ΞΥΠΝΑ….ΜΑΛΑΚΑ !!!

E, μαλάκα! Σε σένα μιλάω!
Σε σένα που δεν μπορείς να κρυφτείς στο πλήθος και να φορτώσεις τις ευθύνες σου αλλού. Κι εσένα που κοιτάς να τη βολέψεις, αλλά και σένα που τρως το κουτόχορτο που σου σερβίρουν και λες κι ευχαριστώ. Ναι, εσύ που έχεις όνομα και επίθετο, πρόσωπο και υπόσταση. Ξύπνα μαλάκα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που όταν κυνηγούσαν το διπλανό σου δημόσιο υπάλληλο επευφημούσες, αποκαλώντας τους όλους τεμπέληδες και……
άχρηστους. Εσύ, που όταν αποφάσισαν να ρίξουν τις ευθύνες για την κλοπή στους γιατρούς επευφημούσες, αποκαλώντας τους όλους κλέφτες και σκιτζήδες. Εσύ, που όταν τα έριξαν στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ επευφημούσες, αποκαλώντας τους κηφήνες και λαμόγια. Εσύ, που όταν έδειξαν εσένα ως υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας, δε βρήκες κανένα να σε υποστηρίξει, γιατί και οι άλλοι μαλάκες επευφημούσαν, αποκαλώντας σε απατεώνα και παράσσιτο. Εσύ μαλάκα, ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που κάθεσαι αποχαυνωμένος μπροστά στην τηλεόραση και μαζί με το ετοιματζίδικο δείπνο σου καταπίνεις αμάσητα όλα τα τοξικά απόβλητα των υπαλλήλων μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών. Εσύ, που νομίζεις ότι κάνεις επανάσταση μουτζώνοντας την οθόνη. Σβήστην όμως μαλάκα, για να καταλάβεις ότι είναι καθρέφτης. Ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που παριστάνεις τον κυρίαρχο λαό και πουλάς την ψήφο σου στον πρώτο τυχάρπαστο καραγκιόζη υποψήφιο βουλευτή που νόμιζεις ότι θα σου τακτοποιήσει το γιο, την κόρη, το παράνομο οικοπεδάκι, κάτι χρέη στην εφορία και την ενοχλητική πεθερά σου. Εσύ μαλάκα που πλακώνεσαι στο καφενείο με το διπλανό μαλάκα που πούλησε την ψήφο του, στο όνομα ενός άλλου καραγκιόζη. Εσύ μαλάκα που έχεις το θράσος να πιστεύεις ότι όλοι είναι το ίδιο μαλάκες με σένα και γλείφουν για να βολευτούν, χαρτζηλικώνουν για να εξυπηρετηθούν και χώνουν φακελάκια για να γίνουν καλά. Ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που όταν οι εργοδότες σου αποφάσισαν ότι τα 800 ευρώ που παίρνεις τους πέφτουν πολλά και σε πέταξαν στο δρόμο, πίστεψες ότι για όλα φταίνε οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που σου τρώνε το ψωμί. Εσύ μαλάκα υπάνθρωπε. Ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που όταν σου πηδάνε τη ζωή αρνείσαι να βγεις στο δρόμο, γιατί οι διαδηλώσεις είναι επικίνδυνες, γιατί οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι, γιατί οι συντεχνίες κοιτούν την πάρτη τους, γιατί, γιατί, γιατί… Γιατί τελικά… δε βαριέσαι; Πού να σηκώνεσαι από την πολυθρόνα; Εσύ που περιμένεις από τους άλλους να διεκδικήσουν τα δικά σου δικαιώματα κι αν δεν το κάνουν έχεις και το θράσος να τους βρίζεις. Ξύπνα μαλάκα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που θυμήθηκες ότι είσαι απόγονος του «μεγαλέξανδρου» όταν οι σλαβομακεδόνες ανακάλυψαν το “Αστέρι του Κούτλες” (Βεργίνα), αλλά όταν σου ξεπουλάνε το δημόσιο πλούτο της χώρας σου (το δικό σου πλούτο) χειροκροτάς γιατί «γίνονται επενδύσεις». Εσύ, που θυμάσαι ότι είσαι τρισέγγονο του Κολοκοτρώνη, όταν στη γειτονιά σου βλέπεις ζητιάνους μετανάστες, αλλά ξεχνάς ότι δεν είσαι παρά ένας ραγιάς που αντί να σκύβεις στο σουλτάνο, σκύβεις στον εργοδότη σου, τον προϊστάμενό σου, το βουλευτή σου, τον αρχηγό του κόμματός σου. Εσύ, που χωρίς καπίστρι νιώθεις γυμνός. Ναι, εσύ μαλάκα, ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ, που η μνήμη σου έχει το βάθος ανοϊκού χρυσόψαρου. Εσύ που γλείφεις εκεί που έφτυνες πριν λίγες ημέρες, για να ξαναφτύσεις στο ίδιο σημείο μερικούς μήνες αργότερα. Εσύ που έκανες θεό τον Καραμανλή πριν ανακαλύψεις ότι είναι ένας χοντρολαπάς που σε κορόιδευε, για να κάνεις στη θέση του θεό τον Παπανδρέου, έως ότου ανακαλύψεις ότι είναι ένας απατεώνας που σε κοροϊδεύει. Εσύ που άγεσαι και φέρεσαι από το κάθε τυχάρπαστο παπαγαλάκι από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου ή και εφημερίδας. Ξύπνα μαλάκα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Εσύ που έχαψες το παραμύθι του Παπανδρέου για τα «λεφτά που υπήρχαν» και έρχεται τώρα να τα πάρει από την τσέπη σου. Εσύ που συνεχίζεις να θεωρείς ότι ο Γιώργος θα γίνει σοσιαλιστής, μετά την παρέλευση τετραετίας. Εσύ μαλάκα που επιτρέπεις σε κάθε Πάγκαλο να σου λέει στα μούτρα σου ότι είσαι κλέφτης. Εσύ, που δίνεις στο δικαίωμα σε κάθε πασόκο νεκροθάφτη να σε θεωρεί δεδομένο και να διαλαλεί ότι στηρίζεις την ταφόπλακα που πάνε να σου φορέσουν. Εσύ που συμπεριφέρεσαι στην κάλπη σα χουλιγκάνος και πιστεύεις ότι γεννήθηκες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ σφραγισμένο στο κούτελο. Τα δαμάλια σφραγίζουν ρε μαλάκα. Ξύπνα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. Που παριστάνεις τον αριστερό και καταναλώνεις όλους τους πολιτικούς νεολογισμούς της «σοσιαλδημοκρατίας», γιατί βρωμάς μικροαστίλα. Γιατί, για σένα το να είσαι αριστερός σημαίνει να ρίχνεις γκόμενες με τσιτάτα, αλλά στην πράξη δεν μπορείς να αποχωριστείς το τζιπ σου, τις διακοπές σε ακριβοπληρωμένο μπάνγκαλοου και τη 42άρα plasma-TV. Γιατί είσαι ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι με ακριβό ρολόι. Εσύ μπουρζουά που κρατάς σφιχτά τον μικροαστισμό σου, χαμένος στον πολιτικό αυτισμό σου.
ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ!

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

34 Comments

  1. Ανώνυμος

    SIMPERASMA TELIKA DEN XOUME TIN MAGKIA NA TOUS TA POUME KAI TA LEME METAXIMAS TI KOLOPANA TOU KERATA POU EIMASTE REEEEEEEEEEEE.. XIPNATEEEEEEEEEEE. KOLIMENOIIIIIIIIIIIIII

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Εσύ μπουρζουά που κρατάς σφιχτά τον μικροαστισμό σου, χαμένος στον πολιτικό αυτισμό σου.

    Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;

    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μπράβο πολλή σωστός!!!
    Έτσι ήμαστε… σκέτοι μαλάκες που το παίζουμε μάγκες χωμένοι μέσα στα σκατά!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΩ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΥΡΝΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ποιος εισαι ρε παλιομπινε αρθρογραφε που μας κραζεις ; εισαι αγωνιστης ; τρεχεις στις διαδηλωσεις η παιζεις το κεφαλι σου κανοντασ ανταρτικο πολεων . Αντε γαμησου σκουπιδι σοφε του κολου ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΣΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ 35ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ . ΕΣΥ ΤΑΦΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ(ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ ) ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ,ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ? ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    Reply
  8. O Αυτοτιμωρούμενος

    1. Υποστηρίζω τον 9:33 (μαλάκα με τα greeklish) γιατί χαραμοφάηδες, σε λίγο θα κλείνετε τους διακόπτες του τσιφλικιού σας (ΔΕΗ και γενικότερα δημοσίου) και θα ζητάτε από εμάς με τα 800 ευρώ να σας σώσουμε.

    2. Στο χωριό μου λένε πως: όποιοι ξέρουν να κρίνουν, ας μάθουν και να προτείνουν. Ο μαλάκας -patrinaki-αρθρογράφος, δε προτείνει κάτι. Απλά μας λέει όλους μαλάκες. Νομίζω;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    AMA ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΧΥΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ; ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    aei salta kai phdhksoy re karagkiozh….aytos o malakas poy exei onoma kai epi8eto pote den katebhke se apergia kai diadhlwsh giati thn epomenh mera 8a exane thn doyleia toy…..karagkiozh e karagkiozh….8elete thn anasfaleia sas na thn fortwsete pali ston idiwth …..oxi omws kai otan kanate apergies kai legate den sas f8anoyn …exete daneia ,paidia ,ypoxrewseis…kala poy den mas legate exete kai gkomenes…..kai tote …poy htan o malakas idiwtikos ypallhlos ….ton eixate grammeno …..twra ton epikaleiste kai pali na sas swsei …..aei ston diaolo koprites…..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ": "αντε χασου αρθρογραφε" "εσυ εισαι ο μαλακας αρθρογραφε" και λοιπες παπαριες….Αμα σας λενε την αληθεια χυμα και τσουβαλατα,για το ποσο μαλακας και ηλιθιος ειναι ο νεοελληνας δε σας αρεσει,ετσι; Σας ενοχλει να σας λενε την αληθεια ωμη,ετσι; Γιατι αυτη ειναι η αληθεια,οπως ακριβως τα περιγραφει ο αρθρογραφος.Αλλα εσας σας ενοχλει.Γιατι δειχνει το τι εισαστε,το τι ειναι σημερα ο ελληνικος λαος.Μπραβο σου αρθρογραφε ! Αλλα μην ελπιζεις και σε πολλα.Τα προβατα οσο και να τα προγκηξεις προβατα θα παραμεινουν…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    8:31.Αμα ερθουν ο πρωτος που θα καψουν θα εισαι εσυ, καθωτι μελαχρινος και κοντος.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ…..ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??????????????ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΜΟΥΛΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ…ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΞΕΙ…ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ!!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ…ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ (ανύπαρκτο)…. ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

    ΓΑΜΩ την ΕΛ. ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛ – ΛΗΝΕΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ!

    YLETISTHS

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ!!! ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Μαλακας με διπλωμα ειναι ο αρθρογραφος που το μονο που ξερει ειναι να κρινει τους αλλουςκαι οχι το ανθελληνικο και σαπιο ΕΓΩ του ουστ κοπριτη.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Άντε πάλι μαλακίες,…
    Αρθρογράφε,θα σε ψηφίσω και σένα για να μας σώσεις,εμας τους άμυαλους…

    Υ.Γ Θέλεις δίαιτα αρθρογράφε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *