Υπάρχουν και όρια στο δούλεμα κ. Παπακωνσταντίνου

γράφει ο ΣοροΣ

Ερωτώ ευθέως, με 17% στο οποίο θα ανέβει τις επόμενες 2-4 εβδομάδες το επιτόκιο των δεκαετών ομολόγων, η Ελλάδα θα βγεί στις αγορές να πάρει δάνεια;

Του χρόνου το πολύ το 17% θα έχει πάει στο 21%. Με 21% θα βγεί η Ελλάδα να…..
πάρει δάνεια από τις αγορές;

Σε ποιόν τα πουλάς αυτά κ.Υπουργέ; Δεν μπορεί εξ ιδίων κανένας να κρίνει τα αλλότρια… και να δημοσιοποιεί τέτοιες απόψεις. Ειναι για γέλια…

Σου υπενθυμίζω, ότι οι πράξεις του καθενός τον χαρακτηρίζουν. Ενα παράδειγμα γνωστό, ο Αντιπρόεδρος. Το ότι ο Πάγκαλος έγινε αντιπρόεδρος δεν είναι στα υπέρ του εκλογικού σώματος και φυσικά αποτελεί αντικείμενο αλλά και παράμετρο κάθε είδους εκμετάλλευσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό; Δεν το βλέπω…

Δικαίωμα του κάθε πολιτικού είναι να μη επιθυμεί ξανά να πολιτευτεί, όπως π.χ. ο πρωθυπουργός, που έχει πεί ότι δεν τον νοιάζει αλλά το να λέει ένας υπουργός των 4000 ευρώ/μήνα, ότι θα παραιτηθεί όταν βάλει νέα μέτρα και να μη παραιτείται σημαίνει ότι έχει χάσει τη μπάλα. Την έχει χάσει τελείως. Μετα από αυτό δεν μπορεί να κρίνει κανένα ουτε να επιθυμεί να κριθεί. Είναι κινούμενος στόχος.

Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει. Δεν βλέπει κανείς πολιτικός ότι πάει για συντριβή; Οι πολιτικοί δεν φτουράνε πλέον. Ακουσα χτες τον Αλαβάνο να προτείνει συνεχή διαδήλωση έξω απο τη Βουλή, θημηθηκα την Υπατία και τα καψίματα του Πολυτεχνείου. Ακουσα τους ακαδημαικούς να μιλανε μετα ένα χρόνο για την αντιστυνταγματικότητα του μνημονίου. Ακουσα τους ναυάρχους να διαμαρτύρονται για την κατάσταση του ναυτικού, ενος ναυτικού που είναι σε διάλυση.

Ακουσα τον Βενιζέλο να ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα πουλαει στο μελλον υποβρύχια. Υπάρχει κανένα καλό να το δείξετε; Ποιός αγοραστής θα αγόραζε απο την Ελλάδα υποβρύχια; Οτι θέλει λέει ο καθένας;

Oλος ο κόσμος βλέπει ότι όλοι σας τον δουλεύετε. Ολοι βλέπουν ότι ουτε στην τουαλέτα δεν πατε χωρίς φρουρό.

Δεν έχει κανεις σας ενοχές;

Σε ψυχίατρο πηγαίνει κανείς;

Mερικές φορές η συμβουλή ενος ειδικού βοηθάει. Θέλει όμως και την απαράιτητη κούρα.

Αληθεια για το σκάνδαλο που έγινε πρόσφατα στο Χρηματιστήριο, η Επιτροπή Χρηματαγοράς έκανε τη δουλειά της;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. ΕΛΛΗ

    ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚς, ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ,ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ;Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ, ΕΝΤΟΛΕΣ(ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,ΤΣΙΠΑΚΙΑ)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 4€, ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ 1,8€, ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 40-50€ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ.
    ΠΟΙΑ Η ΛΥΣΗ;
    ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ:
    ΜΑΝΤΡΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΜΕΞΟΥΝΕ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΧΡΥΣΑΦΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ….
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…
    ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ… ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ, ΝΑΜ ΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ…
    ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΔΕΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΒΟΛΗ ΤΟΥ…ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το οτι παμε για κουρεμα, αυτο που συμφερει τους τοκογλυφους, φαινεται απο το ομολογο 30ετιας, που πουλιεται 50 σεντς. Αυτο τα λεει ολα απο μονο του. Το ανεβοκατεβασμα των επιτοκιων το κανουν τα γραφεια χεντς φοντ και οι επενδυτικες τραπεζες για να κονομανε τρελλα με τη σπεκουλα.

    Reply
  5. Για το τεμπέληδες και τη φορολόγηση

    που δεν είπες…

    Ειναι θέμα παιδέιας, που δεν υπάρχει.

    Η λεσχη εβαλε τη Διαμαντοπούλου.

    Για τον Τράγκα καλο παιδί ειναι. Αλλα θέλει και αυτός τις φάπες του να ισιώνει λίγο…

    Reply
  6. Λες "μην φοβάσαι δεν πρόκειται οι φίλοι και σύμμαχοι να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε,"

    Αφου δεν εχεις παρει είδηση ότι πτωχεύσαμε…

    Οτι η Γερμανια μας κραταει για να παρει πισω όσο ποιο πολλα μπορει απο τα δανεικά..

    Δεν μπορω να βοηθήσω… Εισαι ανίατη περίπτωση

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Έλα-έλα κωλοέλληνα μην φοβάσαι δεν πρόκειται οι φίλοι και σύμμαχοι να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε, τις μεταρρυθμίσεις θέλουν στο κράτος ,το λιγότερο κράτος που ευαγγελιζότανε και ευαγγελίζεται η Νέα Δημοκρατία και βέβαια την διασφάλιση των κεφαλαίων και τόκων τους.
    Όσο προχωράμε τις αλλαγές στο κράτος όσο το κάνουμε ευέλικτο, μικρό και αποτελεσματικό τόσο θα μας ρίχνουν τα επιτόκια και θα γίνεται το χρέος πιο διαχειρίσιμο.
    Όλοι εσείς οι συνταξιούχοι που ακούτε Τράγκα και τα κάνετε επάνω σας και φοράτε 10 μπεϊπι λίνο μήπως και χάσετε το συνταξάρι και δεν μπορείτε λαμόγια του παρελθόντος ,να ξεχωρίσετε την κομπίνα και τα συμφέροντα που ο καθένας από αυτούς παίζει και προωθεί μην φοβάστε.
    Όλες οι κουφάλες οι αριστεροί γλύφουν το χάπι της επανάστασης του κώλου και θέλουν να τα παίρνουν από παντού πουλώντας τους εργαζόμενους ,όλοι εσείς λαμόγια συνταξιούχοι θυμάστε σε πόσες απεργίες σας είχαν πουλήσει ????
    Το τσιπρεϊκο τα άλλα κλεφτρόνια που κατέκλεψαν την υπατεία έχουν δώσει τις εξετάσεις τους στο κλέψιμο και τα έχουν πάει καλά!!!
    Όλοι οι άλλοι εμείς που είμαστε με την Δύση ,οι σύμμαχοι δεν μας άφησαν ποτέ μόνους και μας βοήθησαν με τα κομμούνια στον εμφύλιο, και λεφτά μας έδωσαν με το σχέδιο Μάρσαλ και άμα ο γέρο Παπανδρέου πήγε να κάνει την δικιά του χούντα μας έφεραν τον άγιο Παπαδόπουλο ,έ μας τα σκάτωσαν με τον Ιωαννίδη αλλά ας προσέχαμε και εμείς .
    Μετά μας άφησαν μόνους μπας και προχωρήσουμε μόνοι μας και εμείς σαν μαλάκες βγάλαμε τον Παπανδρέου και τα έδωσε όλα στον Λαό από δανικά και μας άρεσε ,έ τώρα κωλοέλληνα πλήρωνε .
    Τι μας λένε οι σύμμαχοι θα φτιάξετε ξευτιλισμένοι κράτος όχι μόνοι σας αλλά εμείς και μετά θα σας φτιάξουμε και τα οικονομικά σας ,δουλεύετε λοιπόν τεμπέληδες .

    Reply
  8. Ανώνυμος

    μια επιτυχης πρόβλεψη μπορει να ειναι απο τύχη.

    Πολλες προβλέψεις μπορει να είναι απο εμπειρία ή εσωτερικήπληροφόρηση…

    κανενα λάθος σημαινει αποδεδειγμένη αντίληψη και γνωση.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Οχι φίλε μου
    Δεν έχεις δικιο

    Μπερδεύεις την πρόβλεψη με αυτό που κανονίζει ο Παπακωνσταντίνου με τα αφεντικά του.

    ΤΟ κσιπνιστερε έχει πιστους φίλους ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ αλλά για να το κάνουν καλύτερο.

    Οταν λες κατι πρίν γίνει είναι πρόβλεψη. Οταν το πεις μετα είναι κηδεία.

    Εγω όποτε μιλάω, μιλάω πριν γίνει… Να το θυμασαι αυτό… Οι Ακαδημαικοι και οι ναύαρχοι μίλσαν λιγο πριν γίνει η κηδεία..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΠΕΤΕ ΕΣΥ ΠΕΤΕ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
    Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι, ότι η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τον δικό της υπουργό οικονομικών αλλά υπουργούς οικονομικών μαριονέτες.Το ίδιο είναι και ο Παπακωνσταντίνου.Το ίδιο είναι και όλοι οι άλλοι πολιτικοί πρώην και νυν.
    Απλά ΔΕΝ είναι δικοί μας(των Ελλήνων).Το μάθαμε καλά όλοι μας πλέον.Αυτοί που συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν, είναι οι "βολεμένοι" και αυτοί που κερδίζουν όσο η Ελλάδα χάνει.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Tον Ψινάκη..,είναι εγγύηση για μια Ελλάδα πρωτοπόρα!Και για να μη παρεξηγηθώ,σε πολλά αυτός θα ήταν περισσότερο ικανός από πολλούς άλλους,γιατί είναι πανέξυπνος και ευρηματικός.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Χρειαζόμαστε αρχηγό διότι ανευ τοιούτου μαύρο φίδι πού μας έφαγε!!! Στό τέλος ο λαός θα ξεχιθεί στό δρόμο και δεν θα φέρει αποτέλεσμα μεγάλο!! Πρέπει να βρεθεί αρχηγός, Νέος στην ηλικία, μορφώμένος, ρήτορας, και πάνω απ'όλα Πατριώτης!! Κάτι σαν τόν Rafael Correa τού Ισημερινού!!! Ξέρετε κανέναν;;;; Αν ναι πέστε μα!!!!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Έχεις κι αυτός τη βίλα του!Ωραία,κάθε λαμόγιο και βίλα,κάθε βίλα και ένα λαμόγιο!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    υτός λοιπόν διάβαζα ότι έχτυσε με Τραπεζικό δάνειο 3.000.000 Ευρώ βίλα σε κάποιο νησί!!!!!! Κανείς δεν βλέπει τίποτε το μεμπτό;;; Εκτός αν συτά πού γράφονται είναι μπούρδες και ο άνθρωπος το κληρονόμισε ή το πήρε προίκα;; Κάποιος πού γνωρίζει την αλήθεια μπορεί να μας την πεί;;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ,

    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.

    ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *