Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το διακύβευμα σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι το πεδίο της σύγκρουσης δύο διαφορετικών κόσμων και δύο διαφορετικών νοοτροπιών, θα είναι οι κοινωνικές σχέσεις. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει η ελευθερία μας, ότι τα φληναφήματα του Γιώργου Παπανδρέου περί παγκόσμιας διακυβέρνησης όχι μόνο αθώα δεν είναι, αλλά…..
αντίθετα, είναι τα προεόρτια της απόπειρας επιβολής ενός απάνθρωπου ολοκληρωτισμού, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον επιβληθεί, να καταπολεμηθεί. Γιατί θα είναι τεχνολογικά θεμελιωμένος…

Η κάρτα του πολίτη αποτελεί την απαρχή της συγκέντρωσης των λεπτομερειών που αφορούν στην προσωπική μας ζωή, στο «σύστημα». Όταν θα ξέρουν τα πάντα για εμάς, από το τι τρώμε και τι πίνουμε, τι αγοράζουμε, τι φοράμε, πού πάμε, με ποιον μιλάμε, τι διαβάζουμε, το γενετικό μας κώδικα, θα είναι πολύ εύκολο να μας χειραγωγούν και να μας εκβιάζουν.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και τα περί ασφαλιστικών δικλείδων, εμείς εδώ στην «ΕΩ» τα ακούμε βερεσέ. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;

Όπως όλα δείχνουν, αν ανεχθούμε τη μεθόδευση και δεν αντιδράσουμε και μάλιστα σκληρά, θα καταντήσουμε άβουλα όντα, μαριονέτες, στα χέρια υπερεθνικών συμφερόντων. Ρομποτάκια θέλουν, βιολογικές υπάρξεις… Δεν θα τα έχουν!

Είναι καιρός λοιπόν να στήσουμε τις άμυνές μας. Να βγούμε στο δρόμο, να προβούμε σε ομολογία πίστης, ενάντια στην επέλαση των αντίχριστων.

Να πούμε στο σύστημα των άθεων διεθνιστών του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν θα κάτσουμε να υποδουλωθούμε στα συστήματα πληροφορικής και στους διαχειριστές τους, στους γραφειοκράτες των διεθνών οργανισμών.

Στους ανθρώπους χωρίς ζωή, που επιθυμούν να έχουν κάτοψη στη δική μας. Όχι λοιπόν. Καμία κάτοψη στους ματάκηδες και στους ηδονοβλεψίες της πολιτικής. Καμία γρίλια ανοικτή. Θα φάνε πόρτα και παράθυρο που θα πάει σύννεφο. Θα βλέπουν τον πανύψηλο τοίχο της άρνησής μας.

Όσο για τους δε και νυν «υποψηφίους», οι οποίοι κάποτε κόπτονταν για τα «δικαιώματα» της κάθε μειοψηφίας μικρής ή μεγάλης, σοβαρής ή παρδαλής, τι θα πουν τώρα που πλήττεται το δικό μας δικαίωμα να αρνηθούμε την κάρτα, επικαλούμενοι τα θρησκευτικά μας πιστεύω;

Του Νίκου Χιδίρογλου

pentapostagma,blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

44 Comments

  1. ΜΑΙΡΗ

    Παναή μην το κουράζεις το ζήτημα με δαύτον ένα ακόμα τσαγαλάκι του εξωαποδώ είναι το άτομο,που βιάζεται να γίνει ο 666 .Το παίρνει ο 666 απο την μιά τσέπη και τον βάζει στην άλλη. Εγώ παραιτούμε απ΄την προσπάθεια ,μετά την δεύτερη νουθεσία παραιτού. Δεν αξίζει να αναλώνεσαι με συνειδητούς πολέμιους του Χριστού.Τον στέλνω πολύ απλά απο κεί που ήρθε στον πατέρα του ,σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.

    Reply
  2. panais

    Και μιάν που παραγνωριστήκαμε καϋμένε και μή λοβοτομημένε 9.57!Πες μας τα δικά σου πιστεύω!Σεβόμαστε την αντίθετη άποψη άντε ομολόγα στις χιλιάδες αναγνώστες που πιστεύεις,σε ποιάν στοά ανήκεις ή σε ποιό μαντείο πάς για χρησμούς ή τι ανωμαλίες κάνεις,αν είσαι στην Λάβρυς,αν είσαι ναρκωμανείς,ομολόγα τα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος κανένας δεν θα σε κατακρίνει,εχεις συνείδηση(όσοι σου απέμεινε,η καϋμένη φυτοζωή)αφού είσαι μάγκας και βρύζεις χυδαία,πές μας και τα κατορθώματά σου να σε θαυμάσουμε ή για να σε κλάψουμε διότι κανονικά άν έχεις γονείς ή σε εγκαταλείψαν ή σε κλαίνε για την κατάντια σου!Μήν ανησυχείς υπάρχουν και χειρότερα!Μάθε όταν τα βάζεις με τον συμπαγή βράχο την Ορθοδοξία μας δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα,είναι σαν να κλωτσάς με γυμνά πόδια πάνω σε καρφιά!Και που θα πάει θα έλθει και σένα η ώρα σου και θα γονατήσεις και θα κλάψεις…και θα πείς και ΉΜΑΡΤΟΝ Θεέ μου!

    Reply
  3. panais

    9.57,Σε ευχαριστώ πολύ!Έκανες πρόοδο!Μπράβο σου!Προτειμώ χίλιες φορές να με βρύζεις την μάνα μου παρά τους Αγίους μου!Σε ευχαριστούμε πολύ,ο Θεός να σε χαρίζει χρόνια για να "λοβοτομηθής"και σύ!Εάν είμασταν Εβραίοι βλάκα άνθρωπε θα κλαίγαμε και στο τείχος τον δακρύον και θα φορούσαμε σκουφάκι!Αλλά επηδεί έχει απο την βρεφική σου ηλικία να μπείς σε ναό τα μπέρδεψες!Οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό και δεν τον παραδέχτηκαν για Θεό άρα ακόμη περιμένουν τον "Μεσσία"!Οι Εβραίοι που δεν πίστεψαν στην Θεότητα του Χριστού μας είπαν στον Χριστό μα εμείς είμαστε παιδιά του Αββραάμ!Τί; τους λέει ο JESUS,άλλον "πατέρα" έχετε ,και ο πατέρας των σημερινών Εβραίων δεν είναι ο Ένας Θεός αλλά ξεκάθαρα ο Διάβολος,και δεν το λέω εγώ αλλά ο Χριστός μας οι Απόστολοι μας (ναι ήταν και αυτοί Εβραίοι αλλά όχι φαρισσαίοι υποκριτές όπως εσένα και εμένα)και πλήθος Αγίων!Άρα η λέξη που χρησιμοποιής είναι αντιεπιστημονική και δεν στέκει σε κανένα σύγγραμμα παρά μονάχα στους νεοπαγανιστές που πολύ πιθανόν να ανήκεις στις τάξεις τους!Άλλο Εβραίοι(πιστοί τηρητές του Νόμου,Ιουδαίοι)και άλλο Χριστιανοί(εβραίοι,ελληνιστές ιουδαίοι).

    Reply
  4. panais

    Βλάκα άσε την Μαίρη και βρύζε κανέναν άντρα αν τα έχεις απο κάτω ακόμα 5 κιλά!Εμείς οι Χριστιανοί σαν σκουλίκια σερνώμαστε πίσω απο τν ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ Χριστό!Οι Άγιοι Πρωπάτορες μας είναι παραδείγματα προς μίμηση ακόμα και σήμερα!Ο Αββραάμ δεν ήταν Εβραίος αλλά Χαλδαίος,ζούσε ανάμεσα σε ειδωλολάτρες και όμως χωρίς να υπάρχει ο νόμος αγαπούσε και πίστευε στον ΈΝΑ ΘΕΟ!Άσε λοιπόν τον Άγιο Αβραάμ και αν θές να πας εκεί που πήγε άρχισε δουλειά απο αυτήν την ζωή….με τις ακολασίες μην περιμένεις τίποτα!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    παναη

    αυτά αλλού στα λοβοτομημένα χριστιανόπουλα.
    Κοίταξε εσύ τη μάνα σου στην Κυπρο που την πηδάνε οι Τούρκοι και ασε τις εβραιοχριστιανικές
    βλακείες σου…

    Reply
  6. panais

    9.42,ασχολούμε με όποιον έχει το θράσος να βρύζει τους Αγίους…ελπίζω και προσεύχομαι πρίν του γράψω κάτι,βάζω τον σταυρό μου για να τον πιάσουν οι κουβέντες μου πέρκι βάλει νούν πρίν τον κουβαλήσουν 4…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Μαίρη

    αλλού τα σάπια περι σκουληκιών.
    Εσύ είσαι πραγματικό σκουλήκι, όχι εγώ.
    Εσύ σέρνεσαι πίσω από τον Αβραάμ κι όχι εγώ.

    Reply
  8. panais

    666,πίσω μου σέχω Σατανά,φιμώθητι,βγάλε τον σκασμό και μην βρύζεις τους Αγίους για να μην προσευχηθώ 5 λεπτάκια και καταλήξης κοφάλαλος ή κατάπιε την γλώσσα σου να ησυχάσουμε!Τώρα ποιού είναι το Blog σαν γιός του αντίχριστου έπρεπε να ξέρεις,αλλά διαπιστώνουμε την αδυναμία σου…ούτε την μέρα που θα πεθάνεις δεν την γνωρίζεις πόσο μάλον το τί λένε οι Γραφές!Μάθε καραγκιόζη,παχύδερμε ιπποπόταμε(προσβάλω ο ελεΪνός και τα ζώα που σέβονται αν μη τι άλλο τον Ύψιστο,Θεέ συγχώρα με)ότι ο Χριστιανισμός εξύψωσε την θέση της γυναίκας και θα σου πώ βλάσφημε και αηθή και ανήθικε άνθρωπε ότι στο πρόσωπο της μάνας μας Παναγίας εξυψώθηκε σε υπέρτατον βαθμό τόσο που έχει τα πρωτεία μετά την Αγία Τριάδα μας!Καταδέχτηκε ο Αχώρητος να χωρέση στην πάναγνη μήτρα της Θεοτόκου μας!Μήπως άθλιε εωσφοριστή δεν έχουμε ισαπόσολους γυναίκες και μάρτυρες;Μήπως η Αγία Γραφή κάπου λέει να αγαπάμε τις γυναίκες μας όπως ο Χριστός αγάπησε την Εκκλησία!Άρα ούτε τα φεμινιστικά "μαγαζάκια"δεν τα χρειαζόμαστε αν τηρούσαμε το ελάχιστον το Ευαγγέλιο!Η σχέση των Χριστιανών αντρογύνων είναι ισότιμη!Αλλά μάλλον ο μπαμπάς σου καταπίεζε την μάνα σου και σου μείναν τσογλάνι ψυχικά τραύματα,τώρα τί κάνεις στο σπίτι σου είναι δικό σου θέμα αλλά αν είσαι έγγαμος και έχεις τέτοια μυαλά λυπάμε την γυναίκα σου!Αν δεν είσαι έγγαμος μην κάνεις τον κόπο να παντρευτείς…ποιά γυναίκα να σε βάλει κοντά αμαν δεν σέβεσαι τον θεσμό του γάμου;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    βρε ΠΑΝΑΗ με ποιον αχολείσαι; Με τον Κρητικό;
    Ασ'τον να αναρωτιέται γιατί οι ιεράρχες της Κρήτης…….
    Γιατί είναι μαλάκες σαν και αυτόν, που δεν
    έχει τι να κάνει και σε κάθε σχετική ανάρτηση
    γράφει τις π….ριές του, ενώ θα έπρεπε να γράφει
    στο ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟ μαζί με τους ομοίους του
    πανηλίθιους καραγκιόζηδες

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ.
    ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΔΗΛ. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ) ΘΟΛΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΘΕΟ.
    ΗΘΕΛΕ ΔΗΛ. ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

    Reply
  11. ΜΑΙΡΗ

    Κι εσύ κι εγώ ένα σκουλήκι που σερνόμαστε είμαστε αλληγορικά κι αν δεν μπορείς να το νοιώσεις τώρα σου εύχομαι και ελπίζω μέσα απο την πορεία της ζωής σου να το κατανοήσεις.Οχι σκουλήκια μόνο, αλλά και αόρατοι στο σύμπαν και στην απεραντοσύνη του μεγαλείου του Πλάστη μας.Απλά ο εωσφορικός εγωϊσμός και η υπερηφάνεια δεν μας αφήνει να το καταλάβουμε.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Μαίρη

    Δηλαδή είσαι ένα σκουλίκι που σέρνεται, όπως λέει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ιωάννης Χρυσόστομος???

    ***666***

    Reply
  13. ΜΑΙΡΗ

    Ολα τα δαιμόνια έχουν βγεί παγανιά….
    Δεν πτοούμαστε οι Χριστιανοί 666, αυτό να το γνωρίζεις, όπως και ο δαίμονας έχει την επιμονή του έτσι και μείς οπλισμένοι με την υπομονή μας διαβιούμε. Το ότι η γυναίκα είναι υπό τον άνδρα για να μην τα διαστρεβλώνεις τα πράγματα συμβαίνει το εξής, όπως ο Χριστός είναι η κεφαλή της εκκλησίας , έτσι και ο άνδρας είναι η κεφαλή της γυναικός.Εσύ την γυναίκα σου να την αφήσεις να σε διοικεί…
    Δεν ντρέπομαι που δηλώνω χριστιανή ,απεναντίας είμαι ευτυχισμένη να ομολογώ Χριστόν. Εσύ γνωρίζεις άραγε ότι μπορεί και να είσαι υπο κατάληψιν και επήρειαν αυτού που επικαλείσαι του 666 ??

    Reply
  14. Ανώνυμος

    παναη

    Τι πάει να πει με ανέχεσαι???
    Είναι δικό σου το μπλογκ ή του Σεραφείμ του Μιχαλολιάκου????

    ***666***

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΗΣ,ΑΝΤΕ ΓΙΝΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΤΑ ΑΣΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Τις μαλακίες για το "πυρ το εξώτερον " βάλε τις εκεί που ξέρεις πολύ καλά και άφησε τη Μαιρούλα να μαθει την αλήθεια.

    Μαίρη

    Η γυναίκα είναι η πηγή της ζωής και όχι οι βλακείες που λένε οι γραφές του Παναή.

    ***666***

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αλβανοκύπριε ΠΑΝΑΗ, φοβάσαι μήπως μάθει η Μαίρη την αλήθεια.

    Για εξήγησέ μας εσύ πολύξερε τι εννοούν οι ποιητές??
    Εσύ δεν το ξέρεις πως η γυναίκα για την Εκκλησία είναι ένα σκουπίδι?
    Και μην μας πεις για Παναγίες και λοιπά κουραφέξαλα……

    ***666***

    Reply
  18. panais

    Εσύ που υπογράφεις τις εξάρες δεν χρειάζετε να μας δηλώνεις τον πατέρα σου,εντάξη σε μάθαμε πλέον,άντε βγάλε τον σκασμό και στο πύρ το εξώτερον να ησυχάσουμεν που θα μας θεολογήσεις κιόλας τρομάρα σου!Αρκετά σε ανεχόμαστε…με τις μπούρδες σου,σίγουρα παιδάκι είσαι αλλά με μυαλό διαβολικό…

    Reply
  19. panais

    Μαιρούλα κράτα καλά και να εύχεσαι αυτήν την στιγμή διότι δίνονται "μάχες"μέσα στην Αρχιεπισκοπή,είδες ο 666 που ξέρει "καλά"την θεολογία,μόνο που την διαστρέφει΄και την παρερμηνεύει και την ερμηνεύει με το δαιμονικό του το μυαλό…έτσι ξεγελά και τους ασκητές και τους ερημήτες και τους μοναχούς και εμάς τους λαϊκους!Μαίρη μην μασάς γράφε…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Γιατί κολλάτε στο θρησκευτικό μέρος του πράγματος; Άν σας πουν να βάλετε κάμερα μέσα στο σπίτι σας να βλέπει η αστυνομία τι κάνετε κάθε στιγμή, θα το δεχτείτε; Δέχεστε να θεωρείστε ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου; Ποτέ δεν πίστευα ότι οι Έλληνες είναι τόσο αμόρφωτοι κοινωνικά.
    Αλλά τι ψάχνω… Πολλοί από σας θα ζητήσετε να προβάλουν και τα προσωπικά σας βίντεο στην τηλεόραση με την ελπίδα να γίνετε αστέρες.

    Reply
  21. Βασίλης

    ***666***
    Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά "ο αναμάρτητος πρώτον τον λίθο βαλέτω", Θυμάσαι πότε το είπε και για ποιόν;
    Όταν μιλάει ο Ένας οι υπόλοιποι που έπονται δεν έχουν σημασία.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    «Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κόρη του ψεύδους, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος: είναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη

    (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ??????)

    ***666^^^

    Reply
  23. Ανώνυμος

    – Ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς, πρώτος στη σειρά των Αλεξανδρέων πατέρων της Εκκλησίας και διδάσκαλος του Ωριγένη γράφει στο βιβλίο του «Παιδαγωγός» 2.33: «Μια γυναίκα, αν λάβουμε υπʼ όψη μας ποια είναι η φύση της, πρέπει να αισχύνεται γι΄αυτήν».

    ***666***

    Reply
  24. Ανώνυμος

    – Για τον Παύλο («Α΄ προς Κορινθίους», ζ΄ 1) η γυναίκα δεν είναι καν άνθρωπος: «Είναι καλό ο άνθρωπος να μην αγγίζει γυναίκα

    ***666***

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΜΑΙΡΗ
    Αν δεν ντρέπεσαι που είσαι χριστιανούλα, πάρε για να; 'χεις…..

    "Δεν επλάσθη ο άνδρας για τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα για τον άνδρα… Οι γυναίκες στις εκκλησίες ας σιωπήσουν. Δεν επιτρέπεται σ΄ αυτές να ομιλούν, αλλά να υποτάσσονται καθώς ο (μωσαϊκός) νόμος λέγει… Αν θέλουν να μάθουν κάτι, ας ρωτούν στο σπίτι τους άνδρες τους» («Α΄ προς Κορινθίους», ια΄ 4-12, ιδ΄ 31-40, β΄ 8-15).

    ***666***

    Reply
  26. ΜΑΙΡΗ

    Παναή χαράς στην υπομονήν σου να προσπαθείς να ανοίξεις τα μάτια σε κάποιους που κοιμούνται με τα μάτια ορθάνοιχτα.

    Reply
  27. panais

    5.05,ο Ιησούς Χριστός μας έγινε για μένα και για σένα και για όλην την ανθρωπότητα "σερβιτοράκος"!Ναι και αν δεν σ'αρέσει μην ασχολείσε μαζί Του!Μάλιστα έγινε ο Μέγας "σερβιτοράκος"και τί μας σερβίρει;Μας σερβίρει σε ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ το Τίμιον Σώμα και Τίμιον Αίμα ΤΟΥ εις ίασην ΨΥΧΗΣ τε και ΣΩΜΑΤΟΣ…Μας "σέρβιρε"τον Εαυτό του ΔΩΡΕΑΝ!!!Μας σέρβιρε ΔΩΡΕΑΝ την ΣΩΤΗΡΙΑ μας!Το μόνο που ζητά απο μας είναι την ελεύθερη απόφασή μας να τον αγαπήσουμε και να του προσφέρουμε στον "δίσκο"(εξομολώγηση)τις ΑΜΑΡΤΙΕς μας…

    Reply
  28. panais

    Για να δείτε πόσο βδελύσσετε την Ορθοδοξία ο Διάβολος και οι ανθρώποι του,μας βγάλαν το θρήσκευμα με δικτατορικό(δαιμονικό) τρόπο και συνεχίζουν ακάθεκτοι…γιατί πέρνεται την ταυτότητα χωρίς το θρήσκευμα;Αφού υπογράψαν 3.000.000.και μας την δίνουν την νέα χωρίς το θρήσκευμα έπρεπε και πρέπει να αντισταθούμε πιό έντονα ΟΧΙ τώρα μετά απο λίγα χρονάκια να συζητάμε για την καρτούλα και θα υπάρξουν(δικαίωμά τους)"Έλληνες"που θα την πάρουν και αύριο θα συζητάμε για το εμφήτευμα….

    Reply
  29. panais

    Απο την αλαζωνία σας καϋμένοι Κρητιτζιοί θα την πατήσετε την μπανανόφλουδα εν ελέω Ιεραρχών σας…πάρτε ελεύθερα την καρτούλα με τα εξάρια αλλά μετά μην λέτε ότι είστε και Ορθόδοξοι διότι πλέον η ταυτότητα σας δεν γράφει θρήσκευμα αλλά θα γράφει μάλλον τον αριθμό του θηρίου με τον οποίο ταυτίζεστε άρα θα είστε υπήκοοι του και παιδιά του(δηλαδή με τον αριθμό πάνω στην ταυτοτητούλα-κάρτα,ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ),δεν μπορούσαν να μας δώσουν μίαν κάρτα και να γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος πάνω και τα 666 ταυτόχρονά!Αλλά σιγά σιγά όσοι έχουν νούν βλέπουν τα σημάδια…απο την μία μας εξαφανήσαν το θρήσκευμα και απο την άλλη θέλουν να μας δώσουν ένα αριθμό σε μιά κάρτα που προσβάλει την θρησκευική μας συνείδηση και την ελευθερία της βούλησης(άς την κάνουν προαιρετική,αλλά θέλουν και υποχρεωτικά και να πληρώσουμε και 5ευρώ,τρομάρα τους!)Και έχουμε κάποιους Κρητικούς Ιεράρχες να βγαίνουν και αντί να λέουν ανδρίκια την γνώμη τους, λένε απομονόνοντας μίαν φράση του αγίου γέροντα Πορφύριου!Και σας ΑΠΟΚΟΙΜΊΖΟΥΝ καλά ροχαλητά!!!

    Reply
  30. panais

    Κρητιτζαί,2 τινά θα συμβαίνουν με τους Ιεράρχες σας ετζι κάτω!Ή συμμάχησαν προ πολλού μαζί με τον 666 ή είναι αθεόφοβοι και σας ρίχνουν στάκτη τα μάτια και σεις νομίζεται είναι όξινο ρατζί!Αν είχες τα α…α θα έβαζες κρηικάτζι τζαι το ονοματούϊ σου,αλλά μάλλον εσύ φοάσαι όπως τις κοπελούες,τζαι κατηγωρείς άνετα τους επώνυμους άντρες!Τουλάχιστον οι Ιεράρχες σας έχουν το θάρος της γνώμης τους και με την βοήθεια του πολιτικού κατεστημένου εκφράζονται επίσημα χωρίς να ντρέπονται και να φοβόνται όπως εσα΄ς τα κρητικάτζια που σχολιάζετε ανώνυμα…έτσι είναι οι άντρες της Κρήτης καϋμένε,ξέρω οι ανύπαρκτοι ανώνυμοι είναι μιά χούφτα …

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΙΤΩΝΕΙΣ!!!

    ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    4.20 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ,ΜΑΚΡΙΑ!!!
    ΨΑΞΕ ΑΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΩΣΤΟΙ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ?ΜΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

    ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

    ΤΟ ΤΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  34. Κρητικός

    Και δεν μου λες φιλαράκο στην Κρήτη γιατί οι Ιεράρχες σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια
    και σένα και τον 666?

    Τόσο μεγάλη ψωνάρα σαν τον Παναή Τελεβάντο είσαι κι εσύ?

    Πάρε τώρα μια μερίδα Μπουτάρη και και παίξε καμιά να ξελαμπικάρεις!!!!!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ο στόχος του ελλείμματος για το 2010 ήταν κάτω από 9. Σήμερα αναθεωρούν το έλλειμμα του 2009 για να δικαιολογήσουν το έλλειμμα του 2010 που θα μας το αναγγείλουν πάνω από 13%. Το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ θα φτάσει το 2010 ως 145%. Περαστικά στους προδότες που ψήφισαν για ακόμα μία φορά.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *