Στη λίστα και ο Σίβοκ

Ο Τόμας Σίβοκ φέρεται να είναι το νέο όνομα, που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και οι «πράσινοι» μελετούν την περίπτωσή του, για την αντικατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είχε φέτος 21 εμφανίσεις με την τουρκική ομάδα και καλύπτει τις προϋποθέσεις, που έχει θέσει ο Γιάννης Αναστασίου για τον παίκτη, που θα αποκτηθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας φέρεται να είναι το οικονομικό, καθώς ο έμπειρος αμυντικός φέρεται να αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, για κάθε χρόνο συμβολαίου. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις επαφές για τον Φίλι Χελάντερ.

Ο Σουηδός αμυντικός της Μάλμε αρέσει στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», οι οποίοι προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τη σουηδική ομάδα, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, τις προσεχείς εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις επαφές με τη Σάντερλαντ, για την παραμονή του Χάρη Μαυρία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν και στις τάξεις των «πράσινων» επικρατεί αισιοδοξία, πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή», με τις «μαυρόγατες».

Τέλος, το Ανόβερο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νίκο Καρέλη. Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί τον Έλληνα επιθετικό και φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ, για τον νεαρό επιθετικό. Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *