Την ”υπηκοότητα” του ψευδοκράτους θα πάρει Ιταλός γερουσιαστής

Σε ειδική τελετή που θα γίνει σήμερα στα κατεχόμενα, ο Ιταλός γερουσιαστής Πάολο Αμάτο θα πάρει την ”υπηκοότητα” του ψευδοκράτους.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η τελετή θα γίνει στο λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών και την ”ταυτότητα” και το ”διαβατήριο” του ψευδοκράτους θα δώσει στον Ιταλό γερουσιαστή ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών,….
Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.
Ο Πάολο Αμάτο είναι μέλος της ιταλικής γερουσίας και ανήκει στο κόμμα του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πηγή : http://www.kathimerini.com.cy/

****Σχόλιο: Η Ελληνική κυβέρνηση τι κάνει; Το γνωρίζει; Θα κάνει διάβημα στην Ιταλική κυβέρνηση; Θα προσφύγη στα όργανα της Ε.Ε; Τέλος πάντων θα κάνει κάτι; ή θα ΜΑΛ…ΤΑΙ;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. panais

    Ο Ιταλιάνο να μην πατήσει το τουρκοπόδι του στις ελεύθερες περιοχές και να γίνει blaklist στα ελεύθερα αεροδρόμια και λιμάνια της Κύπρου μας…και να γίνει επίσημη καταγγελία στην Ιταλική κυβέρνηση για την θρασύτατη ενέργεια του τουρκόφιλου ιταλιάνου!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, H ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΑΟΛΟ ΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑθΑΡΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *