Εφημερίδες – μαϊμού πριμοδοτεί (και όχι μόνο με «ειδήσεις») το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας!!


Γράφει: Ο Ρεπόρτερ

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί σχέσεις και «χρησιμοποιεί» εφημερίδες – μαϊμού που εκδίδονται από δήθεν εκδότη, δεν απασχολούν επαγγελματίες δημοσιογράφους και κυκλοφορούν εκτός πρακτορείων διανομής σε μερικές εκατοντάδες φύλλα.
Στις ίδιες «εφημερίδες» επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχαν δοθεί και απίστευτου ύψους διαφημιστικές καταχωρίσεις με την μορφή «ρεπορτάζ» και «αφιερωμάτων», κατά παράβαση κάθε σχετικής νομοθεσίας και δεοντολογίας. Στην κορυφή των ιδιότυπων αυτών… χορηγιών το υπουργείο Υγείας επί Δημήτρη Αβραμόπουλου….
Ο λόγος για τις «εφημερίδες» 24 Ώρες και Ακρόπολις που «εκδίδονται» από τον Παναγιώτη Μαυρίκο, για τον οποίο έχουμε γράψει και στο παρελθόν (μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω παλαιότερες αναρτήσεις), αλλά και τότε κανείς δεν είχε……

… συγκινηθεί…
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος σχεδόν….ακατανόητα βρέθηκε να κατέχει τους τίτλους και να διεκδικεί και άλλους, όπως αυτόν της Επικαιρότητας, πριν από μερικούς μήνες είχε γεμίσει τον Πειραιά με αφίσες ως υποψήφιος Δήμαρχος(!!) σχεδόν ένα χρόνο πριν από τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές!!

Μάλιστα, ενώ εμφανίζεται ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, σύμφωνα με κάποιες πηγές διορίστηκε πριν από χρόνια ως υπάλληλος και στη ΔΕΗ από την οποία-πάντα σύμφωνα με πληροφορίες- εξακολουθεί να μισθοδοτείται!!!

Στο παρελθόν ό … Έλληνας Μέρντοχ (ο οποίος την δεκαετία του ’90 αποφοίτησε από την Σχολή Δημοσιογραφίας του Γιώργου Τράγκα) είχε πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό του σημερινού Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ τα τελευταία χρόνια δηλώνει πρωτοπαλήκαρο Βουλευτή Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας….

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος προσπάθησε να αναλάβει και αθλητικά Σωματεία, όπως ο Αιολικός Μυτιλήνης και ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Πρόεδρος του δεύτερου, μάλιστα, διακεκριμένος νομικός και παλαιός ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας, είναι βέβαιο πώς γνωρίζει πολλά και έχει να πει ακόμη περισσσότερα για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε ο Παναγιώτης Μαυρίκος να…συμμετάσχει στην είσπραξη της επιδότησης από τον ΟΠΑΠ ελάχιστες ημέρες μετά την «ανάληψη» του… μάνατζμεντ ττης ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας…

Μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο εκδότης των εφημερίδων – μαϊμού φαίνεται ότι κατέχει υψηλή θέση στην …εκτίμηση των ανθρώπων του Γραφείου Τύπου προφανώς μετά από εντολές υψηλότατου στελέχους του κόμματος….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *