O πόλεμος ξεκίνησε: είναι έτοιμοι να κλείσουν το Ξυπνήστε ρε . . .


ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ  ! ! ! 


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ …. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . . . . ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ  ? ? ? 
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας καθώς και αυτούς που θέλουν να μας κλείσουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλειση το Ξυπνήστε ρε …..
να θυμάστε πάντα ότι υπάρχει η εναλλακτική διεύθυνση ksipnistere.gr η ksipnistere ότι μας κατέβει στο μυαλό και θα είμαστε εκεί …..απέναντί τους
Το ξυπνήστε ρε θα είναι πάντα ανοιχτό για όλους… δεξιούς αριστερούς κεντρώους χριστιανούς μουσουλμάνους  Έλληνες αλλοδαπούς …θα είναι όμως ανοιχτό …ανοιχτό…. όχι όπως θέλετε εσείς να είναι  !!!! ανοιχτό χωρίς καμία παρέμβαση ..το καταλάβατε  ??? όταν λοιπόν η πλειοψηφία του ελληνικού λαου είναι εναντίον της κυβέρνησης …τι θέλετε να κάνουμε εμείς ???? … τον μαλάκα…????
 όπως κάνανε τόσα χρόνια οι πουλημένοι δημοσιογράφοι σας, που τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν να σώσουν την Ελλάδα ..????
Μπαίνουν διάφοροι σκατό μαλάκες στα σχόλια και βρίζουν προσπαθούν με ψεύτικες ειδήσεις διάφοροι Blogger να μειώσουν την αξιοπιστία μας ..και άλλα πολλά …τι στο διάολο ρε μαλάκες τόσο πολύ σας πειράζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η εσείς θα κρίνετε τι είναι δημοκρατικό και τι όχι ????? Γιατί θέλετε να κλείσετε το Ξυπνήστε ρε ???? γιατί ???? Σας ενοχλεί η γνώμη του ελληνικού λαου ??? Τι είναι αυτό που σας πειράζει ???? Βλέπετε μήπως να γράφουμε τίποτα εμείς ???

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ EMAIL ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ …ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΣΤΟ EMAIL MAΣ …..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΈΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ….ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ !!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

59 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εφοσον δεν βγαινει επισημη ανακοινωση με στοιχεια αρχιζει και φαινεται υποπτο αυτο

    Reply
  2. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ

    Αν και δεν εμπιστευομαι τιποτα και κανενα μεσα στο διαδικτυο θεωρω οτι η δημοκρατια επιβαλλει να ακουγονται ολες οι φωνες
    Οταν μια κυβερνηση προσπαθει να φυμωσει ενα μπλογκ σημαινει οτι δεν ειναι δημοκρατικη και φυσικα εχει χασει τον ελεγχο
    Ας κοπιασουν λεω κι εγω
    Οταν κηνυγας κατι τοτε το ενισχυεις αν το αγνοησεις το καταδικαζεις σε θανατο για υτο μια κυβερνηση που αποτελειται από παγκοσμιους φημης στοχαστες της ΣΟΦΤΕΞ δεν ειναι ιακνη για τιποτα αλλο παρα μονο για την αποτυχημενη επιλογη

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 200 ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑ…Ν ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ !!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μην μασάτε……οι Εβραιοσυμμορία που λυμένετε αυτην εδώ την χώρα τόσα χρόνια ξεκίνησε η στιγμή του ξηλώματος της

    Έρχετε ο καιρός που κάθε προδότης και δοσίλογος θα τρέχει να κρυφτεί

    Κουφάλες Εβραιομασόνοι δεν σας βγήκε με το ιντερνετ και τρέχετε και δεν φτάνετε..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ας ενωσουμε τις φωνες μας. βοηθηστε ολοι να κρατηθει η προσπαθεια των διαχειριστων για την δημοκρατια.
    μιτσος

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον θαυμάσια τα νέα. Για να θέλουν να σας κλείσουν θα πρέπει να σας έχουν φοβηθεί πολύ. Μαζί σας είμαστε. (Και οι πολλοί νικούν πάντα).

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ( ΝΤΟΡΑ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ)

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αυτά είναι ψαρωτικά,όταν εισαι μόνος σου φοβάσαι όταν είσαι με πολλούς νικάς!!Εμείς εδώ είμαστε , κάθε μέρα μπαίνουμε , μην σας νοιάζει τίποτα!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΙΣΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ.

    ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑΝΤΩΝΗΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΛΕΟΝ
    ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΝΤ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    10.38 ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ "ΕΛΛΙΝΕΣ" ΜΕ Η ..ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΛΑΣ …ΒΛΑΚΑ ….200.000 ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ??? ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΑΚΕς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ……

    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΟΝΤΑΠΟ ΤΑ ΕΙΝΙ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΣΑΣ ΑΦΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΧΥΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ !!!!!!!!!! ΝΑΙ!!!!!!!!! ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ [ ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ] ΓΑΠ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΧΟΝΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?!!!!!!!!! ΜΙΑ ΝΗΣΙΟΤΙΣΣΑ ΚΟΡΗ! ΓΥΝΑΙΚΑ! ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    10.38 ΤΙς ΘΕΙΑς ΣΟΥ Ο ΚΟΛΟς ΑΥΤΟ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ …..ΒΛΑκα ε βλακα το ξυπνηστε ρε ειναι ολων μας και οχι 70.000 παραπανω εχει αλλα ποιος θα το μετριση …εσυ ???η οι φιλοι σου στα διαφορα σαιτ ???? κανενας δεν μπορει να μετριση ..ολοι κανουν ματσακονιες ξερεις εσυ ….

    Reply
  14. Ανώνυμος

    10.09 ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΕΣ ????ΓΙΑ ΠΕΣ ??? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ??? ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ….ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Λετε συνεχεια ότι 70.000 Ελληνες διαβαζουν το ksipnistere καθε μερα. 70.000 Ελλινες ή 70.000 κλικ ;

    Reply
  16. panais

    Ξαναβάλτε παρακαλώ τα αμερικάνικα έγραφα,μην μασάτε,έχετε ανοίξη πόλεμο με σατανικές δυνάμεις,δεν πολεμούμε με οντότητες ένσαρκες αλλά πολεμούμε με τα ταγκαλάκια χωρίς σάρκα και οστά και τα τσιράκια τους τα άθλια ανθρωπάκια….Ανοίξανε πόλεμο με την Bilderberg,με την Μασωνία,με τους Σατανοσιωνιστες νομίζετε θα μας αφήσουν έτσι απλά να εκφραζόμαστε….θα βρόυν τρόπο να μας κλείσουν το στόμα….MILLES CHRISTI ΠΑΝΑΗΣ μολων λαβε τσιράκια του έξω απο δω!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Δεν μου αρέσουν οι κραυγές και οι βρισιές. Δάσκαλε γιατί δεν δίνετε λεπτομέρειες και γιατί μιλάτε έτσι ;

    ( «ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,» « τον μαλάκα…????», «διάφοροι σκατό μαλάκες,» «τι στο διάολο ρε μαλάκες » )

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΣΤΑ @@ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ …ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    …και μετα μιλαμε για δημοκρατια…σκεφτητε οτι μονο με την υποψια πως τους κανουν "κακο" τα μπλοκς,εχουν ξαμολιθει να τα κλεισουν και οταν δε μπορουν να τα κλεισουν αυτα,κλεινουν στοματα! (βλεπε troktiko,αληθεια τι εγινε με τον δολοφονηθεντα ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;ξερει κανεις;)
    ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!
    σκεφτητε το λιγο και θα κατλαβαιτε!
    δεν μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε,δε μπορουμε να απεργησουμε,δε μπορουμε να διεκδηκησουμε με κανενα τροπο αυτα που κατακτησε ο ανθρωπος μετα τοσων χρονων θυσιες!
    και απο την αλλη οι ορκισμενοι στη θεα θετιδα δικαστες και εισαγγελεις μας,ανακυρισουν αντισυνταγματικες καθε ειδους κινητοποιησεις…φτου σε ολους σας ρε γουρουνια!

    Reply
  20. ΚΩΣΤΟΥΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ.ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!ΔΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ 5 – 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ 70ΟΟΟ . ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ . ΑΠΟ ΚΩ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Μπορεί εδω μέσα να εχουμε τις διαφορές μας μεταξυ μας στις συζητησεις στις αποψεις και φυσιολογικο ειναι..μπορει καποιες φορες να ερχομαστε σε αντιπαραθεση με καποιους μπορει να ξεφευγουμε για λιγο βριζοντας,μπορει να εχουμε διαφορετικες αντιληψεις …ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ 300. ολοι μπορουμε να γινουμε ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ…ΜΑΓΚΕΣ συνεχιστε μην σταματατε σε τιποτα…..

    Reply
  23. Ανώνυμος

    AΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Οτι και να κάνουν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ο κόσμος τους κατάλαβε ειδικά τα νέα τα παιδιά και τώρα αρχίζουν τις κινήσεις πανικού. Πλησιάζει η ώρα που θα απαλλαγούμε από δαύτους.

    Reply
  25. ellasAZ

    Αφήστε τους να παραμιλούν βλέποντας τις αναρτήσεις στο ξυπνήστε ρε, έτσι, να τούς μπαίνει στο μάτι παιδιά, και μην τους δίνετε σημασία. Όπως ξέρετε…
    ΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΊΑ!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ….ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ
    ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ
    ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥΓΓΑ ΛΙΑΝΑ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ???ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ??
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΙΥΝ..ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΚ
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ…
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.ΛΙΑΝΑ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    καθολου 2.14 ειναι έγκυρη πληροφορία και διασταυρωμένη απο 3 μεριες κάνουνε ντόρο για να προσπαθυσουν να το αποφιγουν τα παιδια να κερδίσουν χρονο για να ανεβάσουν απο ξένο σερβερ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Μπορειτε να πειτε ακριβως τι συνεβη?
    ειναι καποιοι που μαλακιζονται ή ειναι κατι αλλο?

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ <<<<>>…ΜΗΝΥΜΑ…….. ……………….ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ…

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ….ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΝΝΟΩ….ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΗΤΕ????????ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ΤΟ ΦΑ`Ι`??????????????????….ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ…

    Reply
  32. Ανώνυμος

    αδερφια το ξυπνηστερε εχει περιπου 70.000 ελληνες που το διαβαζουν καθε μερα και ξερο πολυ καλα τι σας λεω ..οχι σαν καποια αλλα μπλογκ που κανουν ματσακονιες για να φενετε οτι εχουν επισκεψεις … αυτο και μονο ειναι προκληση ..δεν ξερω τι θα γινει αλλα ειναι κριμα να κλειση …καντε παιδια οτι μπορειτε ..να ξερετε ομως οτι πολΛοι λιγοι θα ειναι διπλα σας αν χρειαστειτε βοηθεια …ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ

    ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ…ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ!!!

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  34. zouzouni

    Δεν θα τολμήσει κανείς να πειράξει το ksipnistere.
    Αντε παλιό λαμόγια, κατω τα χέρια απο τα blog.
    Eίμαστε μαζί σας παιδιά.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΜΗ MAΣΑΤΕ ΜΙΑ!!!!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ….ΑΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ?????

    Reply
  36. Ανώνυμος

    etsi bravo!!!
    ma apagorepsoume na milane edo mesa politikantides tou kathestotos.
    exoun ti vromovouli tous tis vromofylades kai ta vromokanala tous.
    oloi oi aloi na grafoun…

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΙΔΙΑ… ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ……ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ …..ΤΥΧΑΙΟ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ……………ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *