Οι αναρχοπρεζάκηδες δεν έχουν το Θεό τους.Καλούν μέσω αγγελίας για μάρτυρες, υπέρ Πακιστανών!

Είστε δικηγόρος; έχετε μία υπόθεση η οποία είναι δύσκολη; Δεν έχετε μάρτυρες; Κανένα πρόβλημα! Βάλτε στο γνωστό indymedia, μια αγγελία όπου πρώτα θα “περιγράφετε” το τι ακριβώς συνέβη (σύμφωνα πάντοτε με την άποψη του “πελάτη” σας) και μετά ζητήστε από κάποιον να έλθει να καταθέσει αυτό ακριβώς που περιγράφετε. Νομίζετε ότι σας….
κάνουμε πλάκα;
Όχι, έτσι ακριβώς είναι. Το παρακάτω κείμενο, δημοσιεύθηκε στο indymedia:

“Την 27η Μαρτίου χτυπήθηκε βάναυσα και εντελώς απρόκλητα στην Πετρούπολη ένας μετανάστης (Πακιστάν) κατά τη διάρκεια της εργασίας του ενώ μοίραζε έντυπα (διαφημιστικό υλικό), από έναν έλληνα, ένοικο παρακείμενης πολυκατοικίας. Ο μετανάστης νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες και φέρει βαρύτατα τραύματα. Αύριο το πρωί θα γίνει το δικαστήριο, με κατηγορούμενο τον έλληνα, ο οποίος καταθέτει ότι του επιτέθηκε πρώτος ο μετανάστης. Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος είδε ή …
άκουσε κάτι σχετικά με αυτό το περιστατικό ας επικοινωνήσει στο μέηλ efimougaraki yahoo.gr, διότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν μάρτυρα.”

Εμένα αυτό μου φαίνεται πολύ περισσότερο σαν … πρόσκληση σε ψευδομαρτυρία, παρά σαν γνήσια αναζήτηση κάποιου μάρτυρα. Ειδικά στο κομμάτι που πρώτα ξεκάθαρίζει, το τι θα πρέπει να “υποστηρίξει” ο μάρτυρας, αλλά και εκεί που διευκρινίζει “αν είδε ή άκουσε κάτι”, διότι χρειαζόμαστε “οπωσδήποτε” έναν μάρτυρα, κάνει μπάμ. Πρώτα λές τι πρέπει να άκουσε και μετά ρωτάς αν άκουσε; Και γιατί η τόσο μελοδραματική περιγραφή, που ούτως ή άλλως μας φαίνεται καθόλου λογική; Θα μπορούσε κανείς να πει ότι εγώ κάνω λάθος και όντως πρόκειται για έναν δικηγόρο, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί τον πελάτη του, δίχως να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο κινείται η άκρα αριστερά σε θέματα … προετοιμασίας δικών κλπ.

Το email όμως επικοινωνίας, το οποίο δίνεται, κάτι μου θύμισε. Μου θύμισε το όνομα μιας άλλης δικηγόρου, η οποία εντελώς τυχαία κατά την διάρκεια των επεισοδίων του 2008 είχε βρεθεί ως “αυτόπτης μάρτυρας” μπροστά σε κάποιες προσαγωγές, στα πλαίσια των τότε επεισοδίων, στην οδό Ασκληπίου και κατήγγειλε την στάση της αστυνομίας: “Η Έφη Μουγκαράκη, δικηγόρος και μέλος της νομικής βοήθειας, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τόσο οι δικηγόροι όσο και οι γονείς που βρέθηκαν έξω από τους χώρους κράτησης δεν είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους ανηλίκους, καταγγέλλοντας πως οι απολογίες που απέσπασαν οι αστυνομικές αρχές είναι άκυρες αφού δεν γνωστοποιούνται τα δικαιώματα στους ανηλίκους, δεν παρευρισκόταν δικηγόρος ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπαγορεύθηκαν από τους ίδιους τους αστυνομικούς.”.

Φυσικά μπορεί να πρόκειται απλά για συνωνυμία, ξέρετε μερικές φορές σπάει ο διάολος το ποδάρι του. Αυτό που δεν ξέρουμε, και θα θέλαμε να πληροφορηθούμε, είναι το εάν η τακτική αυτή της δημοσίευσης τέτοιου είδους αγγελιών είναι μέσα στα πλαίσια της συνήθους δικηγορικής τακτικής.

Ήπειρος-Ελλάς

http://paspartoy.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΤΟ "ΞΥΠΝΉΣΤΕ" ΜΕ "ΞΥΠΝΙΟΥΣ" ΑΝΤΡΑΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ,ΣΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΕΡΜΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ.ΧΑΪΒΑΝΙΑ Έ ΧΑΪΒΑΝΙΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΤΕ,ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ……ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΤΟΥ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ…

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,Η ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ:
    ===============================
    Βιβλίο 1ο:
    – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

    Βιβλίο 2ο:
    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Βιβλίο 3ο:
    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).

    Βιβλίο 4ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!

    Βιβλίο 5ο:
    – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
    Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

    Βιβλίο 6ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
    Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

    Βιβλίο 7ο:
    – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

    Βιβλίο 8ο:
    – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).

    Βιβλίο 9ο:
    – MEGA Channel
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
    (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη!).

    Βοβλίο 10ο:
    – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
    Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

    Βιβλίο 11ο:
    – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
    Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
    ————————–
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνηστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μικρή αγγελία
    Προχτές έβγαλα το σκύλο μου για βόλτα. Το σκυλάκι μου έχει ένα κακό ελάττωμα, είναι μαύρο καί θηλυκό καί όποτε το βλέπει ο ρατσιστής άσπρος σκύλος του γείτονα πού βάφει τά αυγά του Πάσχα με μπογιές σημαία, του επιτίθεται από πίσω, γεμάτος εχθροπάθεια καί κάθεται πάνω του για αρκετή ώρα καί μάλιστα κουνιέται με αποτέλεσμα τώρα τελευταία το καλό μου σκυλάκι να έχει ζαλάδες, σε σημείο πού να φοβάμαι ότι θα πάθει ανεγκεφαλικό θάνατο καί θα του πάρουν τά όργανα. Παρακαλείται όποιος φίλος είναι μάρτυρας στο περιστατικό να παραστεί στο δικαστήριο πού θα του κάνω καί θα του ζητήσω αποζημίωση 132 μπύρες για να τις κάνω μολώτωφ.
    Γκαιμπελάκωφ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Μετά από μια τέτοια μαρτυρία όμως ο άνθρωπος αυτός πρέπει να γίνει πραγματικά ..μάρτυρας… Ο νοών νοείτω.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ημουν εκει και το ειδα το περιστατικο.
    Αφηνε ο καλουλης ο οικονομικος μεταναστης (με πτυχιο στην ηλεκτρολογια) τα διαφημιστικα φυλλαδια στην εισοδο της πολυκατοικιας και τοτε πεταχτηκε απο το πουθενα ενα ρατσιστης φασιστας αγροικος αξεστος ελληναρας και του λεει "Δεν θελουμε φυλλαδια ρε μαλακα μογγολε, γαμω τον γιαχβε και τη μανα σου, σηκω φυγε!", εκεινη τη στιγμη ο αξιοτιμος οικονομικος μεταναστης-βιοπαλαιστης του λεει, "Σας παρακαλω κυριε, μην με βριζετε γιατι θα φωναξω την αστυνομια", χωρις να περασει δευτερολεπτο, με περισσιο θρασος ο αγενης τρομοκρατης και αιμοδιψης ελληνας λεει "Τι θα κανεις, θα φωναξεις την αστυνομια ? Θα σου γαμησω τα ματια ρε παλιοπουστα μογγολε, να σου δειξω πως πρεπει να σας φερονται οι ελληνες"….
    Μετα αρχισε ο παλιελληνας να σκορπαει στον δρομο τον κακομοιρο μεταναστη! Το τι μπουνια και κλωτσια εφαγε ο καημενος ο μεταναστης δεν λεγεται. Και αυτος ο δολοφονος ο ελληνας, οτι εριχνε εβρισκε στοχο, παρταλι τον εκανε τον ταλαιπωρα τον μεταναστη..Κριμα, κριμα, που ειναι η πολιτεια να τα βλεπει.
    Εφη, αυτο ειναι το μειλ σου? Να σου στειλω ?
    Θελω να γινω μαρτυρας υπερασπισης του αθωου οικονομικου μεταναστη…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ρε ξυπνήστε ο πόλεμος είναι πάντα από τα αρχαία χρόνια ο ίδιος..

    έξυπνοι vs ηλίθιων

    διαλέξτε και πάρετε…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ(Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ?),ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ Κ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΠΟΥ ΕΠΑΓΩΓΗΣ…..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ!!!!!
    ΤΙ ΚΑΛΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *