Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στην Ξάνθη

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισε την Μεγάλη Παρασκευή μία 38χρονη ιδιοκτήτρια σκύλου στην Ξάνθη, η οποία είδε το κατοικίδιό της να κείτεται νεκρό, μετά τα πυρά ενός 83χρονου.
Η καταγγέλλουσα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και κατήγγειλε ότι 83χρονος κάτοικος Διομήδειας πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της, ράτσας Λαμπραντόρ.
Σε νομότυπη έρευνα φερόμενου δράστη ανευρέθησαν και/…..
κατασχέθηκαν τριάντα εννέα (39) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο δράστης αναζητείται.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

28 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ …..
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ @12.25 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ………. ΧΑ ΧΑ!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σκατόμυαλοι συνέλληνες,
    σας αξίζει η ξεφτύλα σας. Ρε κοπρίτες, οι παπούδες ολονών σας δεν είχαν να φάνε ψωμί και εσεις θέλετε να ταϊζετε και να υπερασπίζετε τα κοπρόσκυλα και τα "κοπρολαμπραντόρ σας"! Δεν ντρέπεστε ρε ρεμάλια. Ου να μου χαθείτε. Αρχικοπρίτες. Ουστ και πάλι ούστ. Δουλέψτε και κόψτε την πολύ μαλακία.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    @4.03
    Και πως μπαίνουν τα σκυλιά στην αυλή ρε μεγάλε ? Πετώντας ? Αν είναι ανοιχτή η αυλή δεν θα μπαίνουν μόνο σκυλιά…
    Οσον αφορά τις απειλές και την απόπειρα εμπρησμού, προφανώς υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Κανένας δεν απηλεί κάποιον χωρίς λόγο. Πες μας λοιπόν και τον λόγο.
    Και σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις το όπλο και πυροβολείς. Το ότι έχει άδεια δεν λέει τίποτα. Μετά τα 80 δεν μπορείς να οδηγήσεις, όχι να έχεις και όπλο…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Για ποια ζώα μιλάς ? Για μερικά δίποδα (όπως εδώ μέσα) που επειδή μπορούν και γράφουν νομίζουν ότι είναι και άνθρωποι ή για τα τετράποδα που είναι εύκολοι στόχοι ?
    Φιλαράκι άστο… αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το σκύλο από τις κότες, και τον παππού από τα λιγούρια… Μην το συνεχίζεις. Οσο πας και φαίνεσαι περισσότερο μαλάκας…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΠΑΜΠΗΣ.
    ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ "ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ"! ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ..
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΚΥΛΟ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ 4.18
    ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

    Reply
  7. o kanenas

    ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ ΠΑΠΠΟΥ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ?
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΠΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Λοιπόν ακούστε ακριβώς τι εγινε και μετα πειτε οτι μαλακια θελετε.. Ο σκυλος ξεφυγε απο τους ιδιοκτητες του και πηγε στην αυλη του παππου, και δεν ηταν ξεφραγκο αμπελι οπως γραφει καποιος πιο πανω, και αρχισε να αρπαζει τις κοτες. τοτε ο παππους πηρε την καραμπινα και το πυροβολησε. προφανως δεν ειναι σε θεση να καταλαβει αν το σκυλι ειναι λαπραντορ η ενα απο τα κοπροσκυλα που μπαινουν συνηθως στην αυλη του. δεν τον δικαιολογω για την πραξη του που φυσικα ειναι κατακριτεα αλλα ειχε αγανακτησει. οι ιδιοκτητες απο την αλλη δεν αναζητησαν αμεσα το σκυλι τους οταν τους ξεφυγε. το οπλο ειχε αδεια. οσων αφορα τα μπασταρδα που λεγονται μπατσοι οταν προκειται για κανεναν κλεφτη η γενικα κατι επικυνδηνο δυο ατομα ερχονται γιατι φοβουνται, ενω τωρα εστειλαν 5 αυτοκινητα και εκαναν κοσκινο το σπιτι. επισης ο "δραστης" εφυγε για να γλιτωσει το αυτόφωρο. δεν τον ψαχνουν και σημερα που μιλαμε. και οι μαλακες οι δημοσιογραφοι πριν κανουν αντιγραφη-επικολληση απο οπου να ναι να κανουν πρωτα μια μικρη ερευνα και να μην αναρτουν οτι να ναι. και επισης κανεις σας δεν ξερει για τις απειλες που εστελναν για τη ζωη του παππου και για την αποπειρα εμπρισμου που εκαναν στη συνεχεια οι ιδιοκτητες που μαλιστα εχουν και 2 παιδακια… πολυ ωραια η συμπεριφορα τους.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    EAN ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΤΙΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΛΙΓΟΥΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΡΙΔΕΣ ΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΣΑΣ;;; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ρε μαλάκα 1.30
    στο "εξωτερικό" δεν βλέπεις αδέσποτα και αν ένας ιδιοκτήτης σκύλου κάνει ότι κάνετε εσεις εδώ με τα κοπροσκυλά σας [δεν αφήνουν άνθρωπο να ησυχάσει, αποπατούν στα πάρκα που δίπλα παίζουν τα μπάσταρδά σας κλπ] θα πάει σούμπιτο στη φυλακη. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πάσχα δεν είχαμε. Σταυρώστε τον Παππού τον αλήτη. Όσο για τους υπόλοιπους κατακαημένους…δεν περίμενα κάτι καλύτερο από εσάς. Όσο για την Ελλάδα που σέβεται τα ζώα…ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

    Κάθε μέρα διαβάζουμε για πυροβολισμό η κακοποίηση κάποιου ζώο. Μη μιλήσω για τα αδέσποτα που είναι παντού στο δρόμο.

    Αν πάτε μία βόλτα στο εξωτερικό καράβλαχοι θα δείτε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις που διαμαρτύρονται για την κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα.

    Πήρε ένα όπλο ο κάθε αγράμματος παππούς και βγαίνει και πυροβολάει τα ζώα.

    Ξεφτύλες

    Reply
  13. Ανώνυμος

    1.21
    ΟΥΣΤ μωρή ξεκόλα που θέλεις να μιλήσεις έτσι για τους έλληνες και να διεκδικείς εσύ οτι είσαι ένας/μία από αυτούς. ΟΥΣΤ αποκειπέρα φόλα. Και όσο για το αλβανολεχρίτη μάλλον θυμήθηκες την καταγωγή σου. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ. Φόλα (και αναφέρομαι στη μούρη σου και όχι στο΄τι χρειάζεται το κάθε μπάσταρδό σου)

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Απ'ότι βλέπω, όλοι οι ρατσιστές και οι τσάμπα μάγκες μαζευτήκαν σαν τις ύαινες που μυρίστηκαν αίμα.
    Ετσι είναι, όταν δεν μπορείς να τα βάλεις με τους ισχυρούς, τα βάζεις με τους με τους μικρούς και ανυπεράσπιστους. Σκοτώνεις και κανένα ζώο για εφφέ μιας και αυτό δεν μπορεί να αντιδράσει και όλα καλά.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    @1.13
    ΑΛΒΑΝΟΛΕΧΡΙΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΝ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ.
    ΚΟΠΡΙΤΗ…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    1.15
    Συμφωνώ μαζί σου. Ο οποιοσδήποτε που έχει ένα όπλο πρέπει να το χώσει πρώτα στον πισινό σου γιατί αλλιώς με κάτι σαν και το τομάρι σου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ο 83ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.
    ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Διαβάζω την ανάρτηση και τα σχόλια.
    Έχω μια απορεία: ποτε γίνατε ρε ψωφοπείνες ψωροέλληνες ιδιοκτήτες λαμπρατόρ; Και κυνόφιλοι; Και πότε μιλάτε έτσι για τον Παπού που θέλει την ησυχία του και την ιδιοκτησία του;
    Η κρίση για την οποία μιλάτε είναι αυτό που σας πρέπει, τεμπέληδες και αλοτριομένοι όπως καταντήσατε.
    Και σκατά στους κολομπάτσους που αντί να κάνουν τη δουλειά τους ασχολούνται με την κάθε υστερικιά και το κάθε πουστρόνι που πήγε να κάνει Πάσχα στο χωριό με το σκύλο του. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    @11.20
    Αλλη παπαριά έχεις να γράψεις ?
    Τα λαμπραντόρ ΔΕΝ δένονται, ΟΥΤΕ πνίγουν κότες.
    Αν ένα κοτέτσι είναι ξέφραγο, φταίει ο παππούς, όχι ο σκύλος.
    ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν σκοτώνεις ένα ζώο, επειδή έτσι γουστάρεις.

    @12.25
    Το παιδάκι μου θα το μάθαινα να μη φοβάται τους σκύλους, και να μην τους προκαλεί. Αρα δεν θα είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Ή ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟ; ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Και λοιπόν βρε μαλάκα/ισμένη ποιος σου είπε εσένα ότι ο κωλόγερος είχε δικαίωμα να σκοτώσει με πυροβόλο όπλο τον σκύλο; Θα έπρεπε ο βρωμόγερος να ζητήσει και με το παραπάνω αποζημίωση απο την ιδιοκτήτρια του σκύλου γιατί του έπνιξε τις κότες.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 'ΜΟΥΡΗ' ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *