ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Η Ανάσταση που εμείς θέλουμε να γιορτάσουμε, είναι ταυτισμένη με την ολοκληρωτική νίκη της υπόθεσης των συμβασιούχων που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου της….
εργατικής τάξης.
Η ΝΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Είθε η Θυσία, η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου ημών και Θεανθρώπου να φέρει γαλήνη στην ψυχή, αγάπη και ευτυχία στις καρδιές μας και υλοποίηση των ονείρων μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Την ώρα που θέσης εργασίας χάνονται καθημερινά και τα μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ προσανατολίζονται στη μείωση τον υπαλλήλων του δημοσίου αφού όπως ισχυρίζεται είναι αρκετή ας μας εξήγηση πώς
    μονιμοποίησαν 270 συμβασιούχους της Βουλής, εκ των οποίων μερικές συμβασιούχες γυμνάστριες με προϋπηρεσία μόλις 6 ημερών εδώ που πήγε ο ΑΣΕΠ γιατί τέτοια διάκριση τι παραπάνω είχαν αυτοί από τους υπολοίπους
    πολίτες της χωράς μήπως και αυτοί ακολουθούν το παράδειγμα τον καθαριστριών του Μαξίμου που από ΤΕ έγιναν ξαφνικά ΠΕ γιατί κάθε φορά γίνονται τα δια μήπως το σάπιο πολίτικο σύστημα εξακολουθεί να εξυπηρετεί πελατειακές σχέσης και ρουσφέτια μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους σπίτια τους.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Kali Anastasi Dogville! xronia polla kyrie Nikolitsopoule, Polizogopoule, Mitropoule, Koutroumani, Manoli, Fotopoule,ke allous tosous pou den thimamai pia.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *