Ευρωδιάσταση: εξειδικευμένα κέντρα Γερμανικών για ενήλικες στην Αγία Παρασκευή και το Χολαργό.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να μάθουν Γερμανικά ή να τα βελτιώσουν είναι ότι τα περισσότερα φροντιστήρια Γερμανικών δεν διαθέτουν τμήματα αποκλειστικά για ενήλικες. Το πρόβλημα είναι πιο έντονο στα προάστια, όπου τα φροντιστήρια Γερμανικών με εξειδίκευση στους ενήλικες σπανίζουν.


Τα περισσότερα φροντιστήρια ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο με τη διοργάνωση παιδικών τμημάτων. Είναι δεδομένο ότι το περιβάλλον και η προσέγγιση ενός παιδικού φροντιστηρίου δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικος, καθώς οι ρυθμοί εκμάθησης, το πρόγραμμα σπουδών, η βιβλιογραφία και η γενικότερη προσέγγιση των σπουδαστών σε ένα παιδικό φροντιστήριο δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες ενός ενήλικου.

Επομένως, αυτό που θα πρέπει να κάνει κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, είναι μία σωστή έρευνα αγοράς, προκειμένου να επιλέξει μία σχολή που να συνεργάζεται αποκλειστικά με ενήλικες σπουδαστές και να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία και επιτυχία στην ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος φοίτησης στους σπουδαστές της.

Τα φροντιστήρια Γερμανικών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων, παρέχουν ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών αποκλειστικά για ενήλικες, μέσω των οποίων ο υποψήφιος μπορεί να μάθει Γερμανικά και να προετοιμαστεί για Zertifikat B1, Zertifikat B2 και Zertifikat C1 σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Με εκατοντάδες επιτυχημένους υποψήφιους Zertifikat B1, B2 και C1 στο ενεργητικό της (στο σύνολό τους ενήλικες), η Ευρωδιάσταση αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές κάθε ενήλικου που θέλει να μάθει ή να βελτιώσει τα Γερμανικά του και να ακολουθήσει μία ταχύρυθμη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προετοιμασία για Zertifikat B1, B2 ή C1.

Χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, η προετοιμασία για την απόκτηση των Zertifikat B1, B2 και C1 ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται σε ένα «τυπικό» φροντιστήριο ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στην Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Zertifikat B1 σε 6-10 μόλις μήνες. Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της που βρίσκονται σε επίπεδο Β1 να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Zertifikat B2 σε 8 μόλις μήνες, ενώ αντίστοιχο χρονικό διάστημα απαιτεί και η προετοιμασία για Zertifikat C1 για σπουδαστές επιπέδου Β2.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Γέρακα, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Ντράφι, Πικέρμι, Νέα Μάκρη, Λούτσα, Κάντζα κλπ) μπορούν να απευθυνθούν για την προετοιμασία τους είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 427, απέναντι ακριβώς από την πλατεία Αγίας Παρασκευής, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής, τηλ. 210-6000.170) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (Σαρανταπόρου 14 και Μέτωνος, 3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός, τηλ. 210-65.10.100).

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας αποκλειστικά για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

φροντιστηριο γερμανικων αγια παρασκευη φροντιστηριο γερμανικων χολαργος
φροντιστηριο γερμανικων χαλανδρι φροντιστηριο γερμανικων νέο ψυχικο
φροντιστηριο γερμανικων παπαγου φροντιστηριο γερμανικων βριλησσια
φροντιστηριο γερμανικων παλληνη φροντιστηριο γερμανικων παιανια
φροντιστηριο γερμανικων μελισσια φροντιστηριο γερμανικων πεντελη
φροντιστηριο γερμανικων γλυκα νερα φροντιστηριο γερμανικων καντζα
φροντιστηριο γερμανικων ντραφι φροντιστηριο γερμανικων σπατα
φροντιστηριο γερμανικων νεα μακρη φροντιστηριο γερμανικων λουτσα
φροντιστηριο γερμανικων πικερμι φροντιστηριο γερμανικων γερακας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *