«Υποδέχτηκαν» τον Ρέντσι με αυγά και αποδοκιμασίες

Οι υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων, επιφύλαξαν «θερμή υποδοχή» στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντζι, στην πόλη της Φεράρα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα μία ομάδα 30 διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου ο Ρέντζι συνομιλούσε με τρεις ξένους δημοσιογράφους για την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία, το κρίσιμο άρθρο 18 της ιταλικής εργατικής νομοθεσίας προβλέπει την επαναπρόσληψη των αδικαιολόγητα απολυθέντων εργαζομένων και την απάντησή του στην Γερμανίδα καγκελάριο σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα.

Οι υποστηρικτές του κινήματος του Μπέπε Γκρίλο, αρχικά άρχισαν να σφυρίζουν στον 39χρονο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, στη συνέχεια του φώναζαν «χαζέ, χαζέ πήγαινε σπίτι σου» και ολοκλήρωσαν το… έργο τους εκτοξεύοντας αυγά στο πάλκο όπου βρισκόταν με τους ξένους δημοσιογράφους.

Η Ρέντζι με απόλυτη ψυχραιμία απάντησε στο πλήθος: «Το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ο σεβασμός των ιδεών και των ανθρώπων και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι εδώ για να ετοιμάσουν μία ομολέτα ή μία κρέπα, αλλά για σκεφτούν. Σε όποιον δεν έχει άλλα επιχειρήματα πέρα από τα αυγά, συνεχίζουμε να απαντάμε με χαμόγελο, παρά τις προσπάθειες φίμωσης». Μάλιστα, με χιούμορ δήλωσε: «Εμένα δε με πέτυχε το αυγό» και συνέχισε να συνομιλεί με τους καλεσμένους του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *