……..τελικά νομίζω ότι τα κατάφεραν.

Παρακολουθώ τόσο καιρό σε πολλά blogs όταν αναρτηθεί κάποιο άρθρο σχετικό με την εκκλησία από κάτω γίνεται σφαγή από σχολιαστές που χωρίζονται σε ομάδες και δηλώνουν έμμεσα η….
άμεσα αρχαιολάτρες άλλοι Χριστιανοί άλλοι άθεοι κτλ.

Η ίδια σφαγή παρατηρείται και σε άρθρα με εξωγήινους, με πολιτικούς που εκεί χωρίζονται σε δεξιούς, αριστερούς κτλ. και καταλήγουν (τα σχόλια) σε “αιματοκύλισμα”, αν αναφερθεί ο αρθρογράφος σε τίποτα εθνικά θέματα η εναέριες παραβιάσεις η ΑΟΖ η στη Μικρασιατική καταστροφή. Το ίδιο παρατηρείται και σε σχόλια πρωινής ζώνης τύπου Μενεγάκη κτλ. η ακόμη χειρότερα και σε ανέκδοτα.

Κατάφεραν και μας έκαναν να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κανένα επίπεδο και για κανένα λόγο. Κατάφεραν και μας έκαναν να χλευάζουμε τον διπλανό μας γιατί έχει άλλη αντίληψη από την δική μας. Μας εμφύτευσαν την αμφιβολία έσπειραν την διχόνοια καλλιέργησαν το φόβο!

Πάρτε το χαμπάρι ΑΔΕΡΦΙΑ μας ισοπέδωσαν και σε πολύ λίγο καιρό θα παιχτεί ο επίλογος. Έλληνες έρχονται πολύ δύσκολοι μήνες. Ο εχθρός ΔΕΝ είναι ο συμπατριώτης μας που έχει άλλη αντίληψη από τη δική μας, είναι ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που απαρτίζουν τη σημερινή Ελληνική βουλή μηδενός εξαιρουμένου !!!

Μην περιμένετε να μας σώσει κάποιος πολιτικός συνδυασμός …….είμαστε ΜΟΝΟΙ μας πάρτε το χαμπάρι………τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ένας αναγνώστης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *