Ποιός ήταν νονός του δικτάτορα Γ.Παπαδόπουλου;

Eπτασφράγιστο μυστικό των εγκάθετων δημοσιογράφων!!!!……

??????…..

Γεώργιος Παπανδρέου ο πρεσβύτερος!!!!!!

τώρα εξηγούνται πάρα πολλά!!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

69 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΗΜΕΡΑ 11/01 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ: antimnemonium@googlegroups.com και 22210-62743 (Δημ. Αντωνίου).Οι ομιλίες θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο της Χαλκίδας.
    Η συνάντηση θα γίνει στις 11-12 πμ. μπροστά στα Δικαστήρια στο κέντρο της Χαλκίδας οπου θα καταθέσει ο γιατρός κ. Δημ.Αντωνίου στον εισαγγελέα ύστερα απο μήνυση που υπέβαλλε κατά των πολιτικάντηδων για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Θα ακολουθήσουν ομιλίες ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν πούλμαν με κόσμο απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας

    Reply
  2. partisan

    9:02
    Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΤΟΠΟΥ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ ΚΙ ΑΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ". ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ν ΑΓΓΙΞΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΦΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 100.000, ΑΛΛΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ !

    Reply
  3. ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΞΕΧΑΖΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    30 Νοεμβρίου 2010 7:25 μ.μ. πες μας την πραγματικη ιστορια και τι ακριβως αμφισβητεις…η απλα λες για να πεις…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?sessionRecord=3d20445f-793a-4384-8f35-c10fba43fcd8 δια την δαμανακη δεν βρισκω το λινκ να σας παραθεσω δια του λογου το αληθες δια την Πρωτομαγια το ειχα διαβασει Ιουλιο εαν ενθυμουμαι σωστος εις την εφημερις της καθημερινης το ειχα βρει ομως και το ειχε παραθεσει και καποιος αλλος εδω στο μπλογκ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    και ναι θα κανω ορθρογραφικα λαθη και δεν θα βαζω τονους αφου το ειχε πει και ενας αλλος ''μεγαλος'' ηγετης ο ραλλης;;και αφου τετοιου επιπεδου γλωσσα μαθαινουν σημερα τα παιδια μας..εμεις να ειμεθα γραφικοι και φασιστες να χρησιμοποιουμε το πολυτονικο και την Ελληνικη γλωσσα σωστα;;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    και οταν λεω οτι ετοιμαζαν αλλοι χουντα εννοω 28 Νοεμβρίου 2010 5:17 μ.μ. λοιπον η πειτε την ιστορια σωστα η μην την λετε καθολου http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82 για το ποιος κυβερνησε…ειναι και ο ''εθναρχης'' σας μεσα..που μετα το εκλεισε το νησι της ντροπης και τον παραδεχομαι σε αυτο…http://antinwo.org/wp-content/uploads/2010/09/GL-150×150.jpg το πουλι χωρις τον στρατιωτη δηλαδη ελεος πια με τον πατηρ-πασχαλιδη και το χαστουκι με τις απειλες ολων τους…ειχε ο αλλος παγωνια στην σοφιτα και εδινε προικες και ο λαος δεν ειχε να φαει…οπως και ολοι οι αλλοι σαν σωστοι πολιτικοι δεν δικαστηκαν ουτε καταδικαστηκαν για κατασπαταλυση δημοσιου χρηματος ο ομως ο παπαδοπουλος σαν κακος ανθρωπος δεν ηθελε να βγει…ειπαμε δεν τον αγιοποιω ουτε ομως θα τον καταδικασω πληρως οπως το ιδιο και τον καραμανλη και την κανελη για την μηνυση που εχει κανει την ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ για τον αγωνα της για τα μαρμαρα και την δωρεαν εισοδο στους αρχαιολογικους χωρους δια τους Ελληνες…οπως σε πολλους μαθαινουμε την ιστορια για να μην κανουμε τα ιδια λαθη και να διδαχθουμε…και αναγνωριζουμε ασχετος πολιτικων πεποιθησεων τα σωστα και προσπαθουμε να τα υοθετησουμε

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ας δεχθω κυριοι οτι ο Παπαδοπουλος ητο ο χειριστος για την Ελλαδα…(πηγα σχολειο μου ειπαν για τους ''ηρωες'' του πολυτεχνειου δεν μου ειπαν ομως γιατι ξεκινησε η χουντα…ουτε για την προικα που εδωσε ο βασηλιας στην καρια στην Ισπανια να παντρευτει ενω το ποσο των Ελληνων δ.υ. ηταν 22 εκ. δρχ και η προικα ηταν 24εκ δρχ και για την πλημμυρα ποτ ειχε πλειξει την Αθηνα τοτε)μου ειπαν οτι οι εξεγερθεντες ειχαν ιδανικα…(τα οποια εμαθα οτι τα πουλησαν..τα κεφαλια εννοω Δαμανακη στο πασοκ και παραδεχεται στα πρακτικα της βουλης οτι ειναι εβραια και πολλοι αλλοι δεν χωρουν ομως τα σχολια)ηταν ετοιμοι να κανουν πραξικοπημα…ο Παπαδοπουλος εκανε ερευνα για εξορυξη πετρελαιου και αναφερεται και στα εγγραφα της wiki γι αυτο και τον κατεβασαν το ιδιο και για τον βλακα τον καραμανλη που εκανε Πουτινιες..ας δεχθω οτι ολα αυτα και ακομα περισσοτερα μου τα εκρυψαν στο σχολειο και πλεον πιο σημαντικα ειναι να μαθω οσο το δυνατον πιο αθλια ιστορια υπαρχει στον κοσμο πχ για το συνοστισμο στην Σμυρνη (παραποιηση) ποιον εχετε να μου προτεινετε;ναι ξερω οτι ανεβηκε χαρη της στοας το αποδεικνυει και το συμβολο της χουντας..ειχε ομως κανει πολλα και ειχε τεραστια @@ που τα εβαλε ακομα και με τους ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ και προασπησε τα συμφεροντα του κρατους και του Εθνους με οιοδηποτε κοστος ειτε προσωπικο ειτε πολιτικοστρατιωτικο ειχαν οι συνταγματαρχες και κατι μνειες ποιος απο ολους που θα μου προτεινετε εχει πολεμησει και εχει μεταλια;σκεφτειτε το..ηταν η χουντα που αναγνωρισε την εργατικη πρωτομαγια δεν μας το λενε ουτε και αυτο..και ο Μιχαλολιακος να ειναι μασωνος εχει αντιταθει να παει ποτε εις την στοα και να αρχισει να τους βριζει;γνωριζω εναν που ειχε τα@@ και το εκανε…εσεις;;;ξερουμε οτι τα πολεμικα αεροπλανα κυνηγησαν μεχρι τα συνορα της Ιταλιας τον προδοτη βασηλεα αλλα δεν το κατερρηψαν ως ειχε αποφασιστει λογο συγγενειας Παττακου…διαλεξτε την ιστορια που θελετε να μαθαινουν τα παιδια σας λοιπον;; Και από τις 11 Ιουλίου 1947 και σε όλη τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, η Γυάρος λειτούργησε σαν τόπος εξορίας πολιτικών κρατουμένων. Συνολικά από το νησί πέρασαν μεταξύ 1947 και 1950, 18.000 πολιτικοί εξόριστοι. Η Γυάρος έκλεισε το 1962. Πέντε χρόνια αργότερα, το 1967, η χούντα των συνταγματαρχών θέτει και πάλι τη Γυάρο σε λειτουργία μέχρι τις 24 Ιουλίου του 1974. Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων αυτή τη φορά έφθασε συνολικά τις 7.500 ποιος διοικουσε ρε το κρατος μεχρι απο το 50-62;η χουντα;μασωνοι του κερατα επειδη δεν εγινε υποχειριο σας εεεε; (ειμαι εναντιον οιασδηποτε μορφης χουντας διοτι ολοι ειμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ)απλα τα περνω οταν μου γμνε την ιστορια μου…

    Reply
  9. partisan

    ΟΥΦ…Ξεθυμανε και τουτη η βρωμοαμπουλα.
    Αν και προσωπικα πιστευω ότι υπηρχε αρρηκτος συσχετισμος Παπαδοπουλου και Παπανδρεου.
    Δεν ειναι απαραιτητο να ειχαν σχεση νονου με αναδεξιμιό.
    ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ, – ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ !

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Α Ν Α Ρ Χ Ι Α
    ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ
    ΧΩΡΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟ , ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ;

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ξέρετε τι θα είχε γίνει αν δεν επέμβαιναν οι Παπαδόπουλος, Παττακός, Μακαρέζος την 21ην Απριλίου 1967; Χάος!!!!! Θα πρυτάνευε ο αναρχοκομμουνισμός, το χάος. Μην πιστεύετε αυτά που λένε τα ΜΜΕ, διότι λένε ψευτιές με το τσουβάλι. Λοιπόν στην δικτατορία φθάσαμε εξ αιτίας της υποθέσεως ΑΣΠΙΔΑ και του καταστροφέως Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Α. Παπανδρέου είχε δηλώσει στην προσκείμενη στον Μητσοτάκη εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" τη Τετάρτη 22α Φεβρουάριου 1967 ότι:
    "ΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΠΡΟΕΒΗ Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ."
    Συνοψισμένα τι έλεγε:
    "Eάν κερδίση το κόμμα της Ενώσεως Κέντρου του πατέρα μου, Γεωργίου Παπανδρέου θα ορκίσω κυβέρνησιν στην πλατεία Συντάγματος άνευ του Ανωτάτου Αρχοντος όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Εάν νικήση η ΕΡΕ δεν αποδέχομαι τα αποτελέσματα γιατί σίγουρα θα έχει γίνη βία και νοθεία όπως το 1961. Αφού ορκίσω την κυβέρνησίν μου θα προχωρήσω εις δημοψήφισμα διά την μορφήν του πολιτεύματος. Ο λαός δεν θέλει τον βασιλέα. Κατόπιν θα πραγματοποιήσω ριζική μετατροπή στο Σύνταγμα (του 1952). Θα συνεργαστώ αν αυτό καταστή απαραίτητον με την ΕΔΑ. Επιδιώκω να εγκαθιδρύσω μία λαική δημοκρατία. Θα πραγματόποιησω με την συνεργασία του ΑΣΠΙΔΑ επανάσταση για να πετύχει ο σκοπός μου όστις θα είναι αποδεκτός από όλους τους Έλληνες."
    Ο ΑΣΠΙΔΑ ήταν σίγουρο ότι παρασκεύαζε πραξικόπημα για να επέμβει στα τέλη του 1967. Το 1968 θα είχαμε αναρχοκομμουνισμό. Έπειτα η χώρα θα ήταν σε άθλια κατάσταση.
    Είμαι αριστερός αλλά και φιλοβασιλικός. Δεν συνάδουν αυτά τα δύο αλλά είμαι αριστερό-βασιλικός.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Αρκετοί απο εσάς είστε τόσο ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ που ό,τι και να σας κάνουν δεν καταλαβαίνετε τίποτα… Δουλοπάροικοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ τίποτα δεν είναι τυχαίο, πότε επιτέλους θα το κατανοήσετε και θα αντιδράσετε… ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!!! Και αν νομίζετε οτι η αποχή είναι αντίδραση τότε είστε άξιοι της ΜΑΥΡΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ… ΙΔΙΩΤΕΣ!!!! (και αυτό είναι βρισιά για όσους γραικύλους δεν κατάλαβαν)

    Reply
  13. Ανώνυμος

    1:17 μ.μ. !!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΩΧΘΗΚΕ; Ο ΓΕΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΛΛΟ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ Η ΕΑΤ ΕΣΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΙΓΑΚΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.
    Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΑ (ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΕ 10Ο ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΙΠΟΒΑΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙ, ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ EASY MONEY SYSTEM ΤΟΥ, ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Η ΜΑΪΜΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΛΛΑ…ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΣΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ – ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ – ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ..-ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ….

    Σε καθε περιπτωση ο Παπαδοπουλος ηταν ο μοναδικος Ελληνας που γνώριζε πολλα απο τα απλυτα των πολιτικων αφου ειχε χρηματισει στην ΚΥΠ. Ουτε για το Πολυτεχνειο εφταιξε ουτε και για το Κυπριακο αφου τον πεταξε ο ανωμαλος, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, μολις ετοιμαζοταν να κανει εκλογες!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    1ο:Ο Γ.Παπανδρέου ερωτηθείς απάντησε:Τον άνδρα ούτε γυμνόν(ως νονός) ούτε ενδεδυμένον είδα.
    2ο:Ο Γ.Παπαδόπουλος είπε:Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.
    Ο Γ.Παπανδρέου συμπλήρωσε.Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
    καθολικώς Διαμαρτυρομένων.
    3ο:Ο Γ.Παπανδρέου διώχθηκε από κάθε δικτατορία και την εποχή εκείνη έγιναν πολλές.Και πλείστα όσα άλλα υπέρ του γέρου της δημοκρατίας,αλλά το επίπεδο του διαλόγου τα καθιστά περιττά.

    Reply
  15. partisan

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ, – ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΤΟ 1961 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΙΣΚΟΣ, ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ -1968;
    ΔΕΥΤΕΡΟ:ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ;
    ΤΡΙΤΟ: ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ", Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΛΠ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ "ΓΥΨΟ".
    Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΠΑΠΟΥ, Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ Γ. ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Ο Γ. Παπαδόπουλος κυβέρνησε την Έλλαδα από της 13ης Δεκεμβρίου 1967 μέχρι της 8ης Οκτωβρίου 1973. Από το 1968 ξεκίνησε μέγαλη ανοικοδόμηση στην χώρα δημιούργησε και εφάρμοσε ένα 5ετές πρόγραμμα οικονομικής αναπτύξεως και κατασκεύαστηκαν (μέχρι το 1973) άπειρα έργα υποδομής σε συνεργασία με την ΜΟΜΑ.

    Το κράτος μολονότι στρατοαστυνομοκρατούμενο ήταν αποτελεσματικό. Σε καμμία περίπτωση δεν συμφώνω με τα απάνθρωπα βασανηστήρια που πραγματοποίησε.
    Όλα τα βασανηστήρια γινόταν κατ΄ εντολήν του Ιωαννίδη ο οποίος και μάλιστα από έγκυρη πηγή συγκρούσθηκε με τον Παπαδόπουλο. Γιατί συγκρούσθηκαν. Υπήρξαν 2 λόγοι:
    1oς] Ο Παπαδόπουλος του τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει τα βασανηστήρια.
    2ος] Ο Ιωαννίδης θύμωσε μαζί του επειδή το Σύνταγμα του, θα λάμβανε λαική απόφαση (με το δημοψήφισμα του 1968). Διαφώνησε κάθετα.

    Υφίστατο ασφυκτική λογοκρισία η οποία στα μέσα Οκτωβρίου του 1973 επί Μαρκεζίνη είχε αρθεί τρόπον τινά.

    Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε μία διαδικασία εκδημοκρατισμού την οποία ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Μαρκεζίνης. Αναρχικά στοιχεία (φοιτητές) παρασυρόμενα από την ιδιοτέλεια πολιτικών προσώπων "ταμπουρώθηκαν" και κατέλαβαν το Πολυτεχνείο. Συμφωνώ με την πρόταση Ζουρνατζή. Αν αφήναμε τους Παπαδόπουλο – Αγγελή – Μαρκεζίνη δεν θα είχαμε ούτε Βατοπέδι, ούτε Siemens, ούτε Χρηματιστήριο, ούτε Κοσκωτάς, ούτε Αριάδνη. Διότι αυτή η τριανδρία θα έθετε στέρεες υγιείς βάσεις στο Νέο Δημοκρατικό Πολίτευμα που οικοδομούσε.

    Διαφωνείτε να ήταν οι βουλευές 200
    Διαφωνείτε να υπήρχε Συνταγματικό Δικαστήριο
    Διαφωνείτε να είχε η Εκκλησία φωνή
    Διαφωνείτε να να ήταν (υπο)παράγοντας τάξεως οι ΕΔ
    Διαφωνείτε με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό
    Διαφωνείτε με την άμεση παραπομπή των εκπροσώπων νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας
    σε Δικαστήριο ή Πλημμελιοδικείο για κάθε έγκλημα ή πλημμέλημα αντίστοιχα αν έχουν διαπράξει
    Διαφωνείτε με την υγιή, ανωτέρας συμπεριφοράς, αυτοπειθαρχημένη δημοκρατία.

    Εγώ συμφωνώ σε όλα.
    Ευχαριστώ.

    Reply
  17. Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ

    "Ο Παπαδοπουλος θα μπορουσε να ειχε αποφυλακιστει απο το 1985 αλλα δεν υπεγραφε οτι η επανασταση ηταν λαθος"
    -πεθανε φυλακισμενος μετά από 24 χρονια.
    -Το 1992, η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αποφασίζει να αποφυλακίσει τον Παπαδόπουλο και τους άλλους πραξικοπηματίες, αλλά βάζει βέτο ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
    -Εξωτερικο χρεος Ελλάδας 1974 = ΜΗΔΕΝ
    -Τα εργα που έγιναν μέσα στην επταετία του παπαδοπουλου(με τα μέσα της εποχής) ήταν τεράστια σε σχέση με αυτά που έγιναν τα 36 επόμενα χρόνια (και τα χρυσοπληρώσαμε)

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1974.
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.
    ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ-ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ….ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ) …
    …ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ 1992 Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ 73 ΧΡΟΝΩΝ "ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ?

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ) ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    36 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ?
    !!!ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η "ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ".
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    26 Νοεμβρίου 2010 6:57 π.μ.

    !!!!! ΕΥΓΕ !!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΕΦΑΓΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΒΓΗΚΕ Ο ΤΖΕΦΡΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΒΕΤΙΑ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΛΑΔΟΝΟΥΝ…ΚΑΛΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΟΙ ΜΑΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΕ….ΕΕΕ..ΤΙ ΛΕΤΕ΄'

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΟ ΦΑΦΛΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΈΠΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΙ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ…ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ……ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ !! ΗΤΑΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ??? ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ….ΠΙΣΤΕΨΕ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ !! 36 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ !!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    "Ο Παπαδοπουλος θα μπορουσε να ειχε αποφυλακιστει απο το 1985 αλλα δεν υπεγραφε οτι η επανασταση ηταν λαθος"
    -πεθανε φυλακισμενος μετά από 24 χρονια.
    -Το 1992, η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αποφασίζει να αποφυλακίσει τον Παπαδόπουλο και τους άλλους πραξικοπηματίες, αλλά βάζει βέτο ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
    -Εξωτερικο χρεος Ελλάδας 1974 = ΜΗΔΕΝ
    -Τα εργα που έγιναν μέσα στην επταετία του παπαδοπουλου(με τα μέσα της εποχής) ήταν τεράστια σε σχέση με αυτά που έγιναν τα 36 επόμενα χρόνια (και τα χρυσοπληρώσαμε)

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1974.
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.
    ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ-ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ….ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ) …
    …ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ 1992 Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ 73 ΧΡΟΝΩΝ "ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ?

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ) ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    36 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ?
    !!!ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η "ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ".
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    και ο Πατακος εχει συγγενια με τον βασηλια γι αυτο και αυτος εφυγε…και μην μου πειτε για τον ''εθναρχη'' της νδ γιατι και αυτος πασχαλιδης εφυγε και γυρισε αφοτου ειχαν αποφασισει καποιοι στο γραφειο…ψαξτε και θα φριξετε αν μαθετε πως ηρθε ο καρα αμαν αλης..και ολο το συγγενολοι του μετα επισης οντως θα εκαναν πραξικοπημα ο βασηλιας με τους νονους και τον καρα αμαν αλη…τουλαχιστον οι χουντικοι εχουν και κατι παρασημα απο την πατριδα απο τον πολεμο…και εδοθησαν οχι στον εμφυλιο εν καιρο ειρηνης…οι σημερινοι ποιοι ειναι τι εχουν προσφερει;

    Reply
  24. Ανώνυμος

    GIATI ASKIMA ITAN ME TO PAPADOPOULO?O ANTHROPOS ITAN ELLINARAS:OMOS TON FAGANE I PROPAGANTES KAI TA LAMOGIA POU MAS KIBERNANE SIMERA ME LIGA LOGIA I PRODOTES POU KSEPOULANE TIN ELLADA;POU DEN EXOUNE OUTE IERO OUTE OSIO.ENAN PAPADOPOULO XRIAZETE I ELLADA SIMERA GIA NA SOTHI:ALLOI KANANE TA EKLIMATA OXI O PAPADOPOULOS:

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Όλοι όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτό τον δύμοιρο τόπο είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους. Είτε συγγένειες είτε επιχειρηματικές κολιγιές, είτε είτε είτε… Όντως ο αγγλόδουλος χασάπης της δημοκρατίας(άκου γέρος) ήταν νονός του "εθνοσωτήρα". Έτσι εξηγείται το άνετο φευγιό στο εξωτερικό και η ιδιαίτερη μεταχείριση προς τα μέλη της δυναστείας. Όσο δε για τον μπαμπά Σημίτη, πριν βγει στο βουνό, ανήκε στο κύκλωμα του Γεωργίου Μερκούρη(θείος της Μελίνας) προκειμένου να πάρει μια θέση πανεπιστημιακού. Τι ήταν ο Γ.Μερκούρης; Ο ιδρυτής της πρώτης φιλοναζιστικής οργάνωσης στην Ελλάδα!!! Πώς λοιπόν όλα δένουν τόσο …τυχαία και "όμορφα" σ'αυτήν την μπανανία!!!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Καλα ρε τοσος κοσμος διαμαρτύρετε και σας έχουν πείσει ότι είστε μειοψηφια και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, γι'αυτο σφαζεστε μεταξύ σας. Αν αντι για κάθε σχόλιο πίκρας και απογοήτευσης, μιλούσατε σε έναν ο καθένας άνθρωπο, σε λίγο χρόνο θα είχαμε άλλο πολιτικό σκηνικό. Διαβάστε λίγο τους φιλοσόφους να φρεσκάρετε το αίμα που απο καιρό έχει νεκρώσει μέσα στις φλέβες σας!!! Αν σας ενδιαφέρει η λύση και όχι η παράταση του προβλήματος μη περιμένετε να με σταυρωμένα χέρια!!! Ο πρωθυπουργος και η κυβερνηση νομιζετε θα δώσουν την λύση? Αυτοί είναι προϊόν της σαπίλας των συνειδήσεών μας.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Ελλάς Ελλήνων Πασοκοσκύλων
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 1:49 μ.μ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Νεοέλληνες, όταν απο τα γραφόμενα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι νόημα θέλει να περάσει ο κάθε σχολιαστής, τότε πόσο μάλλον να μπορέσουμε να βρεθούμε σαν έθνος και να συνενοηθούμε για πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΝΙΩΝ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΝΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ 40 Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ΄

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ!!!!!!!
    ΝΑ ΠΑΕΙ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά, εάν κατά λάθος πρέσβης ξένης χώρας μπεί στο blog, σε πέντε λεπτά μέσα θα πάρει τηλέφωνο στην μάνα του και θα φωνάζει, πάρτε με απο εδώ πάρτε με.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    XA XA XA XA XA XA

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ;;;;;;;;;

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Καλα εχετε καψει φλαντζες. Εδω ο Σημιτης ειχε αριστερο μπαμπα και τον ειχε βαφτισει ο Βασιλιας. Ο Σαμαρας ειναι ξαδερφια με τον Γερουλανο. Ο Παπαδοπουλος θα μπορουσε να ειχε αποφυλακιστει απο το 1985 αλλα δεν υπεγραφε οτι η επανσταση ηταν λαθος. Αντε τραβατε να μαθετε ιστορα πασοκοσκυλα

    Ραδαμανθυς

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΩ. Σωστός φίλε. Αυτά τα σημερινά κοπρόσκυλα πότε θα πληρώσουν;

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΑΜΑΝ ΒΡΕ …ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ? Ε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΝΩ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΩΡΟ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ!ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΩ.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    2:02 μ.μ. & 2:28 μ.μ. σωστοι να παραθεσω οτι ο πατακος ειχε συγγενια με τον βασηλια και οτι το σημα του φοινιξ δηλαδη ειναι απο την Ελληνικη Στοα Κερκυρας hχχp://www.grandlodge.gr/el/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE.aspx και hχχp://www.aasr.gr/ απλα οι κυριοι ειχαν πολεμησει και ειχαν μνειες..

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά, τότε ήταν κάτι σαν έθιμο. Ο κάθε πολιτικός είχε πάνω από 1000 βαφτιστήρια! Δεν είχαν ανακαλύψει την κομπίνα του διορισμού ακόμα και ψήφιζαν τον κουμπάρο.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΝΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΗΤΑΝ ΕΜΠΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΞΕΡΩ ΠΟΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΩΡΓΗ….

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ…

    Reply
  40. Ανώνυμος

    οπωσ ο μπαμπας του χριστοφορακου απο το 1930 μεχρι το 1945 περιπου διευθηντης ζιμενς τυχαιο?σκεψου απο ποτε παιρνουν μιζες

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ Ο "ΓΕΡΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΙ Ο ΕΝΑΣ, ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΗΡΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΣΤΟ USA ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΚΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ!!

    Reply
  42. Ανώνυμος

    οι παλιοί μου λέγανε

    "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ή ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ή ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΣΕΙ"

    Σοφές οι παροιμίες , έ?

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΨΕ ΜΑ ΤΑ
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΝΑΙ Ο ..ΑΛΗΘΙΝΟΣ ..ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ???
    ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΛΑΟΣ
    ΑΛΛΑ…………ΕΛΕΟΣ
    ΤΣΙΠΑ?????????

    Reply
  44. Ανώνυμος

    για να το καταλαβετε αυτο θα πρεπε να ξερατε τη σχεση ειχαν η γιαγια του Παπανδρεου με τον καφετζη του Παπαδοπουλου

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Πριν μιλήσετε σκεφτείτε λίγο τη σύμπτωση. Γιατί αυτός και όχι κάποιος άλλος από τους χιλιάδες αξιωματικούς;

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

    ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ!

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ,ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΑΣΕ?…ΝΑΤΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ…
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *