“Βρισκόμαστε στα χέρια της Παναγίας” λέει απεγνωσμένος επιβάτης από το φλεγόμενο πλοίο.

Ο Γιάννης Βασάλος επιβάτης του φλεγόμενου πλοίου μιλάει στο briefingnews.gr μέσα από το πλοίο για τις τραγικές στιγμές που ζουν μέσα σε αυτό:

“Βρισκόμαστε στο τελευταίο κατάστρωμα έξω με βροχή και αέρα. Φαίνεται το πλοίο να έχει πάρει κλήση. Το ιταλικό ρυμουλκό έφτασε πριν από λίγο εδώ σε μας. Κάποιοι από μας είναι ψύχραιμοι κάποιοι όχι. Τα ελικότερα έχουν σταματήσει να επιχειρούν . Μόνο ένα super puma από το εμπορικό ναυτικό το δικό μας πάει κι έρχεται. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την πορεία μας. Το πλήρωμα είναι ανύπαρκτο δεν μπορούμε να βρούμε άκρη. Τώρα ακούγαμε τους Ιταλούς να λένε πόση ώρα βρισκόμαστε από το λιμάνι της Αγκώνας. Κάντε την προσευχή σας να σωθούμε στα χέρια της Παναγίας βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή διότι ούτε βάρκες υπάρχουν ούτε φως ούτε τίποτα. Είμαστε στο έλεος του Θεού”
“Οι αναθυμιάσεις και ο καπνός είναι το μόνο μεγάλο πρόβλημα τώρα αυτή τη στιγμή στο πλοίο αλλά όλοι μας είμαστε έξω στον αέρα και γι αυτό το λόγο. Βγήκαμε στο κατάστρωμα για να σωθούμε Οι βάρκες έχουν λιώσει από τν θερμότητα και να θέλαμε να φύγουμε απότο πλοίο δεν θα μπορούσαμε. Το πλήρωμα είναι και Ιταλοί κι Έλληνες άντε να συννενοηθούν . Όμως σας ξαναλέω ότι αν μας πάνε Αγκώνα θα είναι άσχημα τα πράγματα . Γιατί οι Ιταλοί δεν θέλουν να μας πάνε στην Αλβανία δεν ξέρω. Ζούμε τον Τιτανικό. Αυτό έχω να πω.”

briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *