Κοινωνικό παντοπωλείο για όσους δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα

Κάποιοι χωρίς πολλά λόγια προχωρούν σε έργα, κάποιοι άλλοι με πολλά λόγια παραμένουν στα λόγια και τις υποσχέσεις. Η πρόταση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας για την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου στη Λαμία βρίσκει μιμητές αλλού , αλλά οι τοπικοί άρχοντες εκτιμούν οτι οι προτεραιότητες είναι άλλες.
Κοινωνικό παντοπωλείο για όσους δεν έχουν ούτε τα…..
απαραίτητα. Για πρώτη φορά θα επιχειρηθεί στο Καρπενήσι η σύσταση κοινωνικού παντοπωλείου που θα έχει ως στόχο την ανακούφιση των ανθρώπων που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους καθημερινές ανάγκες. Εθελοντές και επιχειρηματίες καλούνται να βοηθήσουν το εγχείρημα της δημοτικής αρχής που θα στεγαστεί σε κτήριο των εργατικών κατοικιών.
Η ανάγκη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας προέκυψε από την τραγική οικονομική κατάσταση πολλών Ευρυτάνων που έχουν πέσει θύματα της κρίσης και της απομόνωσης.
lamiastar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.. ΒΛΕΠΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΝ ΚΤΛ….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Συσίτια κάνουν οι Μητροπόλεις κάθε Νομού.Πως όμως? Υποχρεώνουν την εκκλησιαστική επιτροπή της κάθε ενορίας,(δηλαδή τον ιερό ναό κάθε χωριού),να παραδίδουν στην έδρα της Μητρόπολης, συγκεκριμένες ποσότητες τροφίμων, ανάλογα με τα έσοδα που έχει κάθε Ναός, και η Μητρόπολη τα διανέμει δωρεάν σε όσους έχουν ανάγκη (Έλληνες και ξένους).Αυτό όμως είναι προσφορά της Εκκλησίας? Προσφορά του Έλληνα πολίτη είναι, από αυτά που αφήνει στην εκκλησία του χωριού του για ένα κερί, ή στον δίσκο που βγαίνει κάθε Κυριακή.Από την περιουσία που έχει η Εκκλησία της Ελλάδας, προσφέρεται τίποτα στους αναξιοπαθούντες? Εδώ σας θέλω να μου πείτε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    8¨17 Εννοείς αν μπαίνουν οι λαθρομετανάστες στο τρένο για το βουλευτιλίκι;; Όχι ακόμα, αλλά σύντομα, θα έχουμες βουλευτές από την Σομαλία, Νιγηρία, Πακιστάν, Μπαχρέϊν κλπ. όπως και αστυνομικούς αλλά και αξιωματικούς σε όλα τα σώματα ασφαλείας!!! Νοιώθεις καλύτερα τώρα;; Πιο ασφαλής;; Το ίδιο κι εγώ, ανάθεμα την τύχη μου!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΞΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΗΡΩΑ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
    ΣΥΣΣΙΤΙΟ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ;
    10 Απριλίου 2011 6:56 μ.μ.Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑΪΖΕΙ 250 ΑΤΟΜΑ "ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΖΙΚΑ".

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΔΑ,ΑΛΛΑ …ΑΝΑΓΚΗ.
    ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *