Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε.

Μου θυμίζεις τον Ιούδα και τους Αννα και Καϊάφα γιατί είσαι ένας από τους σταυρωτές του Ελληνικού Λαού.
Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε δεν γνωρίζω τι είδους συναισθήματα σου δημιουργεί το γεγονός ότι κατά -φερες, τελικά, να ηγηθείς….
της Εκκλησίας της Ελλάδος αφού έθαψες τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο, τον λατρεμένο μας Χριστόδουλο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Τον έθαψες όταν τον χάσαμε αλλά είχες φροντίσει να τον “θάβεις” καθημερινά ενώ ζούσε και δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν εσύ ήσουν η αιτία που αρρώστησε ο άνθρωπος. Εσύ και οι άλλοι δύο “ιεράρχες” για τον ένα εκ των οποίων η λέξη “ανάξιος” που βροντοφώναξε ο λαός της μητροπόλεώς του κατά την χειροτονία του αντιμετωπίσθηκε , ελέω Σεραφείμ, με την φράση “στα αρ….. μας” ενώ για τον άλλον είναι παγκοσμίως γνωστό ότι δεν θα γινόταν ιεράρχης χωρίς τις ευλογίες της Μιμίκας Λιάνη-Παπανδρέου, άσε που ακούγονται ότι διαπρέπει και στον ρόλο της “Λούλας της ναζιάρας”.

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε είσαι πολύ λίγος και δεν σου άξιζε να γίνεις αρχιεπίσκοπος αλλά είχες την στήριξη του ΠΑΣΟΚικου κατεστημένου και του κατεστημένου των μεγαλοεργολάβων, εκδοτών, μηντιαρχών, τραπεζιτών και ηλιθίων δημοσιοκάφρων που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ζωντανός ο Χριστόδουλος δεν έκαναν τίποτε άλλο από τα να μας λιβανίζουν με τα δήθεν προσόντα σου, τα πτυχία σου και τις δυνατότητές σου. Τα πτυχία σου Ιερώνυμε να τα κρεμάσεις στους τοίχους του μεγάρου της Αρχιεπισκοπής αλλά τα προσόντα και τις ικανότητές σου πρέπει να τις αφιερώσεις στον ελληνικό λαό γιατί εκεί ανήκουν, εκτός και αν δεν έχεις ούτε προσόντα ούτε ικανότητες και έγινες αρχιεπίσκοπος για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα.
Δεν σε νοιάζει, όπως δεν νοιάζει και τον συμβουλάτορά σου στα οικονομικά της Εκκλησίας μας αλ- λά ως εδώ. Για μας “αρχιεπίσκοπε(;)” δεν μετράς. Δεν μετράς γιατί δεν παίρνεις θέση σ’ αυτά που απασχολούν τον ελληνικό λαό και δεν ακούγεται η φωνή σου τώρα που ο Έλληνας έχει ανάγκη την Εκκλησία του, ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο που έκανε και ο προ-προ-προκαθήμενος ο ελαχιστότατος Σεραφείμ που εκμεταλλεύθηκε καταστάσεις και δεν εννοώ τον Ιωαννίδη. Εννοώ κάτι Φραγγάλιδες γνωστούς στην κοινωνία των Ιωαννίνων.
Δεν ακούμε την φωνή σου Ιερώνυμε τώρα που ο ελληνικός λαός σταυρώνεται από τον “Εφιάλτη Παπανδρέου” και την διεθνή συνωμοσία του ΔΝΤ. Και αντί να αγωνίζεσαι για την σωτηρία του “λαού” σου Ιερώνυμε είσαι εσύ που συναινείς στην θανατική του καταδίκη. Και δεν παίζεις τον ρόλο ούτε του Πόντιου Πιλάτου, ούτε των ΑΝΝΑ-ΚΑΪΑΦΑ αλλά τον ρόλο του Ιούδα και εκεί -νων που έμπηγαν τα καρφιά στο σώμα του Ιησού.

Ο ελληνικός λαός Ιερώνυμε σε θέλει ηγέτη με όλη την σημασία της λέξεως. Σε θέλει να ηγείσαι και όχι να ακολουθείς και συ Ιερώνυμε ακολουθείς το ΠΑΣΟΚ στον δρόμο που διάλεξε για την κατα- στροφή με τον αποχριστιανισμό της Ελλάδας μας. Ο ελληνικός λαός σε θέλει να εκφράζεις αυτό που αισθάνεται εσώψυχα ο Έλληνας αλλά δεν τον αφήνει η εκλεπτυσμένη δικτατορία των ΜΜΕ και της καθεστηκυίας τάξεως γιατί βλέπεις Ιερώνυμε τα ΜΜΕ έχουν και τηλεοπτικό συνεργείο και τηλεοπτικό χρόνο (πανάκριβο) για τον κάθε ηλίθιο καραγκιόζη πολιτικό και ατάλαντο ηθοποιό ή τον κάθε τυχοδιώχτη-δολοφόνο αλλοδαπό αλλά μηδέν χρόνο για τον Έλληνα πολίτη. Αφήνετε τον Έλληνα να βράζει με το ζουμί του Ιερώνυμε αλλά θα έρθει η στιγμή Ιερώνυμε που η βαλβίδα δεν θα αντέξει και τότε από Ιερώνυμος θα γίνεις Ιερωνυμάκος ή Ιερωνυμούλης …Ιερώνυμε (κρίμα στο ψευδώνυμο) . Τότε Ιερωνυμάκο που θα σε έχουμε φιγούρα καρτούν δίπλα στον Εβραίο Χατζηαβάτη γιατί εκεί είναι η θέση σου.

ΥΓ Διάβασα σήμερα στο “Παρόν” ότι δυσανασχετεί με την στάση σου και ο “άγιος” (οι λέξεις με σας χάνουν την σημασία τους) Ζακύνθου. Τι μας λέτε ρε νούμερα; Τώρα ρε “Ζακύνθου”; Τώρα που φάγα -τε τον Χριστόδουλο τέρατα; Τώρα που δεν έχουμε που να στηριχθούμε ρε ….;
YΓ2 Μόλις διάβασα στο Εθνικά Θέματα ότι ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε τους αστυνομικούς που αρνήθηκαν να παραλάβουν την “κάρτα δολοφόνο ψυχών” και σαν άλλος Γιωργάκης τους υποσχέθηκε ότι…… Έτσι ακριβώς. Σαν άλλος Γιωργάκης.

hellenicrevenge.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

40 Comments

  1. panais

    Καλά είμαστε σοβαροί,μπορούμε να αμφιβάλουμε την Αποκάλυψη του μαθητή της Αγάπης και επιστήθιου Φίλου του Χριστού…Καλά τα λέει η Μαίρη μας!Πολλοί προφήτες υπήρξαν και υπάρχουν μετά τον Χριστό πάρτε να βρείτε τις προφητείες του Όσιου Νείλου,του οσίου Αντρέα δια Χριστόν σαλλού,επίσης του Κοσμά αιτωλού,κάποιοι σύγχρονοι μεγάλοι γεροντάδες Άγιοι είπανε μέχρι και λεπτομέριες…σύγχρονοι Άγιοι Γεροντάδες μας….το χάρισμα της προφητείας υπάρχει και θα πάρχει…άχρι συντελείας του αιώνα…είναι δυνατόν να μας αφήσει Το Άγιο Πνεύμα στο έλεος των δαιμονικών ταγμάτων;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι περιμένετε από ένα αρχιεπίσκοπο που δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Ελευθεροτυπία" ότι οι "αριστεροί είναι καλύτεροι χριστιανοί από τους δεξιούς…" και για να το αποδείξει συμμετέχει στα υπουργικά συμβούλια του "αριστερού" Jeffrey Papandreou…..

    Τελικά να δείτε που στο τέλος, ο κόσμος αφού κάψει ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (τη Βουλή), θ' αρχίσει να καίει κι εκκλησίες…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ιερώνυμος ο πλέον Ανώνυμος και Άχρηστος αρχιεπίσκοπος. Τον κόβω για υποψήφιο στο Επικρατείας με τον Τζέφρυ….

    Reply
  4. ohara.gr

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

    Reply
  5. ΜΑΙΡΗ

    Ohara μην εκπλαγείς αλλά εκτός απο τον Ιωάννη έχουν προφητεύσει με λεπτομέρειες κι άλλοι προφήτες που αφορούν τον Ελλαδικό χώρο. Θα σου συνιστούσα να αρχίσεις απο τον Π.Κοσμά τον Αιτωλό.Ποιός θα μπορούσε να του πεί τα μελλούμενα, στα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς επί Τουρκοκρατίας?
    Οσο για τον Ιωάννη τον Θεολόγο πιστό και επιστήθιο φίλο του Ιησού ,δεν είχε πρόσβαση στα Ιερατεία γιατί ήταν υπο διωγμό όπως και όλοι οι Χριστιανοί. Οταν συνέγραψε την Αποκάλυψη ήταν σε πλήρη απομόνωση στην Πάτμο και του υπαγόρευσε τα λόγια ο ίδιος ο Χριστός που εμφανιζόταν μπροστά του. Λεπτομέρεις θα ξέρει σίγουρα ο Παναής.

    Reply
  6. ohara.gr

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    Reply
  7. Fotis

    Μαίρη μου…
    Το ήθος, ο σεβασμός, η αγάπη όταν τα προσφέρεις άδολα και απλώχερα, σου επιστρέφουν κάποια στιγμή.
    κατά το λαϊκώτερον "ΟΠΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ".
    Νάσαι καλά και δυνατά μπροστά…
    Σ'ευχαριστώ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

    Reply
  9. ΜΑΙΡΗ

    Γειά σου Φώτη και καλό μήνα και σε σένα στις 7 του μήνα έχουμε μέγα γεγονός για να μην ξεχνιόμαστε,ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Φώτη όπως βλέπω σκίζεις στην πρωϊνή ζώνη..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΤΙΜΠΕΪΤ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙ, ΑΝΘΙΜΟΙ, ΙΕΡΟΝΥΜΟΙ, ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ". ΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 2:37 μ.μ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ..
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ…. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…….. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΧΡΣΘΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣ
    ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ"!

    Reply
  14. Fotis

    Καλησπέρα Μαίρη καλό μήνα και εβδομάδα…και σε όλους σας.
    Ο Αρχιεπίσκοπος είναι στραμμένος στις παραινέσεις του Αγίου Ευαγγελίου.
    "Πίστευε και μη ερεύνα" η κατά το λαϊκώτερον…
    Πετάει ο γάϊδαρος πετάει…Γλύφω να'χω"…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    @1.24
    Οπως αποδειχτηκε ο Αγιος παππουλης ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ….

    Εσυ ακομα να το καταλαβεις????

    Reply
  16. ΜΑΙΡΗ

    O Αρχιεπίσκοπος είναι ΠΑΣΟΚ και μετά χριστιανός. Δεν θα τσακωθεί τώρα και με τον επι Ελλάδας ημίθεο Γιωργάκη για την κάρτα του πολίτη, και το σφράγισμα.
    Δεν ανακατεύεται κάνει υπακοή στο ΔΝΤ , στο ΠΑΣΟΚ και μετά η ορθοδοξία.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αυτη η νρτοπη της εκκλησιας που ακουει στο ονομα ρυσοστομος ζακυνθου,μαλλον το ονομα του επρεπε να ειναι βρωμοστομος, θυμαστε πως αφριζε εναντιον του χριστοδουλου τωρα η κοτα τι θελει να μας πει? Μαζι βεβαια με τον ιερωνυμο τον προδοτη και τον αλλο των ιωαννινων.Α ρε σπουδαιε χριστοδουλε! σε φαγανε. Οι λερναιες υδρες εχουν πολλα κεφαλια.Εναι στην πολιτικη, στην εκκλησια, στη δημοσιογραφια.Οιερωνυμος κυριοι ειναι αλβανικης καταγωγης και φαινετε οτι δεν ενοιωσε ελληνας ποτε γιαυτο φερετε ετσι!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ..
    γραφει για τον κατακτητη Τουρκο!!!!

    "Η δουλεία του Γένους
    Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους.

    Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους.

    Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος;

    Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις."

    αυτα εγραφε μεταξυ αλλων "ο καλος παπουλης"

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    hell 12:16
    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ πάντα υπάρχει στους σκεπτόμενους Έλληνες, τώρα αν παλιά πίστευαν στο Δωδεκάθεο και τώρα στον Χριστό, αυτό είναι εξέλιξη της ιστορίας, μπορεί μετά από κάποια χιλιετία, αν υπάρχουμε σαν ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και Φυλή, να έχουμε διαφορετική θρησκεία.
    Γιαυτο υπάρχει και το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που εγώ δεν το βλέπω σε συνάρτηση με όσους κατά καιρούς το καπηλεύονται για τα δικά τους συμφέροντα.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΚΑΨΟΥΛΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;;;;;;

    ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;;;;;;;;;;;;;

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Η Αρεια φυλη ειναι ψυλοι ξανθοι γαλανοματες.Τοτε μιλαμαι για το 5% των Ελληνων.Πιθανων και ο Χελ μενει εκτος.

    Reply
  22. hellraiser

    ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΦΥΛΗ
    οι θρησκιες ερχονται και παρερχονται,καποτε ειμασταν δωδεκαθείστες,τωρα η πλειοψηφια ειναι χριστιανοι,ομως οπως τοτε,οπως και τωρα θα ειμαστε για παντα ΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Eπιτελους ενας πνευματικος ιεραρχης που ασχολειται μονο με το εργο της εκλλησιας.Δυστυχως αυτο δεν αρεσει στους κατ επαγγελμα εργολαβους πατριδοκαπηλους με τις εκρηκτικες αντιφασεις και κενα.

    Reply
  24. kapsoulis

    …“Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε”.

    Αγιου Κοσμα του Αιτωλου "διδαχες"

    Reply
  25. Ανώνυμος

    «Θἄρθη καιρὸς νὰ σᾶς πάρουν οἱ ἐχθροὶ σας καὶ τὴ στάχτη ἀπὸ τὴ φωτιά, ἀλλὰ σεῖς νὰ μὴν ἀλλάξετε τὴν πίστιν σας, ὅπως θὰ κάμουν οἱ ἄλλοι».
    (Ἐλέχθη ἐν Σιατίστῃ).

    Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος,

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Αυτά τα δύο ΠΑΤΡΙΔΑ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ πάνε μαζί και το ένα συμπληρώνει το άλλο, μαζί με το θεσμό της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    Τώρα αν πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά θα προτιμούσα το ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Πάνω από όλους και από όλα η ΕΛΛΑΔΑ μας.

    Reply
  27. hellraiser

    "Πας παπας αισθανομενος οτι ειναι πρωτα χριστιανος και δευτερα Ελλην,ξουραφισθητω"
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι "ιεράρχες" σαν τους παραπάνω μας αξίζουν.
    Παπάδες άξιοι σαν τον Χριστόδουλο βγαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια και όταν βγουν, οι ανάξιοι τους πολεμούν μέχρι θανάτου.
    Θα σε θυμάμαι για πάντα Χριστόδουλε με αγάπη και σεβασμό, τώρα που είσαι στη δεξιά του Κυρίου.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    παντως ενα ειναι το μονο σιγουρο οτι ειναι ο πιο πλουσιος ιεραρχης αυτη τη στιγμη. μην πιστευετε που λεει οτι ζει απλα σ ενα δωματιο και αλλες τετοιες μπουρδες. καντε μονοι σας μια ερευνα και θα το δειτε. λυπαμαι πολυ. ο θεος μοναχα να τον φωτησει να μιλησει

    Reply
  30. Ανώνυμος

    11:05 φιλε ειναι παραλογο. δεν εχω σχεση με την εκκλησια τα τελευταια 10 χρονια κ οχι μονο αυτο αλλα κανω κ ολα τα αντιθετα απο οσαο λεει, αλλα εκανα μονος μου μια ερευνα στο ιντερνετ διαρκειας 1 εβδομαδας οχι περισσοτερο. και ξαναρωταω.. τι περιμενει ο παππουλης για να παρει θεση ??

    Reply
  31. Ανώνυμος

    11'02
    Περιμένει να τις πάρει ο κόσμος πρώτα…
    Αυτός θα την έχει ήδη μάλλον.
    Άλλωστε είναι γνωστό απο τις γραφές πώς στους καιρούς του χαράγματος οι κληρικοί θα είναι οι χειρότεροι όλων

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *