Σαμαράς-Βενιζέλος, στη μάχη των μαχών για τον Ελληνικό λαό, κόντρα στην Τρόικα

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός


Ζούμε ιστορικές στιγμές. Για μία ακόμη φορά η πολιτική εξουσία του τόπου, αυτή που (εδώ και τρία χρόνια) έχει ματώσει να σηκώνει τεράστια πολιτικά βάρη, δίνει για μία ακόμη φορά τη δική της άνιση μάχη με αντίπαλο τα ξένα οικονομικά συμφέροντα και τους δανειστές…
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κοντράρονται στα ίσα, μπεσαλίδικα, λέει ο λαός μας, ενάντια σε όλους εκείνους του ξένους που θέλουν να μας πάρουν τις περιουσίες και να εξαθλιώσουν το βιοτικό μας επίπεδο.
Ενάντια σε εκείνους που διαχρονικά εκμεταλλεύονται τον πλούτο της Ελλάδας και σήμερα καταφέρνουν να τον πάρουν για ένα κομμάτι.. ούτε ψωμί γιατί είναι και αυτό ακριβό.

Τα στελέχη της δικομματικής κυβέρνησης, παρελαύνουν στα κανάλια μιλώντας για τις κατ΄ ιδίαν μονομαχίες με τους κατώτερους υπαλλήλους της Τρόικα.

Με συγκίνηση ηλικιωμένοι, άνεργοι, άστεγοι και πεινασμένα παιδιά όλοι κολλημένοι στους τηλεοπτικούς δέκτες, παρακολουθούν κυρίους όπως τον κ. Μητσοτάκη να λένε πως αυτή η κυβέρνηση θα πέσει μαχόμενη, ή τον κ. Σκορδά να λέει πως θα προστατευτεί η πρώτη κατοικία ή τον κ. Τζαμτζή να λέει πως ξεραίνει το σκ…. του το βουλευτικό σώμα για να επιζήσει αυτές τις ηρωϊκές στιγμές της μεγάλης εθνικής μάχης.

Αλλά κυρίως ακούν τον κ. Σαμαρά να διαρρέει πως είναι «ενοχλημένος» από την επιμονή της Τρόικα και τον κ. Βενιζέλο να κραυγάζει πως ότι ήταν να δώσει η Ελλάδα το έδωσε.

Είμαστε μαζί τους. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, εμείς είμαστε μαζί τους.
Ναι, να το ξέρουν!
Στηρίζουμε τους αγώνες τους, τα ξενύχτια τους, τα άγχη τους.
Και σε αυτή τη μάχη! Την τελευταία μεγάλη πριν την Ελληνική Προεδρία.
Την τελευταία πριν τις ευρωεκλογές.
Την τελευταία πριν φύγουν…

για το www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *