Νέα επίθεση Αυγενάκη σε Σαμαρά

Μια ακόμη σκληρή επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε απόψε από το Ηράκλειο ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων του στον χώρο της παλιάς Λαχαναγοράς του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τον κ.Αυγενάκη…..
η διαγραφή του “εντάσσεται στο πλαίσιο μιας προαποφασισμένης εκκαθαριστικής επιχείρησης του κόμματος από όσους βουλευτές ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί απόλυτα υποταγμένους στην εσωστρεφή και παρωχημένη αντίληψή του για την πολιτική”.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι η “νέα Νέα Δημοκρατία έπαψε να λειτουργεί ως ένα Δημοκρατικό κόμμα που σέβεται και εκτιμά τη διαφορετική άποψη εκείνων που θέλουν να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα” .

O κ. Σαμαράς, ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, τρομάζει όταν ακούει διαφορετικές φωνές και βλέπει στελέχη που δεν συμπεριφέρονται σαν κουρδιστά στρατιωτάκια. Πώς να βγω να χειροκροτήσω την “ολική επαναφορά” της ΝΔ, που επικαλείται η Ρηγίλλης, όταν το κόμμα ήλθε τρίτο στις εκλογές στην Κρήτη, όταν το κόμμα ήλθε δεύτερο στην Πελοπόννησο από όπου κατάγεται όλη η ηγετική ομάδα της Ν.Δ., ο κύριος Σαμαράς, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Δήμας, ο κ. Λυκουρέντζος, κ. Παναγιωτόπουλος, κ. Μανώλης και πολλοί άλλοι, είπε ο κ.Αυγενάκης.

Athina984

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    o ταπεροκέφαλος άγνωστος που τοσο καιρο απλως υπήρχε…τωρα στο νεο κόμα θα δειξει τον πραγματικό εαυτό του σε όλους μας…υποστηρίζοντας την Μητσοτακαινα!!!
    φοβερη προοπτική καριέρας!

    Reply
  2. ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΝΤΟΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ) ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ;

    ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΥΝΤΕΚΝΕ…..

    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ… ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡ ΝΤΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *