ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ “ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”…

Είναι μερικές στιγμές που ο εξωτερικός κίνδυνος ενώνει. Μια τέτοια στιγμή έζησε και η Θήβα την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου όταν η κυρία Αλ Σαλεχ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε απευθύνει κάλεσμα μεσω facebook στους όχι και τόσο καθαρους φίλους της (μερικοί «κακοπροαίρετοι» τους λένε και άπλυτους) για συγκέντρωση υποστήριξης στους λαθρομεταναστες άποικους που ζουν στην Θήβα. Αιτία η δράση της νέας δημοτικής αρχής που εδώ και δύο μήνες περίπου (προς τιμήν της …εκεί φτάσαμε…) εφαρμόζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους σε ότι έχει σχέση με την λαθρομετανάστευση σε……
τοπικό επίπεδο. Σε συνεργασία με την αστυνομία, το υγειονομικό και το ΣΔΟΕ αγοράζει από τους Έλληνες ιδιοκτήτες τους, υπό καταληψη ή παρανόμος ενοικιαζόμενα σε λαθρομετανάστες παλιά σπίτια και παραπήγματα ,τα οποία κατεδαφίζει δίνοντας οξυγόνο στις γειτονιές και δημιουργεί ηλιολουστους κοινόχρηστους χώρους και πράσινο, εξαφανίζοντας μια και καλή επικινδυνες εστίες μολύνσεως αλλά και ένα εκολαπτόμενο αυτοδημιούργητο γκέτο που απειλούσε να κόψει την πόλη στα δύο. Έτσι λοιπόν με την φήμη ότι έρχονται «μουσαφιραίοι» η Κυριακή βρήκε την πόλη συσπειρωμένη και ενωμένη.Αριστεροι, πατριώτες, κεντρώοι, δεξιοί, μονιασμένοι και έτοιμοι για να προσφέρουν την «πατροπαράδοτη θηβαική φιλοξενία»… Εξαίρεση , κάποιοι ελάχιστοι γραφικοί της προόδου που ακομη δεν έχουν δεχτει «επισκεψη» από τους αποίκους στο σπίτι τους ή παρενόχληση στα παιδιά τους. Τελικά τίποτα δεν συνέβη και το κάλεσμα αποδείχτηκε κενό. Αποδείχτηκε όμως και κάτι άλλο. Χάρις στην προαναφερόμενη κυρία την οποία και «ευχαριστούμε», ότι τουλάχιστον στην επαρχία που εγώ έχω γνώση οι συμπολίτες μου με οδηγό την λογικη και βλέποντας τι συμβαίνει στην πόλη έχουν γυρίσει εξοργισμένοι την πλάτη στο πολυπολητισμικό μοντέλο αναζητώντας τις μοσχοβολιές της Ελλάδας μας.

Ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θηβών

Τούτουζας Νικόλαος

 WWW.THIVA-HELLAS.BLOGSPOT.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εγώ δεν έχω πάρε δώσε με την Θήβα αλλά άμα βρεθεί κάποιος πολιτικός σαν και αυτόν στην Καβάλα του ορκίζομαι ισόβια ψήφο και προεκλογικό αγώνα. ΜΠΡΑΒΟ του!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ

    Reply
  3. agistri

    Δηλαδή η Θηβα ρέπει προς τον Φασισμό;;;;
    Εμένα ως Θηβαίο δεν με τιμά!!!
    Ποιοι ήταν λοιπόν αυτοί οι σπουδαίοι πατριώτες Αριστεροί, Κεντρώοι κλπ; Οι Πιστοί της ιδιωτικής σας Χρ. Εκκλησίας του παλαιού ημερολογίου;
    Εκείνους που ο παππούς και προπάππους σου τους χρησιμοποιούσε για είλωτες στα χωράφια σας;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Kai στις δικες μας πολεις εχουμε σοβαρο προβλημα με τους λαθρο… ας αντιγραψουμε την Θηβα!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΧΡΗΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

    ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΝ http://xa-ndhellas.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
    ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;…KAI ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;;;;;!!!!

    ΆΙΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

    ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ…ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΧΟ;;;…ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΓΥΦΤΟΙ – ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Νίκο θα είμαστε μαζί για κάθε πρόκληση ενάντια στην πατρίδα μας.
    Ξέρεις ποιός είμαι..
    Το πατριωτάκι που κέρασε την Κυριακή τους συναγωνιστές……

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Μπράβο Νικόλα, ξέρουμε όλοι πόσο αγωνιστής πατριώτης είσαι. Συνέχισε έτσι και άσε το τηλεπτώμα με τους celebrities βουλευτές στην πίκρα. Χρυσή Αυγή μόνο αδελφέ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *