Έπιασε φωτιά το δέμα με παραλήπτη τον Μπερλουσκόνι


Το πακέτο που είχε σταλεί στον Ιταλό Πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι και εντοπίστηκε σε μεταγωγικό αεροσκάφος της μεταφορικής εταιρίας TNT, που είχε απογειωθεί από την Αθήνα, “έπιασε φωτιά” όταν το άνοιξαν οι αστυνομικοί που το έλεγχαν, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa και ανέφερε πηγή των…..
Ιταλικών υπηρεσιών ασφαλείας σήμερα Τετάρτη.

Η Ιταλική αστυνομία ακολουθούσε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για το ύποπτο πακέτο στο αεροδρόμιο στην Μπολόνια, όπου προσγειώθηκε το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση προς το Παρίσι με ενδιάμεσο σταθμό στη Ρώμη, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι μετέφερε ύποπτο πακέτο για τον Ιταλό Πρωθυπουργό.

Το δέμα ανεφλέγη χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, μετέδωσε το Ansa.

“Η αστυνομία βρήκε το πακέτο που είχε σταλεί στον Μπερλουσκόνι κι έπιασε φωτιά ενώ το έλεγχε” ανέφερε υψηλόβαθμη πηγή των Ιταλικών υπηρεσιών ασφαλείας.

“Η εκρηκτική ύλη είναι ακόμα άγνωστη και βρισκόμαστε στη διαδικασία της επαλήθευσης. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα πακέτο παρόμοιο με εκείνο το οποίο εστάλη στη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ” προσθέτει.

Ο αποστολέας είναι άγνωστος, ενώ το πακέτο ταχυδρομήθηκε μέσω μιας ελληνικής εταιρίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η ελληνική αστυνομία είχε ειδοποιήσει σχετικά με το ύποπτο πακέτο και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Μπολόνια λίγο μετά τις 22:00 τοπική ώρα κι οδηγήθηκε σε ειδική ζώνη του αεροδρομίου που είχε αποκλειστεί.

.protothema.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    "Η εκρηκτική ύλη είναι ακόμη άγνωστη…"
    "Το δέμα έπιασε φωτιά, όταν το άνοιξαν οι αστυνομικοί….."

    Λευκός Φωσφόρος μήπως;………………

    Και "γα μπιπ μπιπ" τις τρομοκρατίες!
    Τι μας "ταϊζουν" ρε αδέρφια. Προσέξτε καλά ό,τι μας σερβίρουν και υποβάλετέ το στη βάσανο της κριτικής. Κοινώς, πριν το καταπιείτε, μασείστε το!……………….
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ(ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ????)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *