ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Κο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ​​…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ-Σ​ΑΜΑΡΑ !

Ενώ αναμένεται οσονούπω τελικά… η περίφημη κοινή υπουργική απόφαση ΚΥΑ για την πρόσληψη των δημοσιογράφων της ΕΡΤ όπως δήλωσε ο κύριος Ταγματάρχης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου… ως κριτήριο για τις προσλήψεις θα είναι η μονοθεσία χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τον τρόπο επιλογής και τον αν θα συμπεριληφθούν στην αξιολόγηση και οι κομμένοι της προηγούμενης διαδικασίας που είχαν πολλά χρόνια στη ΕΡΤ…! και δικαίως πρέπει να συμπεριληφθούν στους υπό αξιολόγηση…τα …..
σενάρια περί ανοικτού διαγωνισμού μάλλον… πάνε περίπατο για την διοίκηση της ΕΡΤ !

Τελικά οι 63 θέσεις συμβασιούχων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ θα γίνουν 93 ;
Είναι προφανές…
το ερώτημα εκεί στο ραδιομέγαρο για την επίλυση του γρίφου, αφού τα μουσικά σύνολα μεταφέρονται στο Υπουργείο πολιτισμού και δίνονται ως “μπόνους” στους συμβασιούχους οι περί… τις 30 θέσεις που κάλυπταν στην ΕΡΤ !

Όλοι όμως θέλουν να μάθουν πώς… και με ποια κριτήρια θα επιλεχθούν οι νέοι συμβασιούχοι δημοσιογράφων της ΕΡΤ ;
Είναι σίγουρο ότι οι όποιες επιλογές… πρέπει να είναι προϊών συναίνεσης όλων των κομμάτων…δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη της προηγούμενης διαδικασίας όπου προκάλεσαν και έσυραν στην ανεργία πολλούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ ! με τις “επιτροπές” να κάνουν προσλήψεις κολλητών και αρεστών του συστήματος προσλαμβάνοντας άτομα με δύο και τρεις δουλειές και πέταξαν εκτός συναδέλφους με πάνω από 10 χρόνια στην ΕΡΤ !
Ο κύριος Ταγματάρχης ζήτησε από τον κο Σαμαρά να παραμείνει στην ΕΡΤ… και δεν θα πρέπει να δημιουργήσει αδιέξοδα αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι έγιναν αδικίες στο προηγούμενο “μακελειό” (λέξη της μοδός) των δημοσιογράφων της ΕΡΤ όπου οι λίστες έδιναν και έπαιρναν με τα ονόματα από τα γραφεία των υπουργών,και αδίκησαν πολλούς αφού τους τιμώρησαν με ανεργία τους μη κομματικά φίλους!

Εμπρός λοιπών κύριε Ταγματάρχη…επιλέξτε, επανορθώστε, δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε… το σίγουρο πάντως είναι ότι γνωρίζεται !

Ίδωμεν !

Σας ευχαριστώ πολύ,

Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *