Προς θεού ΟΧΙ σε τράπεζες

Τηλεφωνούν στα νοικοκυριά και παροτρύνουν την γυναίκα σας , τα παιδιά σας, και εσάς ακόμη , ώστε να αποκτήσετε διάφορα τραπεζικά προϊόντα για να σας χαντακώσουν ακόμη περισσότερο Σε έναν γνωστό φίλο μας που είχε μια κάρτα της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και μάλιστα με χαμηλό πιστωτικό όριο του έστειλαν…
μια ιδιοποίηση μετά από 10 χρόνια !!!!του τηλεφώνησε μια γερμανική εταιρία που…..
είχε γραφεία στην Ελλάδα και του ζητούσε 6 000 ευρώ από ένα μικρό υπόλοιπο που δήθεν είχε αφήσει απλήρωτο και που μετά από 10 χρόνια έγινε 6000!!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα 10 χρόνια δεν έλαβε καμία ειδοποίηση !!!
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα σε ιδιώτες !!! ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!
Οι τρόποι είναι πολλοί για να σας εμπλέξουν στα γρανάζια τους και ΠΡΟΣΟΧΗ οι καιροί είναι δυσοίωνοι !!!.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
Δεν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι ?ο ύπνος δεν θρέφει μόνο τα μωρά θρέφει και τους μεγάλους , εκτός και αν θέλετε να σας θρέφει ο ήλιος …σαν τα μοσχάρια στην ύπαιθρο !!
ANΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://epanastasi-gr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΑΛΙΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 11,58

    Εάν η τοποθέτηση μου έστω και πρόχειρη, σε ανάγκασε εν μέσω λίγων λεπτών να ιδρύσεις κίνημα αυτό είναι καλό και σημαίνει ότι, τα απλά και ταπεινά λόγια ενός ασήμαντου ανθρώπου γίνονται αφορμή για εγκεφαλικές κινήσεις, όπως αυτή που μας έχεις προτείνει.

    Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν εσένα, διότι με την παρουσία σας και την στάση σας φωτίζεται περισσότερο ο απέναντι δρόμος, από αυτόν που περπατάτε εσείς.

    Άρα λοιπόν το θέμα μας είναι απλό, είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους και με ακόμα περισσότερο διαφορετικούς στόχους.

    Λυπάμαι πολύ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κ Ι Ν Η Μ Α ''ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΩΝ''
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ…ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΛΟΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΩ ''ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ''……!

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΝ ΧΟΥΛΚ!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπητέ αρθρογράφε,

    Έχεις απόλυτο δίκαιο για τις τράπεζες, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζουν στην χώρα, δίνοντας ανεξέλεγκτα δάνεια σε ανθρώπους, που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις τοκοχρεωλυτικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να πνίγουν τους ανυποψίαστους αγοραστές των εν λόγω δανείων και κατόπιν να πνίγονται και οι ίδιοι μην μπορώντας να μαζέψουν τα δανεικά.

    Γιατί όμως οι τράπεζες δίνουν με τόση ευκολία δάνεια, ενώ ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν πίσω, επιτρέψτε μου να απαντήσω και να σας πω ότι, το κάνουν για ένα και μόνο λόγο, για να αυξήσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο στην αγορά, έτσι ώστε όταν θα πουλήσουν την τράπεζα τους σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα να έχουν όσα περισσότερα δάνεια είναι δυνατόν.

    Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνουν το κεφάλαιο τους χωρίς να υπάρχει στην ουσία κεφάλαιο, δηλαδή, όταν παίρνει κάποιος ένα δάνειο 40.000 ευρώ για 10 χρόνια, το δάνειο αυτό μαζί με τους τόκους θα φτάσει για παράδειγμα τα 55.000 ευρώ, άρα ο αγοραστής θα πληρώσει 45.000 ευρώ για να αγοράσει το εν λόγω δάνειο, έτσι ώστε να καρπωθεί και αυτός τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ εάν τελικά μπορέσει να τα εισπράξει ποτέ.

    Φανταστείτε ότι, μια τράπεζα έχει χιλιάδες τέτοια δάνεια αορίστου ρίσκου, με τα οποία ανεβάζει το κεφάλαιο της στο 100%, ενώ στην πραγματικότητα έχει επενδύσει μόνο ένα 30% και έτσι απλά η κάθε τράπεζα ψάχνει το κατάλληλο τραπεζικό θύμα για να πουλήσει στην ουσία τα φύκια της για μεταξωτές κορδέλες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ? ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔ/ΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ? ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.. ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ… Ο 11:25ΕΙΜΑΙ… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    axxaxaaxxa Καλά 11:25 είσαι πολλύ γελοίος η κάνεις πλακίτσα οπότε σε δικαιολογό.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ Ο Mr. ΒΑΝΚER!…ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ…..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΟΥΛΚ!!!

    11.25 ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΩ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ''ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΩΝ'' ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΑΦΟΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ''!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. 6000 ΟΛΑ ΚΙ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 'ΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΠΑΜ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΑΚ/ΑΛΕ/ΛΑΔΙ/ΓΑΛ/ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *