.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε Χ Θ Ρ Ο Π Α Θ Ε Ι Α…. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ… ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΤΟ 3000 ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΚΚΕ-ΑΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ…. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟΙ… ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    της πουτσας το αναγνωσμα …. προσχωμεν…

    γεια σου admin τους παιζεις και χορευουν

    το νεο show στο ξυπνηστε ρε

    DANCING WITH MALAKES

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Ρε το μαγαζακι το παμε για κλεισιμο με τις αριστερες και δεξιες αρχιδιες σας, ο εθνικισμος οπως και ο διεθνισμος ειναι εργαλεια της ολιγαρχιας,εβραιοι της θεσσαλονικης ιδρυσαν το κκε και την χρυση αυγη,κοκκινοι και γαλαζιοι μασονοι ολοι.Οι εθνικοι φασισμοι και τα κομμουνιστικα εκγληματα ωχριουν μπροστα στην Σιωνιστικη νεα ταξη πραγματων.Δεν υπαρχει αριστερα και δεξια μονο κοκκαλα υπαρχουν των Ελληνων τα ιερα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    piaste kai xekoliaste ola ta stalinika apovrasmata. sfaxte tous tis oikogenies kapste tous zontanous mazi me tous xenous pou prostatevoune.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ……..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    2.32 ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο 1.58 ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΖΩΟ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστεροκομουνιστες και τις οικογενειες τους!!!!
    καλος αριστερος μονο ο νεκρος αριστερος!!!!

    εχει ο καιρος γυρισματα σταλινικα αποβρασματα…
    να τα θυμαστε αυτα…

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2.20 ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ……..1%ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    2.11 ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
    ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΑΣ
    ΟΥΣΤ ΖΩΟ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΚΑΙ 2 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ……….

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ Χ.Α.(ΟΠΩΣ ΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ)ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ;ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΝΑΖΙ!ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ!ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΟΥ!!!!!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ Χ.Α.ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!ΖΩΟ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Kai 2 pos tha dioxis oloi tin saboura pou exi mazeuti stin ellda apo tous xenous amma den eisai fasitas mazi tous?pwsfasistes imaste me tous xenoun oxi me tous ellines…

    Reply
  27. Ανώνυμος

    RE KARAGKIOZI DEN INE FASISTES..ENTHIKISTES INE ALLA OTAN EISAI XENOS KAI SE KINIGANE TO BLEPIS SAN FASISMO….FASISMO EXOUN PROS TOUS XENOUS…

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    EXW ADIKO RE MAGKES ME TOUS PAKISTANOUN KAI TOUS ALBANOUS POU MAS BIAZOUN KATHE MERA KAI PERNOUN TA LEFTA KAI TIS DOULIES….PWS THA DOUME MELLON????

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑ,ΤΟΙΜΕΙ ΧΡΕΙΣΙ ΑΒΓΟΙ !
    ΑΙΛΑΣ Υ ΤΑΙΦΡΑ!
    ΖΕΙΤΟ Ω ΑΙΛΗΝΙΣΜΩΣ!
    ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ Υ ΛΑΘΡΟΜΑΙΤΑΝΑΣΤΑΙΣ!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    AFISTE TOTE TIN TOURKIA NA KANI BOLTES STA NISAKI KAI STO TELOS NA KANETE KAI TIS KOTES NAS SAS PAROUN KAI TIS GKOMENESS SPIFISTE RE XRISI AUGH NA GINOUME ENA….STOUS XENOUS.POU TOUS PLIRWNOUME

    Reply
  32. Ανώνυμος

    RE KARAGKIOZIDES PIOS EIPE OTI I XRUSAGUTES INE KAI FASITES EINE PATRIOTES KAI ENTHIKISTES…APLA ETSI SAN EXOUN MATHI I ARITERI OTI INE FASITES MIA ZWH TO IDIO PARAMITHI POULANE…NA GNOUME ENTHIKISTES NA MIN EXOUME EDW OLOI TIN SAPILA TOUS XENOUS APO TIN OMONIA MEXRI TO KRATOS NA AS ROUFANE TA LEFTA KAI NA MAS BIAZOUN…EXETE DI TI EPIKRATI STIN OMONIA..EXETE IDEA OTI SE LIGO KAIRO O ELLINAS DEN THA IPARXI MONO SE BIBLIO THA IPARXI..THA EXOUME XATHI XIPNISTE KAI DIOXTE TOUS XENOUS KAI TOU TROIKANOUS APO TIN PATRIDA….NOMIZETE OTI STO EXWTERIKO DEN EXI ENTHIKISTES STA ANAPTIGMENA KRATI DITHEN GIA ELLATE NA DOULESPETE SE AYTA TA KRATI POU ME TO POU AKOUN OTI ISE XENOS SOU KLINOUN TIN PORTA..ZWA XIPNISTE…

    Reply
  33. Ανώνυμος

    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΡΑΜΑΣ.
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΣΚΑΕΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστεροκομουνιστες και τις οικογενειες τους!!!!
    καλος αριστερος μονο ο νεκρος αριστερος!!!!

    εχει ο καιρος γυρισματα σταλινικα αποβρασματα…
    να τα θυμαστε αυτα…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Ετυχε να συναντησω ατομο που εκανε λειζερ στο χερι
    για να εξαφανισει τη σβαστιγγα, γιατι μετανοιωσε.
    τα σημαδια δεν εφυγαν.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ααα!νομιζω οτι παει το μυαλο μου.σαν εναν καλο κυριο σε μια πλατεια τι ελλαδος που εβγαλε το μπλουζακι του και ειχε μια τεραστεια σβαστιγγα τατουαζ και διαβαζε ενα ωραιο βιβλιο οπως ειπε στην αρχη..'ο αγων μου'.μετα εφυγε γρηγορα και νομιζω οτι του αφαιρεσαν το τατουαζ με καποιο εχμηρο αντικειμενο πανω σε εκεινη την πλατεια.αυτος φωναζε 'βοηθεια αδερφιαα!' μα μονο καπιοι με μπλε στολη ενδιαφερθηκαν γι αυτον που τους ονομαζε 'κολητους'.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    12.11 ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΡΥΦΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    και τι τα κανει τα αυγα;δεν καταλαβαινω..δουλεβει σε ορνηθοτροφειο;εχει καμια σχεση με κοτες;

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ? ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    Reply
  41. ΓΑΜΟΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Κ ΓΙΑΤΡΟΣ;ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ…ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ…ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ….ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΓΑΝΟ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ….ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Κάποιοι από τους σχολιαστές έχουν σοβαρό πρόβλημα.

    Εν πάση περιπτώσει, οι ιατροί δεν έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την παροχή της ιατρικής βοήθειας, από όσο γνωρίζω.

    Ο συγκεκριμένος "ιατρός" που κάνει διακρίσεις σε ασθενείς (σε Έλληνα πολίτη μέσα σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο) θα πρέπει να κριθεί από τον ιατρικό σύλλογο και να τιμωρηθεί καταλλήλως. Δεν γνωρίζω τι ποινές επισύρει το παράπτωμά του. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας μας διαφωτίσει.

    Επίσης ο θιγόμενος καλά θα κάνει να πάρει νομικές συμβουλές και να πράξει αναλόγως.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ .ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΑΛΟΓΑ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ

    Reply
  44. vomoloxius

    Τό γεγονός είναι κατασκευασμένο!!η είναι αλήθεια είναι η εξής..Ο επιστήμονας μετά απο εντατική έρευνα πάνω στόν Χρυσαυγίτη, δέν μπορούσε νά κάνει τό ιατρικόν τού καθήκον.λόγω ανυπόφορης μυρωδιάς σκατίλας!!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Φανταζομαι ποσο φασιστικη σκουπιδοσυμπεριφορα θα επεδειξε ο ναζιστης συναγωνιστης σου για να του φερθει ετσι ο ιατρος….
    Οι φασιστες νομιζουν οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι σκουπιδια και οτι θα πρεπει να τους υπηρετουν και οταν καποιος δεν το κανει τον απειλουν και τον βριζουν.
    Ζητω στο ιατρο που υπερασπιστηκε την αξιοπρεπεια του.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ουτε κτινιατρος τα φαλακρα αμορφωτα ανθρωποειδες.σε τορνο ισως τον εξεταζαν καλυτερα.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ

    Reply
  48. ανώνυμος

    11:34 ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΥΑΛΘ=ΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΑΙ…

    Reply
  49. Ανώνυμος

    FUCK OFF!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ …. ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

    ΓΑΜΩ TOYS ΥΠΗΡΕΤΕΣ ..ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ..ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

    FYLETISTHS

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΜΠΑΙΝΕΙ Η Χ.Α.ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΙΩΜΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΟΡΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.)ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ…….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΕΙΑ…….Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΛΑΝΕΙ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!ΠΑΜΕ ΣΤΟ DANCING;;;;;;;;;;;

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Mono se afto to koloxaneio isxyei komatoxroma KAI stin ygeia. I xora pou onomazetai ellada eksigage olo tis ton Politismo kai den tis emeine tipota!

    Reply
  52. Ανώνυμος

    MPRABO GIATRE, ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑ…….ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ ΣΩΣΤΟΣ!!

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΗΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *