ΒΕΡΟΙΑ: ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ούτε καν στα ψιλά δεν πέρασε στα κανάλια το άγριο μακελειό της Βέροιας και το θέμα έχει θαφτεί τελείως, με εξαίρεση κάποιες σύντομες και «προσεκτικές» αναφορές σε…….
κάποια ηλεκτρονικά μέσα! Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Αλβανοί μαχαίρωσαν τέσσερα παιδιά 15 και 16 ετών στο χωριό Διαβατός της Βέροιας. Εμείς, δεν θα πούμε πολλά καθώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν με την αστυνομία να φοβάται επεισόδια καθώς πλέον οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι. Θα παραθέσουμε μόνο τι είπε σήμερα το πρωί (οι επισημάνσεις δικές μας) ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης:
«Aπό τους τραυματίες, δύο παιδιά ηλικίας 17 ετών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Το ένα φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, το δεύτερο στην καρωτίδα. Ο ένας 17χρονος τραυματίας φέρει βαριά τραύματα στην κοιλιά. Η μαχαιριά που δέχθηκε ήταν επαγγελματική. Το μαχαίρι μπήκε από την κοιλιά και βγήκε από την πλάτη. Ο δράστης δεν το κάρφωσε μόνο, αλλά φρόντισε και να το στρίψει. Του αλλάξαμε όλο το αίμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη χειρουργική κλινική. Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα ξέρουμε την πορεία του, γιατί τέτοιες καταστάσεις κρύβουν επιπλοκές. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Το δεύτερο τραυματισμένο 17χρονο Ελληνόπουλο φέρει τραύματα στην τραχηλική χώρα, σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρωτίδα, στην τραχεία και στον οισοφάγο»
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η Χρυσή Αυγή αφού έγινε γνωστό πως οι δύο από τους τρείς Αλβανούς δράστες, οι οποίοι είναι αδέρφια, είναι σεσημασμένοι και εκκρεμούν εις βάρος τους δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας. από το 2001 για απόπειρα ανθρωποκτονίας!
Όσο για την κατάσταση της υγείας του 17χρονου παιδιού, το οποίο τραυματίστηκε πιο σοβαρά, υπάρχει αυστηρή εντολή από την αστυνομία να μην βγαίνει προς τα έξω ΚΑΜΙΑ πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό τα λέει όλα.

hellraiser

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΗ ΜΙΛΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΑΝΟΗΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
    ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ "ΟΜΟΡΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ"ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    προς 12:45 απο 11:52

    Συμφωνώ απόλυτα, ότως μας έχουν ξεχάσει και όντως πιστεύουν οτι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα… όσο για το σχόλιο που λές, συνέβει και σε εμένα όταν είπα κάτι για τον τόπο μου… λες και εμείς δεν υπάρχουμε…. μα τα σοβαρά στις κομοπώλεις και τα χωριά συμβαίνουν, αυτό δεν το έχουν πάρει χαμπάρι…. τι να πω !!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΦΥΣΙΚΑ 11.52 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ(ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ Μ@Κ@Κ@)ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 300 Μ@Κ@ΚΩΝ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ!!! ΓΙΩΡΓΟΣ.Κ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    όντως εχθές έβλεπα συνέχεια ειδήσεις σε όλα τα κανάλια και ούτε ένα δεν είπε τίποτα…. ούτε καν το αναφέρανε…..
    Στο άρθρο λέει για τους αλβανούς οτι εκκρεμούν εισ βάρος του 2 εντάλματα σύληψης…. Δηλαδή ο εισαγγελέας τι περιμένει? στις κομοπόλεις δυστυχώς αυτό συμβαίνει… εισαγγελία δεν υπάρχει…. οι τοπικοί άρχοντες κάνουν οτι δεν γνωρίζουν τίποτα και αδιαφορούν και η εισαγγελία είναι κάτι ανύπαρκτο. Πριν 3-4 χρόνια είχε ακουστει ένα περιστατικό στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Μια κοπέλα χτυπούσε μια άλλη με σφυρί στο κεφάλι και ευτύχώς επενέβησαν κάποιοι που τις άκουσαν και την σταμάτησαν. Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν την σταματούσαν θα την σκότωνε και το έλεγε με τόσο μίσος. Φυσικά δεν δικάστηκε ποτε και φυσικά παραγράφικε η υπόθεση….ο δε πατέρας της, γνωστός σεσημασμένος στις αστυνομικές αρχές για παρανομίες και υποθέσεις απάτης εδώ και χρόνια, είναι λες και προστατεύεται απο την αστυνομία και όλες τις άλλες αρχές…. Παρόλο που τον έχουν πιάσει επ αυτοφόρο για κλοπή, δεν έχει δικαστέι ούε μια φορά. Εννοείτε οτι είναι ελεύθερος….. δυστυχώς στις τοπικές κοινωνίες, δηλαδή οπουδήποτε αλλού εκτός της Αθήνας, τα πράγματα είναι τελείως φευγάτα, είναι άλλοι κόσμοι, μια άλλη Ελλάδα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    EISAI LIGO TRABHGMENOS RE FILARAKO ALLA MHPOS 8A EPREPE NA GAMAME KATI MAGKITES METANASTES GIA NA EXOUNE KAI TO NOU TOUS….ANTE GIATI MAS PARASKOTISANE TA ARXIDIA TA TELEYTEA XRONIA……LEO EGO TORA…..

    Reply
  9. Ανώνυμος

    να τους χαιρομαστε τους πατριωτες της βεροιας! που κρυφτηκανε? ξερουνε να το παιζουνε μαγκες μονο στο facebook? δηλ. τι αλλο πρεπει να γινει?
    πρεπει να το δειξουνε τα καναλια για να παρουνε οι συγγενεις και φιλοι των παιδιων τη κατασταση στα χερια τους? σαν δε ντρεπονται λιγο οι αδερφες?
    ουστ ρε! μακεδονες σου λεει ο αλλος… σε οποιοδηοτε μερος του κοσμου να γινοτανε αυτο θα τους ειχανε φαει τους αλβανους….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *