Αγαπημένε μου συνδικαλιστή…

Αγαπημένε μου συνδικαλιστή,
σου γράφω αυτό το μικρό γράμμα για να μου λύσεις αν μπορείς φυσικά κάποιες απορίες. Ο αγώνας σου υποτίθεται πως είναι για μένα. Τον Έλληνα εργαζόμενο, των 700 ευρώ,
που τρώω περίπου την μισή ζωή μου σε μια καθόλου δημιουργική εργασία. Μπορώ να πω ότι δεν με εκφράζει ο τρόπος σου. Κάθε φορά, κάνεις απεργία και με…..
εμποδίζεις να πάω στην δουλειά μου και να ζήσω. Πρέπει να σου αρέσει πολύ η διαδρομή Ομόνοια-Πεδίο του Άρεως-Σύνταγμα. Όλο εκεί συχνάζεις. Και πάλι πίσω. Τολμώ να πω ότι με τρομάζεις. Είσαι πέραν του δέοντος διεκδικητικός, για ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα και τον κλάδο σου. Ακόμα, απορία μου προκαλεί ο τρόπος που απαιτείς. Είσαι πολύ μαχητικός όταν χάνεις πράγματα που είχες συνηθίσει. Συνήθως είσαι διορισμένος από τις κυβερνήσεις. Κατά κύριο λόγο, παραμένεις διακοσμητικός, ενώ θα έπρεπε να παλεύεις για μένα. Παλεύεις όμως και φωνάζεις πολύ δυνατά μόνο για την πάρτη σου. Αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς…
Αγαπημένε μου συνδικαλιστή, πραγματικά εκτός από το ότι με τρομάζεις, μου είσαι και άχρηστος πρακτικά. Επίσης, επιβαρύνεις και όλους τους Έλληνες με την κατάχρηση του δημοσίου χρήματος. Οπότε μην με χρησιμοποιείς άλλο. Δεν γουστάρω…

http://witnessfree.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. ΦΟΙΝΙΞ

    ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Poly sygkinitiko to gramma gia ta gourounia sta opoia apefthynetai. Agapite arthrografe, eisai poli romantikos, pri akomi kai 25 xronia ta syndikata ypostirizan ta dikaiomata ton ergazomenon-itan tis modas tote. Ta teleftaia 15 xronia oi perissoteroi einai anepaggeltoi (kanoun Dimosies sxeseis opos lene merikoi), prospathoun na ginoun vouleftes i exoun grafeia ergatikou dikaiou pou kanoun douleies me symvasiouxous. Lipamai eilikrina alla afti inai i alitheia!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής έχει ήδη δεχθεί τις πρώτες επιθέσεις από τους αδίστακτους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, καθώς οι αποκαλύψεις του πορίσματός του ξεγυμνώνουν το «ταξικό» συνδικάτο και αποδεικνύουν ότι γύρω από τις χορηγίες, τις παροχές και τις χρηματοδοτήσεις της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ και τον ΟΚΔΕ είχε στηθεί ένα πάρτι εκατομμυρίων. Όποιος συνδικαλιστής ήθελε εμφάνιζε τιμολόγια, χωρίς άλλη δικαιολογία, πολλές φορές άσχετα ακόμη και με τις δήθεν νόμιμες παροχές (ο Επιθεωρητής και διακεκριμένος δικαστικός θεωρεί ότι στο σύνολό τους οι παροχές είναι παράνομες) και έπαιρνε χρήματα από τη ΔΕΗ, χωρίς κανέναν περαιτέρω έλεγχο.

    Το πόρισμα περιλαμβάνει «καραμπινάτες» περιπτώσεις διασπάθισης χρημάτων της ΔΕΗ από τους συνδικαλιστές:
    – τιμολόγια για αγορές αρωμάτων και λουλουδιών, που εντάχθηκαν στα λειτουργικά του ΟΚΔΕ (αγορές αναλώσιμων, χαρτικών κλπ)
    – πληρωμές των πάρκινγκ σε μη υπαλλήλους της ΔΕΗ ή τέκνα συνδικαλιστών
    – τιμολόγια πληρωμής βενζίνης χωρίς να αναγράφονται οι αριθμοί των αυτοκινήτων
    – γεύματα δύο ατόμων σε ταβέρνες της Καισαριανής που χρεώνονταν 180 ευρώ

    Πέρα όμως από τα παραπάνω παραδείγματα που πιθανόν να εμπίπτουν και στον ποινικό κώδικα, η περίπτωση της ΓΕΝΟΠ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάρμοστης σχέσης συνδικαλιστικού σωματείου με τον εργοδότη, όταν εμφανίζονται τιμολόγια και δαπάνες της ΔΕΗ, να χρηματοδοτούν απεργιακές κινητοποιήσεις ή δικαστικά και νομικά έξοδα του συνδικάτου.

    η έκθεση του επιθεωρητή για την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει ότι φάγανε 31.000.000 ευρώ την τελευταία 10ετία!

    ΔΟΞΑ&ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *