Ο Καλλικράτης στο νεκροταφείο?


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές μας (γούρνες είναι για την ακρίβεια) άμεση επίπτωση θα έχει η συνένωση των δήμων και κοινοτήτων, για το νέο υπερδήμο και στο Νεκροταφείο του Ωρωπού, αφού διαρρέεται ότι θα συνενωθεί σε ένα πολυδύναμο (πολύνεκρο) υπερνεκροταφείο, όπου θα εξυπηρετούνται βάσει λίστας όλοι οι υπερδημοκοινότες του νέου υπερδήμου.

Θα μπεί-εξαπλωθεί δηλαδή ο Καλλικράτης και στο νεκροταφείο.
Θα υπάρχει συντονισμός από κεντρικό σημείο του λιμανιού, ώστε να οργανώνονται οι «μεταφορές» των συνενωμένων δημοτών, ανά την περιφέρεια ανεξαρτήτως ώρας ελεύσεως του μοιραίου, αφού θα επαγρυπνούν συνεργεία των εταιρειών ταχυκομιδής «Η ΥΑΙΝΑ», που θα….
.

μεταφέρουν στα κυπαρίσσια τον αποδημήσαντα υπερσυνενωμένο υπερδημοκοινότη.

Λίστα καύσεων και αποτεφρώσεων “φλαμπέ”, απλών εγκαυμάτων και εγκαυμάτων “σενιάν” θα υπάρχει και θα λειτουργεί και για όσους επιθυμούν ή που θα ήθελαν να δοκιμάσουν την καύση, ενώ θα ανεγερθεί πλησίον, νέο υπερίδρυμα συνενωμένης Έρευνας και δυναμικής Ευθανασίας, μη νεκροσκοπικού χαρακτήρα, «Ο ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ».

Για τους οικονομικά εύρωστους θα διατίθεται και κατάψυξη, σε αποθήκη κατεψυγμένων που θα μισθωθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, ενώ για τους μερακλήδες θα δίνεται η δυνατότητα αφού αποτεφρωθούν, εξειδικευμένη ομάδα των καπη, αποτελούμενη από τους γεροντότερους κατοίκους του χωριού να σκορπίζουν την τέφρα τους στην παραλία.

Πρωτοποριακή κρίνεται η νέα ιδέα να υπάρχουν έτοιμοι ανοιγμένοι χώροι ταφής, τους οποίους θα προπωλεί η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τις ταφές-εκταφές, με το κλειδί στο σάβανο, που λένε, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος, χωρίς πολλές-πολλές διατυπώσεις , οποτεδήποτε κρίνει, να μπορεί να αυτοφυτευθεί.

Φυσικά μέρος από τα έσοδα, θα διατεθούν για την επέκταση των νεκρικών υπερεγκαταστάσεων προς Αγίους Αποστόλους, αλλά είναι φυσικό να μετεξελίσσεται ένα τέτοιο,συνενωμένο,πολύνεκρο, υπερέργο τελευταίας πνοής και μοντέρνας ταφής.

πε-τεφρής Ωρωπιώτης
http://oropiotis.gr/news-leftmenu-106

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *