Τουλάχιστον άλλες τρεις μετεγγραφές

Η ΑΕΚ είναι προχωράει τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό και θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα τριών ποδοσφαιριστών, για να ενισχύσει το ρόστερ της, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση θα προσπαθήσει να αποκτήσει άμεσα έναν τερματοφύλακα, ένα αριστερό μπακ και έναν ακόμα επιθετικό. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Η προσοχή του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης έχει στραφεί στο θέμα του τερματοφύλακα, όπου οι Εστεμπάν και Βάρας φέρεται να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σύντομα, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Από εκεί και πέρα, για τη θέση του αριστερού μπακ, η Ένωση φέρεται να εξετάζει τους Αμορεμπιέτα και Παλομίνο, ενώ στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται και άλλα ονόματα. Τέλος, στο θέμα του επιθετικού, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναζητεί έναν υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα γεμίζει την περιοχή όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον Τραϊανό Δέλλα.

Στο θέμα του Νάτσο Σκόκο, το οποίο φέρεται να είναι ανεξάρτητο από τον υπόλοιπο μετεγγραφικό σχεδιασμό, η ΑΕΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με το μέλλον του παίκτη στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η διοίκηση της Ένωσης είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Αργεντινό, όμως θα χρειαστεί υπομονή, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να τραβήξει και έως τον Αύγουστο.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *