Ξεκαθαρίζει του Βαλβέρδε Έρχεται ο Μαθία με προτάσεις

 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα Πέμπτη (14/04) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας και την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα γίνει η συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με τον μεγαλομέτοχο των “ερυθρολεύκων” Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Εφόσον όμως ο Βαλβέρδε αποφασίσει να αποχώρηση από την ομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν όπως προκύπτει “σταντ μπάι” τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.
Από την στιγμή που οι δύο άντρες δώσουν όμως τα χέρια, θα ξεκινήσει και η συζήτηση για τον….
σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα στο προσκήνιο είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή με τον Ισπανό Εντουάρντο Μαθία να έρχεται, όπως προκύπτει στον σύλλογο και να αναλαμβάνει άμεσα το πόστο. Βέβαια, πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως μέχρι το Σάββατο αναμένεται ο Μαθία στην Ελλάδα, ο οποίος θα φέρει και προτάσεις για παίκτες.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι άλλοι

Ωστόσο, το «μεγάλο κόλπο» που επιθυμούν στον Ολυμπιακό, είναι η απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς από την Λίβερπουλ και ο Μαθία φέρεται να είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση. Μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει ήδη μια συζήτηση με τον διεθνή Σέρβο άσο, ο οποίος παραχωρείται από τη Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του υπάρχουν τα ονόματα των Ριβαρόλα, τον 21χρονο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φίτεσε, ο Πατσέκο, ο 20χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ, που είναι δανεικός στη Νόριτς, αλλά και αρκετοί άλλοι…

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Νῦν πάντα πεπλήρωται φωτός, οὐρανός τε καί γῆ καί τά καταχθόνια.

    Ἑορταζέτω γοῦν πᾶσα κτίσις, τήν ἔγερσιν Χριστοῦ, ἐν ᾖ ἐστερέωται.

    Μή μᾶς ἀποστερήσεις αὐτῆς τῆς προσδοκίας, Φιλάνθρωπε Κύριε!

    Καλή δύναμι!

    Καλό στάδιο πνευματικοῦ ἀγῶνος!
    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
    + ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ" ….

    Reply
  2. ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑΥΤΑ ΤΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΓΔΟΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *