ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Τι Δημαράς, τι Σαμαράς»

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Δημαρά, εξαπέλυσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η ΝΔ κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητα Δημαρά και είπε ότι «για εμάς, τι Σαμαράς, τι Δημαράς, είναι το ίδιο πράγμα».
Βρισκόμαστε πέντε ημέρες πριν….
από τις εκλογές, είπε ο κ. Καρατζαφέρης και οι εκβιασμοί, όπως υποστήριξε, από τα δύο μεγάλα κόμματα και οι υπόγειες διαδρομές συνεχίζονται.
Πάμε στις κάλπες, χωρίς να ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει ο καθένας, δήλωσε και αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε προ μηνών μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Δημαρά.
Πίσω από τον κ. Δημαρά, βρίσκονται κορυφαίοι βουλευτές της ΝΔ, υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, παραπέμποντας σε σχετικά πολιτικά ρεπορτάζ.
Χαρακτήρισε τον κ. Δημαρά ως ένα πρόσωπο που δεν ξέρει ποιος το προωθεί και από πού αντλεί τη δύναμή του και είπε ότι η υποψηφιότητα Δημαρά είναι συσκότιση των πραγματικών περιστατικών που συνοδεύουν τις εκλογές.
Είπε επίσης ότι ουδέποτε ο κ. Δημαράς συναντήθηκε με τον ίδιο, αλλά ανέφερε ότι αν στον διάδρομο της Βουλής τού είπα και μια καλησπέρα αυτό δεν σημαίνει και συνάντηση.
Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του κ. Δημαρά ως λαγό του κ. Σαμαρά.
Αναφερόμενος στην περαίωση που ξεκίνησε σήμερα, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για φιάσκο και είπε ότι πήγαν σημειώματα ακόμα και σε νεκρούς. Είναι ένα αλαλούμ και ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατί η κυβέρνηση ξεκινάει μια τέτοια προσπάθεια χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και χαρακτήρισε το μέτρο της περαίωσης μπλόφα της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Επίσης, σε άλλη του δήλωση, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος, που χαρακτήρισε τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας ως το πλέον αντιπαραγωγικό κομμάτι της οικονομίας. Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή από την κυβέρνηση και κάλεσε τους υπουργούς Άμυνας και Δημόσιας Τάξης κ.κ. Βενιζέλο και Παπουτσή να πάρουν θέση για το αν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι αντιπαραγωγικά.

Χρειάζονται προσοχή ορισμένα πράγματα, κάτι που δεν έχει το ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Τέλος επανέλαβε την επίθεση που εξαπέλυσε χθες στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, με αφορμή την πρότασή της για πολιτικές κυρώσεις και αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου στις χώρες που έχουν μεγάλα δημοσιονομικά ελλείμματα. Παρομοίασε δε τα επιχειρήματα της κας Μέρκελ με αυτά του Χέρμαν Γκέρινγκ το 1942, όταν, όπως είπε, μιλάει η κα Μέρκελ για τον φορολογούμενο Γερμανό που πρέπει να πληρώνει τον τεμπέλη Έλληνα. Οι απόψεις του Γ΄ Ράιχ υπάρχουν στη Γερμανία 70 χρόνια μετά, υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν θα επιτρέψει τη συμμετοχή βουλευτή του στην επιτροπή που διερευνά το θέμα της Siemens, εάν κληθεί η επιτροπή να ανακρίνει ξανά τον Χριστοφοράκο στη Γερμανία. Και υποστήριξε ότι η Γερμανία θέλει να επιβάλει άμεση διακοπή ερευνών για τη Siemens, ενώ ισχυρίστηκε ότι στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η κυβέρνηση.

newsn.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    τζιμη
    ασε
    αν εγωειμαι πασοκ
    εσυ εισαι αστροναυτησ
    συνταξιουχοσ ειμαι που δουλεψα εντιμα και τωρα πληρωνω……αγανακτισμενοσ μονο με τα ψεμματα τουσ γι αυτο απεχω.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΠΡΑΚΤΟΡΑ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! JIM.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΩ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΟΑ!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ
    ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?????????????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο καρατζαφυρερ γνωριζει πολύ καλά το παιχνίδι της προβοκάτσιας, έχει στις ταξεις του κόμματος του τον κατ εξοχη γνώστη του παιχνιδιού τις προβοκάτσιας τον πρώην αρχηγό της ΚΥΠ εκλεγμένο με λίστα επικρατείας ΚΟΡΑΝΤΗ .Αυτή την στιγμή το σύστημα ΠΑΣΟΚ παίζει τα ρέστα του. Θα ακούσετε πολλά μην πιστεύετε τίποτα.Την Κυριακή στείλτε στο διάολο τον βρωμοσιωνιστη ΓΑΠ και τα υποστυλώματα του τύπου καραγκιοζοφυρερ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Είναι πολύ φυσικό ο προβοκάτορας κωλοτουμπας καραγκιοζοφυρερ πέντε ημέρες πριν τις εκλογές και ενόψει τις εκλογικής πανωλεθρίας που προοιωνίζετε για το ΠΑΣΟΚ να σπεύσει σε βοήθεια του συγκατοίκου του στην πράσινη πολυκατοικία. Αιδώς αχρείε συκοφάντη προβοκάτορα φασίστα γερμανοτσολια ταγματασφαλίτη γελοίε κωλοτουμπα φυρερ..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *