ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι πανούργοι σιωνιστές ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τους βλάκες μουσουλμάνους να συγκρουστούν με τους χριστιανούς όλης της Ευρώπης κάνοντας αρχή από την Ελλάδα που είναι ο, από πλευράς εσωτερικής ασφάλειας, “αδύναμος κρίκος” της Ευρώπης.

Καθημερινά κλιμακώνεται στη χώρα μας…..
και ειδικά στην Αθήνα, η προκλητική ανοησία των μουσουλμάνων με εκδηλώσεις που εξεγείρουν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων με μόνο σκοπό τη σύγκρουση, παγίδα στην οποία δε πρέπει να πέσουμε!

Καθήκον όλων μας είναι να κινηθούμε προς τη κατεύθυνση της εξέγερσης εναντίον όλων όσων μας κουβάλησαν τους λαθρομετανάστες αλλά όχι να πέσουμε στη παγίδα να αφήσουμε αυτούς τους κυρίως ενόχους ατιμώρητους, ματαιοπονώντας με την ίδια τη λερναία ύδρα τους λαθρομετανάστες.

Στη περίπτωση των μουσουλμάνων χρειάζεται ψυχραιμία γιατί ξέρουμε ότι αποτελεί δόλια μεθόδευση του σιωνισμού και δε θα του κάνουμε το χατήρι.

Ας μείνουμε μεταξύ μας συνδεδεμένοι, όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητα ακόμα και από τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις και ας δείξουμε στους σιωνιστές ότι δε πέφτουμε στη πανούργα παγίδα τους.

Και ας περάσουμε και το μήνυμα στους πανύβλακες μουσουλμάνους πριν ξαναχύσουν κι αυτοί άδικο αίμα στα περίχωρα μιας νέας Βιέννης!

Γιατί ο σκοπός των σιωνιστών είναι να ξεκάνουν τους αλλόδοξους μουσουλμάνους αντιπάλους τους ΜΗ εμφανιζόμενοι οι ίδιοι στο προσκήνιο και ΜΗ κινδυνεύοντας τις όποιες απώλειες, όπως ακριβώς έκαναν και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τον οποίο βγήκαν νικητές πάνω στα πτώματα αδελφοσκοτωμένων Ευρωπαίων!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑΙ, ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ,ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?????ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ????????

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ,ΔΕΝΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    OI ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΟΡΑ ΠΑΠΑΕΒΡΑΊΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΜΙΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    καντε τους να φυγουν απο την ελλαδα εσεις που τους αποσχολειτε με δουλιες ……..

    μη πατε στα καταστηματα τους να αναγκαστουν να φυγουν

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Reply
  7. white rabbit

    Αυτο που φοβουνται πιο πολυ οι εβραιομασονοι ειναι να ενωθουν ολοι οι λαοι εναντιων τους, εχουν πονταρει στην διαιρεση και απο οτι βλεπουμε εχουν καταφερει πολλα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Τρεία πουλιά και ένα τσιόνι κυνηγούσαν τον Αντώνη………Ώρε μαλακίες που γράφουν ορισμένοι………..

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ Μ'ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ…2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *