Τι έγινε χθες στο Βίτσι…

Πλήρης παραπληροφόρηση … Χοντρά Ψέμματα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ

Σήμερα μετά την τελετή για τους πεσόντες του συμμοριτοπολέμου στο Βίτσι και τα όσα έγιναν εκεί διαβάζουμε και βλέπουμε σε…..
ΜΜΕ (δεν λέω ποιά , ξέρετε , τα είδατε) τα παρακάτω ΧΟΝΤΡΑ ψέμματα:

“ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ
Χρυσαυγίτικα νταηλίκα σε εκδήλωση στο Βίτσι
 ‘Ενταση σημειώθηκε το πρωί στο Βίτσι, όταν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής,με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, επιχείρησαν να εμποδίσουν και ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση, την βουλευτή Καστοριάς τής Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η ‘Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949. Σε δηλώσεις της η κυρία Αντωνίου υποστήριξε ότι η ίδια παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να τη διώξουν, λέγοντάς της ότι δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί, φτύνοντας και πετώντας μικροαντικείμενα.
Η ίδια τους απάντησε ότι δεν τους φοβάται κι ότι τους αγνοεί,κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.”

Τα ψέμματα είναι :
1. Την κυρία Βουλευτή την γιούχαραν όλοι οι παρευρισκόμενοι και όχι μόνο τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
2. Δεν κατέθεσε στεφάνι αλλά έφυγε κακήν κακώς λόγω των αντιδράσεων του πλήθους.
 3. Δεν έκανε καμμία δήλωση όσο ήταν στο μνημείο.

Όσο για τον λόγο που ..αγρίεψαν οι συγκεντρωμένοι;  Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω κυρία Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι φίλη με τον άλλο Καστορινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατά δήλωσή του αναρχικό Διαμαντόπουλο, τον οποίο μάλιστα είχε υπερασπιστεί και με δηλώσεις της μετά το σάλο που προκάλεσε ο ίδιος με δηλώσεις του περί …Μελιγαλά!!!

Συνημμένα σας στέλνω  2 φωτό από το συμβάν.

1. Η στιγμή της φυγάδευσης της κ. Βουλευτού από τους άνδρες της συνοδείας της . Στεφάνι δεν κατατέθηκε διότι είχε μετατραπεί σε …ελικόπτερο όσο διήρκεσε ο διαπληκτισμός των ανδρών της συνοδείας της με το πλήθος.
2.  Από την βιασύνη η κ. Βουλευτής έχασε μέχρι και τα παπούτσια της !

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
—  

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *