ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑΚΟ

“Tο Έργο σου, Δικαίωσή μας”

Φίλε Πέτρο,

Αισθάνομαι δικαιωμένος από τη μέχρι τώρα πορεία σου, μετά την εκλογή σου για πρώτη φορά στον Καλλικράτικο Δήμο Ανατολικής Μάνης άμα και περήφανος. Και τούτο, διότι πάντα υποστήριζα ότι….
ήσουν ένας από τους ελάχιστους Δημοτικούς Άρχοντες που δεν πήγαινες στα τυφλά αλλά είχες δώσει σαφή δείγματα γραφής εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…

Μικρό δείγμα της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μας απετέλεσε η, από τον πρώτο γύρο, επανεκλογή σου και μεγάλο δείγμα η άμεση επίλυση από σένα και των συνεργατών σου ενός χρόνιου και σοβαρού προβλήματος που ταλάνιζε κυρίως το Γύθειο αλλά την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γυθείου, αυτό δηλαδή της αποκομιδής των στερεών αποβλήτων – ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. Το οποίο, δεν αποτελούσε μόνο σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά πρόσβαλε ταυτόχρονα οπτικά και όχι μόνο τους συμπολίτες μας ,καθώς και τους επισκέπτες της περιοχής.

Με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσεις με τον ίδιο ουσιαστικό και άμεσο και ταχύτατο τρόπο να αντιμετωπίζεις και να επιλύεις τα προβλήματα της περιοχής μας, δέξου σε παρακαλώ και πάλι τα συγχαρητήρια μου τις ευχές μου καθώς και την υπόσχεση μου ότι θα είμαι στο πλάι σου.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μπογράκος
δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αιγάλεω
πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *