Ένας μάγκας καπετάνιος με @@@@

Φοβερό βίντεο από την Σκόπελο δείτε έναν καπετάνιο με @@@@ τον χρόνο από έξω από το λιμάνι μέσα πρόσδεση και αποβίβαση επιβατών 6,57 λεπτά !!!
http://skopelos-news.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  ● ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Ωμορφο μερος μου φαινεταισαν την Σύμι μοιάζει.Ήξερα ενα ψηλό που είμασταν φαντάροι μαζί το 1981 τωρα πρεπει να είναι 50+.Αν το ξερει κανεις δωστου τα χαιρετισματα, ο φιλος απο την ροδο.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Όταν δούλευα στα καραβια 7 Ναύτες και Δυο Ρυμουλκα Έδεναν Στο λιμάνι Σε 30 Λεπτά ένα Κολοσσό 350 μετρα σε χρόνο μηδέν. Πολεμικό ναυτικό Φρεγάτα 75 ναύτες και 150 Αξιωματικοί 150 μετρα μακρύ και με δυο ρυμουλκα 1 Ώρα να το Δέσουν Στο λιμάνι και με ένα ρήγμα από το δοκό 2 μετρα. (προσέκρουσε στην προβλήτα) Και αυτό γιατί Είναι όλοι με μέσον πολιτικο. Από τους ναύτες οι δυο είχαμε επιλεγει για ναυτική προϋπηρεσία, όλοι οι άλλοι ήταν από μέσον.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *