Συμμετέχει τελικά η Εθνική ομάδα στον Γύρο Ελλάδας

Η εθνική ομάδα θα πάρει μέρος στον 17ο Διεθνή Γύρο Ελλάδας 2011, με μερικούς από τους καλύτερους ποδηλάτες της χώρας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει σ´ αυτό το μεγάλο γεγονός με 6 αθλητές, με στόχο τη διάκριση. Η εθνική ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και θα μεταβεί τη Κυριακή 10 Απριλίου στα Γιάννενα, προκειμένου να συνεχίσει σε…..
εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις για την πρεμιέρα του Γύρου Ελλάδας. Οι αθλητές που κλήθηκαν στην προετοιμασία είναι οι Κώστας Κωνσταντινίδης(φωτό), Ανέστης Κουρμπέτης, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, Γιώργος Παττές-Τουμάνης, Παύλος Χαλκιόπουλος και Δημήτρης Χαϊδεμενάκης. Στον αγώνα θα αγωνιστούν οι έξι από τους επτά ποδηλάτες και η σύνθεση της ομάδας θα αποφασιστεί, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Γύρου. Προπονητές της αποστολής είναι οι Γιώργος Κατσέλης και Λάμπρος Βασιλόπουλος. Χορηγός της εθνικής ομάδας θα είναι η Post Bank Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Στον 17ο Διεθνή Γύρο Ελλάδας 2011 (Κατηγορίας Ανδρών Ελίτ και Νέων), θα συμμετάσχουν 20 ομάδες και οι κορυφαίοι αθλητές απ´ όλο τον κόσμο. Οι χώρες στις οποίες είναι εγγεγραμμένες οι επαγγελματικές ομάδες είναι: Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία, Ρουμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Κροατία, Σερβία, Βουλγαρία-Τουρκία, Μαυροβούνιο, Χονγκ Κονγκ και Ελλάδα. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από την Εθνική ομάδα και τις τρεις επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες είναι: S.P Tableware, Team Worldofbike.gr, και KTM-Murcia.
Γιώργος Κατσέλης: Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους ποδηλάτες που θα πάρουν μέρος στον 17ο ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας. Πιστεύω να συνεχιστεί χωρίς διακοπές και τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στην παρουσία της εθνικής ομάδας, ως προπονητής πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο, δεν υπάρχουν προγνωστικά, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για πολύ καλή παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

http://podilatakias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *