Ο Πεταλωτής χωρίς πέταλα .


Πέστα Χρυσόστομε !

Κύριε Πεταλωτή, Σας οδήγησαν ξυπόλυτο, χωρίς πέταλα,στα αγκάθια.
Σας παραπλάνησαν για να σας εκθέσουν.
Σας βάλανε να διαψεύσετε τα αδιάψευστα. Γιατί χωρίς να εξετάσετε το θέμα είπατε :
«…….ο υφυπουργός κ. Ν. Σηφουνάκης διευκρινίζει ότι ό κ. Βγενόπουλος ουδέποτε κατέβαλε κανένα ποσό» για την αποκατάσταση του δάσους της Σάμου… ”
Και προσθέσατε : (….Δεν γνωρίζω αν κατέβαλε το ποσόν σε άλλους φορείς….)
Καλά εάν δεν γνωρίζει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, ποιος θέλετε να γνωρίζει ;
Η θεία μου η Κατίνα ; Ή είστε αφελής ή μας θεωρείτε για αφελείς.
Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι, ….

.από το Βγενόπουλο Marfin, κατατέθηκαν τα χρήματα, 50 εκαμ δραχμές για το συγκεκριμένο σκοπό. Υπάρχει η εντολή κατάθεσης και υπάρχει και η απόδειξη εκτέλεσης της εντολής.

Συνεπώς τα χρήματα κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Δεν το αμφισβητώ αυτό, γιατί ο Βγενόπουλος είναι πιο έξυπνος από εσάς και δε θα μιλούσε χωρίς στοιχεία.
Κύριε Πεταλωτή,απομένει, έχετε υποχρέωση, να βγείτε και μας πείτε-αφού ο Σηφουνάκης ποιεί την πάπια- εάν έγινε ανάληψη των χρημάτων αυτών και αν ναι,πού χρησιμοποιηθήκαν.
Εάν δεν έγινε ανάληψη και παραμένουν τα χρήματα στα αζήτητα, ίσως να σας περίσσευαν και να μη τα είχατε ανάγκη, τότε ο Υπουργός ενδέχεται να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παράληψη… καθήκοντος.
Καλύτερα γι αυτό,παρά για κάτι άλλο !

Εάν δε θέλατε τα χρήματα του Βγενόπουλου, τότε τι νόημα είχε η κοινή συνέντευξη τύπου μεταξύ Βγενόπουλου –Σηφουνάκη παρουσία και των τοπικών Αρχών της Σαμου ; Ανακοινώσατε τότε :
( ….την ανασύσταση του καμένου ελαιώνα της Σάμου με την αποστολή σε πρώτη φάση περίπου 50.000 δενδρυλλίων, την δαπάνη των οποίων αναλαμβάνει η Εταιρεία MARFIN… ).

Να λέτε την αλήθεια και να σταματήσουν ορισμένοι να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό, γιατί έχουν εξαντληθεί τα όρια των αντοχών του.

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *