Αυτά που ΔΕΝ θέλουν οι άντρες!!!

Ας το παραδεχτούμε. Στις γυναίκες αρέσει να περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό τους, μετά για τους άντρες και τελευταία για τις άλλες γυναίκες…
Μετά από μία κουβέντα που είχα με άντρες φίλους μου, συνειδητοποίησα ότι πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα για να τους γοητεύσουμε, εκείνοι τελικά τα απεχθάνονται. Σας δίνω κάποια παραδείγματα…

1. Πολύ Άρωμα

Φυσικά τους αρέσει μία γυναίκα να μυρίζει ωραία, αλλά μακριά απ’ τις υπερβολές! Δεν θέλουν η κοπέλα τους να πλένεται με άρωμα απ’ την κορυφή ως τα νύχια, και για να είμαι ειλικρινής, συμφωνώ. Εξάλλου, είναι και πρακτικό το ζήτημα. Ειδικά την άνοιξη, καταφέρνουμε έτσι να τραβήξουμε την προσοχή των εντόμων , παρά των αντρών!

2. Βαρύ Make-up

Ο άντρας θέλει να σ’ αισθάνεται, να σε αγγίζει.. Όταν λοιπόν, αγγίξει το πρόσωπό σου και του μείνει μία στρώση make up στο χέρι, είναι κάτι που δεν θα του αρέσει! Το να είμαστε φυσικές είναι κάτι που προτιμούν! Εξάλλου μία κρέμα bb, λίγη μάσκαρα και ρουζ είναι ό, τι χρειάζεται για να παραμείνουμε δροσερές και όμορφες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Γιγάντιες Βλεφαρίδες

Οι τεράστιες βλεφαρίδες δεν ομορφαίνουν αλλά παραμορφώνουν το πρόσωπο και αγριεύουν το βλέμμα μας. Είναι καλό να τονίζουμε τα μάτια μας, γι’ αυτό καλύτερα προτιμήστε μία σκιά ματιών και μάσκαρα, και αποφύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

4. Μοδάτα Μανό

Για κάποιο λόγο στους άντρες δεν αρέσουν τα περίεργα μανό, δηλαδή όλα αυτά που τώρα είναι στη μόδα- φλούο, με στρασάκια, σχεδιάκια με λουλούδια, κτλ. Βέβαια τους αρέσει μία γυναίκα να περιποιείται τα άκρα της και ειδικότερα τα νύχια της, αλλά με πιο κλασικά χρώματα, γι’ αυτό προτιμήστε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, ένα ροζ παλ χρώμα ή ένα διαχρονικό κόκκινο, που πάντα τους γοητεύει!

5. Περίεργο Μαύρισμα

Σίγουρα το ωραίο μαύρισμα παραπέμπει σε κάτι εξωτικό αλλά κ αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο! Ειδικά όσες γυναίκες χρησιμοποιούν τις ειδικές κρέμες ή σπρέι μαυρίσματος ή κάνουν solarium, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βάση στο αποτέλεσμα! Η πιθανότητα να μαυρίσουν υπερβολικά ή και να γίνουν περισσότερο πορτοκαλί είναι πολύ μεγάλη!

Μέτρον άριστον, κορίτσια!!!

post4life.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *