ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ “ΤΣΑΡΟΥ” ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στις χθες 2 η ώρα το μεσημέρι επισκέφθηκε τον αμερικανό Πρέσβη στο σπίτι του. Η συνάντηση κράτησε λιγότερο από 40 λεπτά, κατά συνέπεια δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι επρόκειτο περί γεύματος.
Είναι όμως πάρα πολύ περίεργο αυτές τις ώρες και μετά τη προχθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τζόρτζ Σόρος τη Δευτέρα να καλείται και να πηγαίνει στο σπίτι του …..
Αμερικανού Πρέσβη Έλληνας υπουργός Οικονομικών.
Γιατί ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν επισκέφθηκε ως είθισται τον κ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών;
Ποιό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης και τί συζήτησαν οι δύο πολιτικοί παράγοντες;
Θα μας απαντήσει ποτέ ο κ. Παπακωνσταντίνου για τη συνάντηση αυτή;

www.inews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΑΡΙΛΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…

    ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    όπου και αν έγινε στάση ή αναδιαπραγμάτευση χρεών, σε όποιο κράτος και αν γράφτηκε στην Ιστορία ότι κύρηξε πτώχευση, μέχρι την στιγμή που έγινε, όλα ήταν φυσιολογικά και ωραία. Τη θέλετε να σας το πουν για να γίνει το μπάχαλο. Όταν το ανακοινώσουν θα πάθετε σοκ και αυτό θέλουν…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Παιδιά πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι ανεξαιρέτως κομματικών παρατάξεων και πολιτικών ιδεολογιών,ανεξαρτήτου επαγγέλματος συμπεριλαμβανομένου και των αστυνομικών… Δεν μπορεί να ξεπουληθεί η Έλλαδα μας απο μια χούφτα πιόνια προδότες του νέου παγκόσμιου συστήματος! Δεν είμαστε τα υποχείρια κανενός! Δεν θα αφήσουμε κανέναν να αγγίξει και να διεκδικήσει έδαφος που δεν του ανήκει,έδαφος για το οποίο οι πρόγονοι μας έδωσαν και την ζωή τους για την υπερασπισή της. Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης είχε πεί χαρακτηριστηκά ΄΄Εχωμεν πολύν ακριβά αγορασμένην την ελευθερίαν μας,για να την παρέχωμεν τοσο φθηνά είς τον κάθε τυγχόντα΄΄. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους απο αυτόν τον λήθαργο και ας ορθώσουμε το ανάστημα μας όπως κάναμε πάντα !!! Ας είναι η 1η ΜΑΙΟΥ ημέρα μιάς πανελλήνιας ειρηνικής λαΪκης συγκέντρωσης έξω απο την Βουλή όπου όλοι μαζί μια γροθιά θα αντιταχθούμε σε αυτό το πραξικόπημα!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEΒΟΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ! Θα είμαι εκεί αναμεσά σας, δίπλα σου να για να φώναξω και να υπερασπιστώ το δικαίωμα μας να ζήσουμε ανθρώπινα και ελεύθερα και όχι κάτω απο αυτόν το ζυγό της παραφροσύνης και εκμετάλευσης. Θυμίσου 1η ΜΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ν.Γ.Κ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αν είναι έτσι όπως τα λες φίλε 12,04 τότε γιατί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι; Ας αρχίσουμε από σήμερα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 11.41 ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ Κ ΣΩΣΤΑ , ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΙΟ Η ΙΟΥΝΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ . ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ . Κ ΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Κ ΤΗΝ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ '11 ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply
  7. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΟΖ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Για τις ΑΟΖ μιλήσανε βρε παιδιά..!!!
    Για να μας στηρίξουν οι "φίλοι μας" στο να ορίσουμε τις ΑΟΖ και να μη μας φάνε τα χανούμια απέναντι..!!!
    Πουλημένοι όλοι μια ζωή..σφύριξε ο τσοπάνης και το πρόβατο έτρεξε αμέσως στη στάνη..!!
    Α ρε ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ που σας χρειάζεται κουφάλες πολιτικοί..!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Πήγε για να κανονίσουν το πολιτικό άσυλο που θα ζητήσουν σε λίγο από τις ΗΠΑ, όταν θα φεύγουν νύκτα από την Ελλαδίτσα μας.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
    Σ/Κ ο Λοβέρδος ‘’ πρέπει να πούμε την αλήθεια στον λαό’’ δηλαδή κάτι μας κρύβουν. Όταν δεν λες την αλήθεια ενώ την ξέρεις, είσαι συνυπεύθυνος με αυτούς που λένε τα ψέματα παρόλο που τα ψέματα δεν έφυγαν από το δικό σου στόμα αλλά από τους προδότες, αμερικανάκια , πιόνια κτλ…
    Δευτέρα… Βάσω Παπ. λέει ξεκάθαρα για την αναδιάρθρωση.. και βλέπει ολοφάνερα πως δεν βγαίνουν τα νούμερα…. Αυτά που λέμε τόσο καιρό εδώ μεταξύ μας. Μαζί της και άλλοι βουλευτές μιλούν για την ανησυχία τους για την οικονομία. Ο Παπ/ντινου το χαβά του.
    Σήμερα από ένα ζαπινγκ στα πρωινά όλοι το έλεγαν αλλά με ωραία λόγια για αναδιάρθρωση…
    Λοιπόν τι άλλο θέλετε για να το πιστέψετε…. Πάρτε τα μέτρα σας πριν είναι αργά….
    Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Όταν το πουν θα είναι αργά…. Θα έχουν κλείσει οι τράπεζες και θα πάρετε τον πούλο. Μετά το μπαμ θα είναι πολύ διαφορετικά να έχεις μερικά ευρώ στο σπίτι να κάνεις τις συναλλαγές για τα απαραίτητα όσο αντέξεις και όσο έχεις, παρά να τα έχεις στην τράπεζα και να τις κλείσουν μέχρι να επανέλθει η τάξη…. Όποτε επανέλθει….
    Με ένα ευρώ τώρα αγοράζεις ένα λίτρο γάλα μετά το μπαμ θα αγοράζεις πέντε λίτρα γάλα και μια γίδα δώρο.
    Ο νοών νοείτε

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *