Ολυμπιακός: Ο Κόκκαλης δίνει το “πράσινο φως” για Βαλβέρδε


Το «πράσινο φως» από τον Κόκκαλη για να προγραμματίσει το επόμενο -και καθοριστικό- ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει ο Γιάννης Χρυσικόπουλος.
Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο μόνος με τον οποίο έχουν κάνει συζητήσεις και υπάρχει αμοιβαία θέληση για συνεργασία. Βέβαια, το αν θα τα βρουν οι δύο πλευρές είναι άλλο θέμα.
Επίσης,μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα …
.

… της κάλυψης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βάζει τα 10 εκατ. ευρώ που χρειάζονται. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν γίνει και οι σχετικές ανακοινώσεις.
Παράλληλα, στον μεταγραφικό τομέα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός στο θέμα του Νάτσο Σκόκο μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη πως ο Αργεντινός μπορεί να παραχωρηθεί και σε ελληνική ομάδα.Ο Αργεντινός είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και είναι βέβαιο ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.
Το ερώτημα είναι αν θα κάνουν τώρα πρόταση στην ΑΕΚ προκειμένου να προλάβουν τον Παναθηναϊκό που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη ή θα μπουν σε μια διαδικασία αναμονής κάνοντας το βήμα αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι οφ…
* Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ξεκινώντας την προετοιμασία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη στο Καραϊσκάκη. Την ίδια μέρα θα πάει και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ στο Ιατρικό Κέντρο για να κάνει εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι πως πρόκειται για κάκωση και όχι για κάτι σοβαρό.
thema

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *