Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Ζημιά για την αγορά οι πορείες με φόντο την πορεία διαμαρτυρίας για τη Χ.Α

Ζημιά στον εμπορικό κόσμο κατά την τουριστική περίοδο προκαλούν οι πολιτικές συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο των Χανίων, όπως υποστηρίζει..
. ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα μετά την χθεσινή συγκέντρωση συλλογικοτήτων και πορεία στην οδό Τζανακάκη προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στόχος της πορείας ήταν η διαμαρτυρία απέναντι στην διανομή ρούχων και παιχνιδιών από τη Χρυσή Αυγή μόνο σε οικογένειες Ελλήνων.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο υπό το φόβο πρόκλησης εντάσεων μεταξύ των διαδηλωτών και των μελών της Χ.Α.

Ο εμπορικός σύλλογος έστειλε ανακοίνωση, στην οποία επικρίνει την πραγματοποίηση τέτοιων κινήσεων από οποιαδήποτε πλευρά, χαρακτηρίζοντάς τις επιζήμιες για την αγορά.

Η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου είναι η εξής:

Με αφορμή την ολοκληρωτική νέκρωση της οδού Τζανακάκη και κείμενων οδών, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαϊου λόγω πολιτικών εκδηλώσεων και πορειών ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων απευθύνει έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και φορείς για αποφυγή ενεργειών και συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης κατά τις επίσημες ώρες λειτουργίας της εμπορικής αγοράς των Χανίων.

Η τουριστική περίοδος και η δυσμενής οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων της πόλης, δεν επιτρέπει κανενός είδους ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον κώλυμα στην απρόσκοπτη πρόσβαση των καταναλωτών στα καταστήματα και στην δημιουργία κακών εντυπώσεων στους επισκέπτες του τουρισμού.

flashnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *