Έκλεψαν το ασανσέρ πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε πολυκατοικία που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Κανακάρη, λίγο μετά την πλατεία Γεωργίου, άγνωστοι αφαίρεσαν όλο τον μεταλλικό εξοπλισμό του ασανσέρ…

Οι ιδιοκτήτες και ένοικοι της εν λόγω πολυκατοικίας πριν λίγους μήνες είχαν συγκεντρώσει χρήματα για να αντικατασταθεί το παλιό ασανσέρ με καινούργιο όπως προβλέπει ο νόμος.

Η εταιρία που επέλεξαν προχώρησε στην αντικατάσταση του, αλλά μετά από λίγο καιρό τέθηκε εκ νέου εκτός λειτουργίας.

Αμέσως ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης εταιρίας για…αυτοψία, ενώ τους εξέφρασαν και παράπονά τους για την «κακή» δουλειά που έκαναν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του dete.gr, οι τεχνικοί της εταιρίας έκπληκτοι εντόπισαν το…”σφάλμα” και πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όπως ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους, άγνωστοι είχαν κλέψει ολόκληρο τον μεταλλικό εξοπλισμό του ασανσέρ βάρους περίπου 250 κιλών.

Οι ένοικοι πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς για να λειτουργήσει ξανά το ασανσέρ τους θα πρέπει να πληρώσουν δυσβάσταχτο κόστος, με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, ενώ είναι και υποχρεωμένοι να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν όλους τους ορόφους με τα πόδια…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *