Ολυμπιακός: Ο Κόκκαλης, τα πλέι οφ και η “καταστροφή”…


του Χρήστου Φασούλα

Η λέξη η οποία γυροφέρνει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού -αλλά κανείς ακόμα δεν τολμά να την προφέρει- μπροστά στο ενδεχόμενο να μην τερματίσει η ομάδα πρώτη στα πλέι οφ και να μείνει εκτός διακδίκησης των “ζεστών” εκατομμυρίων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία και μοναδική: “Καταστροφή”…
Το οικονομικά πρόβλημα θα είναι σοβαρότατο έτσι και ο Ολυμπιακός βάλει στο ταμείο του μόνο τα “ψίχουλα” του Γιουρόπα Λιγκ. Και αναγκαστικά το μπάτζετ θα εναρμονιστεί με τα έσοδα, σε μια περίοδο που έτσι και αλλιώς οικονομικά είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα γενικότερα.
Ακόμα και θέμα περικοπής συμβολαίων μπορεί να προκύψει. Η κριτική στον Σωκράτη Κόκακλη για τα λάθη του και …

… τις εν γένει επιλογές του είναι πιο έντονη από ποτέ στον κόσμο ντης ομάδας, που ζητάει άμεσες και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Οι οποίες είναι βέβαιο ότι δεν θα γίνουν αν ο Ολυμπιακός αποτύχει στα πλέι οφ. Καθότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απροθυμία του Σωκράτη Κόκκαλη να επενδύσει αν δει ότι η ομάδα ούτε την πρώτη θέση δεν μπορεί να κατακτήσει στα play off.

Αυτό ακριβώς λοιπόν θέλουν να αποφύγουν στον Ολυμπιακό και προσπαθούν να συσπειρωθούν κάνοντας μια νέα αρχή από το ματς με την ΑΕΚ. Και, παρά τη γενική δυσφορία, κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη μια συνάντηση εκπροσώπων της Θύρας 7 με τους Χρυσικόπουλο, Θεοδωρίδη. Από τον πιο μαχητικό σύνδεσμο φίλων της ομάδας ζητήθηκε συμπαράσταση στα πολύ δύσκολα, κάτι που την έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, αλλά και προστασία, διότι υπάρχει φόβος μετά τα όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Άρη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *