Οι ασφαλιστικές εισφορές στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών είναι ανταποδοτικές !

Το Θέμα είναι τι είδους ανταπόδοση υπάρχει ασφαλισμένοι πληρώνουν υπερβολικά ποσά προκειμένου να μην μπούν φυλακή η για να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη?
Οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ δεν μπορούν να καταχωρήσουν ιατρούς στα βιβλιάρια υγείας για το 2012, καθώς ο οργανισμός δεν έχει συμπληρώσει τη λίστα με τους ιατρούς!!!
Αποτέλεσμα αυτής της ακατανόητης προχειρότητας και αμέλειας της διοίκησης του οργανισμού και της ……
πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι και οι οικογένειές τους να μην έχουν ιατρική περίθαλψη από πρώτης του νέου έτος…
Οι ασφαλισμένοι δεν θα μπορούν να εξεταστούν από γιατρό, δεν θα μπορούν να γράφουν φάρμακα, αλλά ούτε και να γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις…
Η διοίκηση του ΟΑΕΕ και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων, με τραγική προχειρότητα και αμέλεια αφήνει στο έλεος του Θεού τους ασφαλισμένους, με αποτέλεσμα ακόμη και να κινδυνεύει η ζωή τους, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας.

Για ακόμη μια φορά οι ασφαλισμένοι θα βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη για παροχές που έχουν ήδη πληρώσει τις εισφορές τους, ενώ οι ιδιώτες της υγείας θα τρίβουν τα χέρια τους «εις υγείαν» των «κορόιδων» ασφαλισμένων, εξαιτίας της πολιτικής ανικανότητας της ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών.

Τήν 1η – 1 – 2012 λοιπόν, μέρα η οποία είναι αργία οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ δεν θα έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη συνεπώς μπορούν να υποβάλλουν μήνυση στον ΟΑΕΕ ζητώντας αποζημίωση ,αυτήν η καλοστημένη απάτη-θηλειά στον λαιμό των επαγγελματιών πρέπει να κοπεί !!!!

Αθανασία Ελένη Ζώτου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *