Αρχισαν οι …επενδύσεις! Σεξοτουρισμός στη Σκοτίνα Πιερίας. Γινόμαστε σιγά σιγά Ταϊλάνδη

Σε συμβολικό επίπεδο, έχει μοναδική αξία: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ξεκινά από τη μετατροπή του κάμπινγκ στη Σκοτίνα σε καμπ σεξοτουρισμού.
Το ταϊλανδέζικο μοντέλο θα μεταφερθεί στις παρυφές του Ολύμπου χάρη στο ενδιαφέρον της Ιταλο-ολανδικών συμφερόντων εταιρείας «Mare nostrum» που αναλαμβάνει το έργο μετά από…..
απευθείας ανάθεση εκ μέρους της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ), η οποία αξιολόγησε την αναπτυξιακή πρόταση αλλά και τη διεκδίκηση της έκτασης με τίμημα 700 εκ. ευρώ.
Στην ιστοσελίδα της Mare nostrum (www.marenostrum.tt) αναφέρεται ότι «ο σεξοτουρισμός είναι πλέον μια κραταιά βιομηχανία και τα τσάρτερ του έρωτα απογειώνονται συνεχώς από τις ανεπτυγμένες χώρες με προορισμό κυρίως την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Βραζιλία, την Εσθονία ή τη Ρωσία. Ανάμεσα στους «καυτούς» προορισμούς, σύντομα θα συγκαταλέγεται και η Ελλάδα, στην οποία η εταιρία μας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στους πρόποδες του Ολύμπου, εκεί που οι Μαινάδες συναντούσαν τον Σάτυρο…»

 OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΤΑΝΕΣ
    Υ.Γ.: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙ ' ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΖΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ…
    ΓΑΜΩΤΟ…
    ΩΡΑΙΑ…
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ "ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ"…
    ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ…
    ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΙΜΑΤΟΣ- ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ – ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…ΜΠΑΜ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    2 Απριλίου 2011 8:05 μ.μ. έχεις δίκιο εν μέρει φίλε μου. Το θέμα είναι ότι δεν χρειαζόταν να έρθει η κρίση και να πτωχεύσουμε για να γίνουν οι Ελληνίδες πουτάνες, είναι από πριν έτσι κι αλλιώς! Αυτή τη στιγμή οι δικές μας είναι οι πιο καριόλες όλης της Ευρώπης, παλιοχαρακτήρες και παλιάνθρωποι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων….
    ΣΥΜΦΩΝΩ!!! 9.19
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    Ποιά η λύση φίλε? τα γαμημένα ΜΜΕ κάνουν πλύση εγκεφάλου στα γκομενάκια μας καθημερινά και αυτές πονηρεύουν και γίνονται καργιόλες συμφεροντολόγες που ψάχνουν για τον πλούσιο γαμπρό, χωρίς ηθική και αξίες, χωρίς να νοιάζονται ούτε για τα παιδιά τους…
    Πως θα αλλάξουν οι ΑΞΙΕΣ του σύγχρονου έλληνα άν κοντρολάρουν τα ήθη, τις αρχές, με αυτά τα ελεεινά τα ξεφτιλισμένα τα ΜΜΕ που προβάλουν αυτό τον τρόπο ζωής…
    Φοβάμαι πλέον ότι και αν βρεθεί κάποιος καλός και πάει με κάποιο κανάλι να κάνει κάτι, θα τον φάνε οι πουσταράδες…
    ΕΛΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΕΤΗ ΔΟΞΑ ΑΙΜΑ
    ΦΩΣ ΑΓΑΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΦΥΣΗ ΖΩΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ;

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΙΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗΗΗΗ!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μην εισαστε αφελεις για πιες Ελληνιδες μιλατε? Στην Ελλαδα θα το κανουν αλλα οι γυναικες προφανως θα ειναι απο τις ανατολικες χωρες τους ειναι πιο ευκολο.Αλλα για ξυπνηστε λιγο .Ο σκατομπουταρης δεν ελεγε για γκευ καταστασεις στην θεσσαλονικη? Μαλλον τιποτα τετοια παραπλησια θα ετοιμαζουν οι καρ….δες οι ολλανδοι ετσι για να ξευτιλισουν απολυτα τους Ελληνες. Κριμα γιατι οι Ελληνες εχασαν καθε ιχνος αξιοπρεπειας και ηθικης.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    9,02 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ..

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑ'Ι'ΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΡΟΥ ΤΡΙΓΟΥ….

    Ο ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΘΑ ΚΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ..

    ΑΣ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ..

    ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΙΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΚΕΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Το να πτωχευσουμε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτον την απολυτο εξευτελισμο. Φτασαμε να μας κανουν οι μισελληνες ολλανδοι τριτοκοσμικους αλλα ταυλανδη και φιλιππινες αφενος και αφετερου εχει πολλη μεγαλη σημασια που διαλεξαν αυτο το χωρο κοντα στα αρχαια ιερα και οσια των αρχαιων Ελληνων. Να εξευτελισουν θελουν και να μειανουν τους ιερους χωρους. Η απολυτη ξευτιλα! Που εισαστε κυριοι Δωδεκαθειστες? Εσεις δεν φωναζατε οτι εισαστε αρχαιολατρες γιατι δεν κανετε κατι? Βριζατε τους χριστιανους αλλα αυτοι για την καρτα του πολιτη εκαναν διαδηλωσεις, εσεις τι κανετε τωρα?

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Π.Α.Μ.Ε Ρε γερά…Επιτέλους,fuck machine-dildos και όλα τα αξεσουάρ,στην καλοκαιρινή βαλίτσα!
    BDSM και φραπέ στον Όλυμπο…Ε ρε Τζέφρυ..Η απελευθέρωση των drugs,και πάμε για trans&gay festival…Και μην ακουσω κακίες……

    Ζήτω το Έθνος!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    2 Απριλίου 2011 8:05 μ.μ. έχεις δίκιο εν μέρει φίλε μου. Το θέμα είναι ότι δεν χρειαζόταν να έρθει η κρίση και να πτωχεύσουμε για να γίνουν οι Ελληνίδες πουτάνες, είναι από πριν έτσι κι αλλιώς! Αυτή τη στιγμή οι δικές μας είναι οι πιο καριόλες όλης της Ευρώπης, παλιοχαρακτήρες και παλιάνθρωποι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ…ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    8:05 μην παιρνεις και όρκο αδερφέ μου. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ η Σερβία. Είδες τι καθεστώς έχει. Και αν πας (δεν πηγα αλλα παρακολούθησα ενα πολυ ενδιαφέρον ντοκιμανταίρ) θα δεις και την "κουλτουρα" που εκτρέφεται εκεί. "χιπικος πολυπολιτισμος", σερβικη ρεγκε και τα αρχιδια μου κουνιουνται. χασισια και μαλακιες. ο καημενος ο μιλοσεβιτς ειδε τελευταια στιγμη τι πηγαινε να γινει και εκανε κινηση στην ελλαδα αλλα μιλησε στο βρυκολακα το μητσοτακη. που πηγαινε και αυτος…

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΠΙΑ. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΕΙΣΤΕ-ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΚΔΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ. ΔΩΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Και στη Σερβία επήλθε καταστροφή και πόλεμος αλλά οι γυναίκες δεν γίνανε πουτάνες!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    "Ν' αγαπάς την ευθύνη.Να λες:Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω."

    Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική

    6:29 στο χερι μας ειναι ολα. ολα απο εμας εξαρτωνται, μην περιμενεις απο τριτους να σε σωσουν ουτε εσενα ουτε εμενα. ακομα και αν ψηφισεις κατι αντικαθεστωτικο στις εκλογες πχ ο αγωνας δεν σταματαει εκει σε μια καλπη και ενα χαρτι. και δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα.

    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ότι έγινε και στη Ρωσία όταν έπεσε ο κουμουνισμός….όλα τα κορίτσια τους γίνανε πουτάνες της Ευρώπης και όλου του κόσμου…
    είμαστε στο στάδιο όπου ολοκληρώνεται η αποκορύφωση της διαφθοράς..στα επόμενα 5 – 10 χρόνια… μέχρι να επέλθει και η ολοκληρωτική "πτώσις".
    καααάποιοι θα πάνε στο διάολο…
    Όταν σε διεφθαρμένο περιβάλλον ρέει άφθονο σπέρμα, ακολουθεί και πολύ,… μα πάρα πολύ αίμα…
    αλίμονο από τα θύματα της διαφθοράς και της ολοκληρωτικής πτώσης του ελληνικού έθνους που επέρχεται…

    ή μήπως έχει ήδη συντελεστεί…
    Αυτή είναι η μοίρα των κρατών που έχουν διεφθαρμένους πολιτικούς, που ξεχνούν (με πίεση των διοικούντων) την ιστορία τους, που δεν δίνουν αξία στις ηθικές αρχές, στις παραδόσεις, στην τιμή, στην δικαιοσύνη…
    δυστυχώς…
    έρχεται αυτή η εποχή σε πολύ εντονότερο βαθμό…
    Και τώρα υπάρχει σε τεράστιο βαθμό διαφθορά και κυρίως στους διοικούντες (το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει) αλλά αυτό που έρχεται θα είναι πολύ μα πολύ χειρότερο.-

    Reply
  14. Ανώνυμος

    καθε μερα γινομαστε και πιο γνωστοι στον κοσμο ως ενα τριτοκοσμικο μπ#%@&λο τωρα θα πουλαμε και τα κοριτσια μας, αν δεν ειχαν χτυπηση την ορθοδοξια θα ειχαμε φτασει σα αυτο το σημειο;
    ειμαι απο του ορθοδοξους που απλα βαφτιστηκαν τετοιοι, αλλα η αληθια να λεγεται…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *