Γονεῖς κοιμηθῆτε!!!

Μὴ ἀνησυχῆτε! Τὰ παιδιά σας βρίσκονται στὸν σωστὸ δρόμο.
Στὸ σχολεῖο τὰ μαθαίνουν ὅλα. Στὴν κοινωνία συμμετέχουν σ’ ὅλα.
Πᾶνε παντοῦ. Βρίσκονται παντοῦ.
Ὅλα τὰ δοκιμάζουν.
Ὅτι θέλουν λένε.
Ὅσα θέλουν ξοδεύουν.
Ἀφοῦ καπνίζουν, μποροῦν νὰ κάνουν καὶ….
ὅ,τι τοὺς καπνίσει.
Κοιμηθῆτε ἥσυχα! Ἀφοῦ καὶ ἡ Ἑλλὰς κοιμᾶται. Τὸ σχολεῖο πέρα βρέχει. Ἡ πολιτεία κωφεύει. Ἡ οἰκογένεια κάνει «ζάπινγκ» στὰ κανάλια.

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Μὴ ἐνοχλῆσθε!
Τὰ ἀγόρια μὲ τὰ σκουλαρίκια τους καὶ τὶς κοτσίδες τους μᾶς δείχνουν τὸν δρόμο. Τὰ κορίτσια μὲ τὰ «ντεκολτὲ» καὶ τὰ «μίνι»τους μᾶς δείχνουν τὸ σπίτι ποὺ θ’ ἀνοίξουν αὔριο. Μὲ τὸ πιοτὸ καὶ τὸ τσιγάρο μᾶς δείχνουν ὅτι τὸ μέλλον τους θὰ ζῆ στὸν καπνὸ καὶ στὴν παραζάλη. Μὲ τὸ λεξιλόγιό τους μᾶς δείχνουν τὸν πολιτισμό τους.

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Τὰ παιδιά σας σήμερα εἶναι ἀπελευθερωμένα, ἀνεξάρτητα, «ἐλεύθερα», χωρὶς «ταμποὺ» καὶ προκαταλήψεις, χωρὶς θρησκευτικὲς δεσμεύσεις, χωρὶς ἀπαγορεύσεις καὶ περιορισμούς.Γονεῖς κοιμηθῆτε! Νὰ δῆτε κάτι λεβέντες μέχρι ἐκεῖ πάνω! Νὰ δῆτε κάτι κορίτσια σὰν τὰ κρύα τὰ νερά! Νὰ δῆτε ἐξυπνάδα! Νὰ δῆτε ὀμορφιά!

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Τὰ παιδιὰ εἶναι ἐνήλικα. Ξέρουν νὰ ὁδηγοῦν ὅλα τὰ Ι.Χ. σας. Ἀντέχουν μέχρι πρωΐας στὸ ξενύχτι. Εἶναι καὶ τὰ πρῶτα. Νὰ τὰ δῆς στὸ τάβλι, στὰ χαρτιά, στὸ λόττο, στὸ ξυστό, στὰ ἠλεκτρονικά, στὸ μπιλιάρδο.

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Δὲν κινδυνεύουν τὰ ἀγόρια σας ἀφοῦ εἶναι ὅπως τὰ θέλετε: Μάγκες, νταῆδες, βεντέτες, γόητες, ἀρριβίστες, πολὺ «ἴν». Οὔτε τὰ κορίτσια σας κινδυνεύουν ἀφοῦ εἶναι χειραφετημένα, φεμινίστριες, συνδικαλίστριες, μοντέρνα, «ντίβες», «σέξυ».
Γονεῖς κοιμηθῆτε! Τὶς ἐλεύθερες ὧρες τους δὲν πλήττουν· ὁ Διάβολος τὰ ἀπασχολεῖ δεόντως!

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Νὰ δῆτε κούνημα ποὺ πέφτει στὶς «ντίσκο» καὶ στὰ «πάρτυ»! Κούνια ποὺ σᾶς κούναγε… Νὰ δῆτε κομμώσεις, ἀρώματα, «ἀξεσουάρ», δαχτυλίδια, «ζέλ», «μάσκερες». Ἡ γεννιὰ τοῦ ’90! Φοροῦν καὶ κάτι χοντροκομμένα, κακόγουστα, ἄβαφτα παπούτσια ἢ ἄρβυλα ἢ μπότες. Εἶναι ἡ μπότα τοῦ κατακτητοῦ!

Γονεῖς κοιμηθῆτε! Ἀναπαυθῆτε! Τὸ μέλλον ἀνήκει στὰ παιδιά σας. Τοὺς τὸ κληροδοτεῖτε. Γι’ αὐτὸ ὀνειρευθῆτε!
Ἂν σᾶς ξύπνησα, σᾶς ζητῶ συγγνώμη. Ξανακοιμηθῆτε!!!

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

38 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ'ΟΧΙ ΣΕΞ
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ',ΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ,ΟΧΙ ΣΕΞ
    ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ,ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ.

    Reply
  2. Προβοκάτορας

    Είμαστε πρώτα

    Εργαζόμενοι,

    μετά Άνθρωποι,

    και ότι περισσέψει Γονείς!

    …τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε! κάθε νοήμον προοδευτικός θα σας το βεβαιώσει!
    Για περισσότερες διευκρινίσεις, απευθυνθείτε στην Γενική Γραμματεία Ισότητας!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μα ρε σεις πάμε καλά;;;

    Ξέρετε τι είναι να γυρίζει 22 χρονών σκατό και να σου λέει πως θελει να κλειστεί όλο στο σαββατοκύριακο στο σπίτι και να κάνει ΠΟΛΥ σεξ μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της;;;

    Και απο την μία να τρέχουν όλοι πίσω απο κάτι τέτοιες, αλλά απο την άλλη όμως να ονειρεύονται όταν έρθει η ώρα να παντρευτούν, να βρουν μια "καλή και σωστή' κοπέλα, όταν μέχρι χθες τέτοιες κοπέλες τις έφτυναν γιατί "δεν είναι σε φάση για τέτοια;"

    Και να περνάει διαρκώς το μήνυμα πως αν δεν εισαι ψόλα, άντρα δεν θα βρεις ποτέ σου;

    Τι θέλετε επιτέλους και εσείς οι άντρες; ξέρετε τελικά;

    Η γλύφετε κυριολεκτικά, εκεί που τάχατες φτύνετε;

    Γιατί ενώ κανένας δεν θέλει υποτίθεται αυτή την κατάσταση, τελικά εκεί πέφτει; Και βλέπουμε τελικά κάτι ξεψωλιάρες να παντρεύονται τους καλύτερους, να τους κρατάνε μετά και με ένα παιδί, και να έχουμε αποτυχημένους γάμους και ξενερωμένες σχέσεις;

    Μακριά απο μένα κάτι τέτοια!

    Το σεξ δεν είναι το Α και το Ω ρε πούστη μου!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    και εγώ κάνω παρέα ρε Τάσο, και πηδάω και γκόμενες 18αρες και πίνουμε και ποτάκια, αλλά είναι για φτύσιμο, δεν εχουν τι να σου πουν. Μονο σεξ. Αν θες μόνο αυτό καλοί είναι. Εγώ θέλω και αλλα….οχι μόνο τρύπες μπογιές ανέκδοτα, και γελάκια, φιλάκια μόδα,…αυτά είναι ελφρότητα . 2 μαθήματα αν σπουδάζουν για να σπάσουν τη πουτανιά .για 2 ώρες τη βδομάδα καλά είναι άντε και 2 πηδήματα, μετά λες τι δίνω και τι παίρνω απο αυτά; Αν είσαι χωρισμένος με παιδιά Τάσο και δενε χεις τι να κάνεις εντάξει. Εγω όμως θέλω να παντρευτώ άτομο σωστό δίπλα μου.Τρύπες μπογιές κρέατα βρίσκω, και ολες να σου πάρουν. Πουτάνες απο τη μανα τους. Δε θέλω τέτοιες.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    12.48 οι γονείς φταίνε Για αυτο δε δέχεται τίποτα για το παιδί του. Εχει απωθημένα και αμορφωσιά…..
    17 Απριλίου 2011 12:59 μ.μ.

    Μα τη μεγαλύτερη ζημιά την έκαναν οι ακρότητες της κοινωνίας μας ανα δεκαετία. Μεγάλωσαν οι μεν σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο και καταπιεστικό περιβάλλον οπου όλα έπρεπε να κρίνονται κάτω απο το χαλί και με κλειστά στόματα και πολλά ταμπού, με την γυναίκα εξαιρετικά καταπιεσμένη για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, με αποτέλεσμα οι επόμενες γενεές έχοντας δει αυτά τα φαινόμενα, να ξεσαλώσουν τελείως, ή επειδή δεν ξεσάλωσαν αυτοί, να παρέχουν τέτοια ελευθερία στα παιδιά τους.

    Κάπου χάθηκε το μέτρο με αποτέλεσμα απο την υπερβολική πουριτανική ακρότητα να έχουμε περάσει στην υπερβολική ασυδοσία με το να είμαστε πλέον πρώτοι σε εκτρώσεις, και τα πιτσιρίκια να τσιμπουκώνται και να κάνουν παρτούζες σε τουαλέτες και πενταήμερες, οι νεοέλληνες να βγάζουν τις γυναίκες και τις γκόμενες τους σε βιντεάκια, οι ανθρώπινες σχέσεις να είναι πλέον πλαστικές, και γενικά μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

    Μέτρο. Δεν έχουμε μέτρο. Ποτέ δεν το είχαμε σαν λαός, και δεν ξέρω αν θα το έχουμε ποτε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τάσο οι προηγούμενες έφτιαξαν καλές κοινωνίες. Το κακό είναι οτι άφησαν τα παιδιά τους σε γιαγιάδες,που το έλεγαν αγάπη και τα έκαναν απαιτητικά, κακομαθημένα τεμπέληδες, και να κοιτάνε ολο τα όργανα τους σαν να μην υπαρχει κάτι άλλο.Τα κρέατα συνέχεια. Ολα για την προεξοχή και τη τρύπα. Δε τους έμαθαν τίποτα άλλο;Λέγανε εγώ δουλεύω για μάθω τα παιδιά μου να χαίρονται, οχι όμως με κάτι άλλο, αλλά με το κρέας τους. Εκεί φταίνε οι γονείς. Το βλέπω στα μπαράκια. Ολες και ολα ακόμα και να σπουδάζουν μη τους πεις για δουλειά, θα μου δώσει η μαμά λένε και ο μπαμπάς, δε μας ενδιαφέρει που θα τα βρεί. Εχουν και οι γονείς τύψεις που τα άφηναν στη γιαγια τους, και δε τα μεγάλωσαν είναι πολλά. Απο γυναίκες μικρές μόνο κρεατότρυπες βλέπεις και λενε ολα τα για αγάπη. χέστα.Τα αγόρια λένε είναι περήφανοι οι γονείς μου για μένα γιατί πηδάω γκόμενες, και μου δίνουν, οτι θέλω.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ
    ΠΟΛΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΙΚΙ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΕΟΙ !

    ΤΑΣΟΣ Α,

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ
    ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΩ.

    ΤΑΣΟΣ Α.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ !!!

    ΤΑΣΟΣ Α, 67 ΕΤΩΝ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    κοιμηθείτε Ελληνες!Οι μάνες των παιδιών σας είναι πουτάνες, αόρατες. Οταν λέιπετε τους μιλάνε για πουτανιές, και δε τα μαθαίνετε.Για αυτο είναι έτσι η νεολαία σήμερα. Ολα είναι η μάνα! Βάλετε τάξη στα σπίτια σας.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    4.29, και εγώ μαζί σου.Και εγω μπαρόβιος είμαι ολο κρεατυτρυπάκια βλέπεις με 2 κιλα μπογια στη μούρη.Οτι σου λενε ειναι για την τρύπα τους. Εκεί καταλήγουν.Τη μπογιά τους, το τσιγάρο τους, τον οργασμό τους. Τα εχω σιχαθεί, αλλά τάχω για ντενεκαδάκια που αδειάζω, και χαμογέλάω και λίγο. Σιχαμένα πλάσματα. Ολο για αγάπη λένε,και εννοούν τη τρύπα τους. 100%πουτάνες που αν εχεις χορτάσει πήδημα ούτε τις φτύνεις. Και εγω ρωτιέμε. Δεν εχουν γονείς αυτα τα κρεατάκια του κιλού; Γιατί τα φήνουν να ντύνονται και να βαφονται έστι;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ[ΔΥΣΗΣ] ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ…….Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…..ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΖΖΖΖΖ..ΖΖΖ,,,

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΗ 15 ΚΑΙ ΓΙΟ 18. ΣΙΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΑ 13 ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΝΡΕΥΤΙΚΑ ΠΟΤΕΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ 20; ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΜΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΤΙΑ ΔΕ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕΣ . ΑΛΙ ΑΝΘΡΟΠΙ ΑΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΕ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    4.4Και έγω ειμαι 40 και βγάινω με 18αρες, αλλά δεν εχει σημασία αυτό με το άρθρο.Τώρα λέμε τάχουν χαλάσει οι γονείς. Σχολεία γινόντουσαν τέτοια; οι γονείς τους έλεγαν να πηδιούνται απο 16; Τώρα οι γονεις τα πάνε στο γιατρό, και μέσα στις οικογενεις συζητάνε με ποιον έκανε σεξ η κορη και ο γιός. Πώς θα ευχαριστήσουν το κορμί τους. Ετσι σου έκανε εσένα η μάνα σου; Ολο για το ….της έλεγες στα 16. Μπορεί να έχω 18 αρες, αλλά ποτέ δε θάθελα να είχα τέτοια κόρη και μάλιστα τέτοια γυναίκα να σπρωχνει τα παιδιά μου στο φτιασίδωμα και στο σεξ. Για αυτο δεν εχω παντρευτεί. Τις βλέπω και ολες στα μπαράκια λένε η μαμά ο μπαμπάε δε τολμανε να μου αντισταθούν γιατί μαγαπάνε!χεστα !πουτανια μεγάλη…Δύσκολο να βρείς…..απο κρεατάκια γεμάτος ο κόσμος. Βρωμοοικογένεις …

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΓΕΡΟΛΥΜΕΝΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΣΩΝ ΕΤΝ ΕΙΣΑΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 70. Ε Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.
    ΑΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΜΩΣ, ΘΑΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ.
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ.
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟ ΣΟΥ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ολα τα ασχημομούρικα ρίχνουν 3 κιλα μπογιά επάνω τους να σκεπάσουν την ασχήμια τους. Ανάβουν και το τσιγάτρο και ναρκωτικό, να σκεπάσουν και τη γύμνια τους. Τρυπάνε και τα αυτιά τους τα αγόρια να βάλουν σκουλαρίκια πονάνε να κάνουν τατου, για να τα προσέχουν γιατι δεν εχουν κατι άλλο.(για αυτο είχα κάνει και εγώ, και τώρα δε βγάινει) Πόση γύμνια είχα μέσα μου, πόση ανασφάλεια, και οι γονείς μου δεν μου άνοιγαν τα μάτια. Είμαι 32 ετών και ευτυχώς μου τα άνοιξαν άλλοι

    Reply
  17. Ανώνυμος

    και τι θέλεις να κάνουμε ρε άρθρο; αφου μας πήρε η μπάλα. Η γυναίκα μου μου λεει συνεχεια μαλακίες για αγάπη, και να τα αφήνουμε, λές και δε μας αγαπαγάνε εμας που είχαμε πειθαρχία και δίναμε στους γονείς μας. Ηταν η κοινωνία καλή τότε. Τωρα η κόρη μου μου έφερε ;πο 16 το αγόρι της και κλεινόταν στο δωμάτιο με προφυλακτικό. Αν φώναζα θα με έβριζαν ολοι στο σπίτι, αν της έδινα χαστούκι θα έφευγε μου είπε.΄Ο Αδελφός μου είπε οτι η γυναίκα μου τα υποστηρίζει για να τα έχει με το μέρος της αν χωρίσουμε, και να ζητάνε λεφτά. Δε μου βρίσκετε μια λύση;

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΑΛΑ, ΓΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ. ΕΧΩ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ. ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΟΝΕΑ.ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΜΛΕΞΙΚΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ…ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ; ΑΝ ΔΕ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΣΟΡΡΥ
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ .
    ΦΥΣΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ??

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ .
    ΦΥΣΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ??

    Reply
  21. Ανώνυμος

    12.48 οι γονείς φταίνε Για αυτο δε δέχεται τίποτα για το παιδί του. Εχει απωθημένα και αμορφωσιά…..

    Reply
  22. Ανώνυμος

    είμαι μια κοπέλα 22 ετών,.Εχω πτυχίο, και δεσμό , και θεωρούμαι ομορφη.Αυτός που λέει κόμπλεξ πού ειναι το κόμπλεξ; ολες μπορουμε να πηδιόμαστε σα τα ζώα απο τα 15, να καπνίζουμε να κάνουμε πολλά. Είναι εύκολα αυτά και το να βάζουμε κραγιόν και να δείχνουμε τη κοιλιά μας;. Το κόμπλεξ είναι αυτών που δε μπορουν να μαζέψουν τα παιδιά τους. Οχι των άλλων που δε τους λείπει τίποτα!Οταν είσαι και όμορφη και με σχέσεις και με πτυχίο που είναι το κόμπλεξ; μήπως πάει ο γονιός να τα σπρώξει σε τέτοια ζωή και δε φταίνε τα παιδιά και η Διαμαντοπούλου;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Στο facebook να δείτε τι γίνεται, θα πάθετε πλάκα…. 🙁

    Για να μην πω στα σχολεία και τις πενταήμερες. Και ο νεοέλληνας κοιμάται απο την δική το διαλυμένη ζωή, και δεν δέχεται και κουβέντα για το παιδί ΤΟΥ. Α πα πα πα….

    Γάμησαν απο τώρα την νέα γενιά και τελείωσε….

    Reply
  24. Ανώνυμος

    έχω μια συνάδελφο που κάνουν οικογενειακό συμβούλιο αδέλφια και πατέρας με ποιον θα κοιμηθει η ΄17 χρονη κόρη, η οποια οπως λεει και ο απο πανω το μυαλο στα 17 στο ντύσιμο στο κραγιόν και στο όργανο. Και εγώ πατέρας είμαι αλλά οι 2 κόρες μου ασχολουνται με πολλα ευγενικά πράγματα κοινωνικά και πνευματικά, χαίρουν σεβασμού και εκτίμησης, και σκέπτονται το δεσμό σα κατάληξη της αγάπης και του σεβασμου, αλλά είμαι τυχερός γιατί εχω ηθική γυναίκα. δεν με εκμεταλέυτηκε εμένα με τέτοια και έτσι μαθαίνει και στις κόρες μας. Είχε τα πτυχία της την όμορφη εμφάνιση τα προσόντα της, Αυτές που δεν τα έχουνν ολα αυτά πουλάνε οργανο, πρώτα οι μάνες και μετά το μαθαίνουν στα παιδιά τους. Συνήθως άσχημα κορίτισα είναι αυτά χωρίς παιδεία που βάφονται να δείξουν τα ψέυτικα χείλη και ασχημα μάτια τους. προσοχή στους γιους σας!μακριά απο τέτοια κορίτσια και οικογένειες κρυφοπουτανιές, που δείχνουν σοβαρές

    Reply
  25. Ανώνυμος

    xaxaxa εισαι και πολυ ωραιος, ετσι ακριβως ειναι…..ξανακοιμαμαι διοτι εχω παραδωσει πλεον τα οπλα…..πολυ ωραιο το αθρο!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20.ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΟΦΟ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΡΝΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΜΙΓΥΜΝΑ, ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΑ 16 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΣΤΑ 19 ΚΕΡΔΟΣ ΘΑΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΣ. ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΝΕΣ. ΤΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ !!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕ ΘΑΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΤΕ;;;

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΡΦΩΣΗ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ!!!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΄΄ΕΥΤΥΧΩΣ΄΄ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *