Βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Εμπολα… Καρατζαφέρης!

«Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε», σχολίασε ο Γ.Καρατζαφέρης σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφερόμενος στο προβάδισμα που δίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι «εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα» και εκτίμησε ότι «αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής».

Προσδιόρισε μάλιστα στη φορολογική πολιτική το λόγο ενίσχυσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε … Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *