Προσοχή!

panagiotis

Προσοχή μάγκες κάτω στην Αθηνά κυκλοφορούν αλλοδαποι..που στα φανάρια παραμονεύουν και ανοίγουν της πόρτες τον αμαξιών ειδικότερα αν είσαι μόνος σου …Προσοχή μην περιμένεις τίποτα από το κράτος κυνηγά τους μόνος σου…ΜΟΥ συνέβη στης 3 η ώρα τέρμα Βερανζέρου(τους κυνήγησα)

Η παρανομία, η πείνα και η εξαθλίωση ορισμένων συνανθρώπων μας, κυρίως αλλοδαπών, έχει αυξηθεί επικίνδυνα τον ……
τελευταίο καιρό. Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι η αύξηση της βίας σε κάθε της μορφή.
Τα καθημερινά περιστατικά στις αστικές περιοχές, αλλά και στην περιφέρεια, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Είναι τόσα, που θα χρειαζόταν ένας αστυνομικός να προστατεύει δέκα με είκοσι ανθρώπους, για να μπορεί να τους εξασφαλίσει την ποθητή ασφάλεια.
Ανέφικτη κι ουτοπική μια τέτοια απαίτηση εκ μέρους μας. Επομένως, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν περιστατικά, τα οποία ίσως να τύχουν στον καθένα μας, θα πρέπει να έχουμε εκ των προτέρων μελετήσει τις κινήσεις μας για κάθε μια περίπτωση χωριστά.
Επειδή δεν είμαι ειδικός, δε δικαιούμαι και να δίνω συμβουλές. Γνωρίζω δε πολύ καλά, ότι οι συμβουλές εκνευρίζουν τους νέους αφάνταστα. Απλώς θα σας περιγράψω το δικό μου τρόπο σωτηρίας σε πρόσφατο γεγονός.
Βρισκόμουν σε θέση παρκαρίσματος. Διαπιστώνω, πως έρχεται μηχανάκι με δυο αναβάτες. Περιμένω να περάσει η μηχανή, για να ξεκινήσω τους ελιγμούς. Αντί να περάσουν όμως, με χτυπούν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και περιμένουν την απερίσκεπτη ανακλαστική μου κίνηση.Διαπιστώνω από τον καθρέπτη, πως έχω να αντιμετωπίσω αλλοδαπούς.
Βλέποντας, πως δεν κατεβαίνω, έρχεται ο συνοδηγός και προσπαθεί να μου ανοίξει την πόρτα. Η ασφαλισμένες πόρτες του αυτοκινήτου, πάντα το κάνω αυτό μηχανικά πια εδώ και καιρό, τον εκνεύρισαν περισσότερο. Άρχισε να χτυπά τζάμια και πόρτες με μανία. Τότε απλώς έφυγα!
Ηρωικό δε θα ήταν το να κατέβω! Εξ΄άλλου λίγες μέρες αργότερα, δυο νέες κοπέλες στο Ν.Ηράκλειο, έζησαν τον ίδιο τρόμο με αλλοδαπούς, τον οποίο απέφυγα εγώ.
Οι επόμενες κινήσεις μου καθ΄όλα νόμιμες, υποχρεωτικές και δικαιωματικές.
Κατήγγειλα το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έστειλα mail στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το κοινοποίησα σ΄όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Το αποτέλεσμα των ενεργειών μου αυτών ήταν άμεσο και θετικό. Την επόμενη μέρα σε επιχείρηση της αστυνομίας καθαρίστηκαν τα εγκαταλελειμμένα κτίρια της περιοχής από τους λαθρομετανάστες.

Τώρα, με τόσα που είπαμε, να αθετήσω το λόγο μου και να δώσω μια συμβουλή? Καλές οι καταγγελίες στο διαδίκτυο, αλλά είναι καλύτερες εκεί που θα πιάσουν τόπο.
Πρέπει να μάθουμε, πρωτίστως, να απευθυνόμαστε εκεί, όπου πραγματικά θα μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια.Έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, αλλά πάντα ενυπόγραφα. Ας αντιμετωπίσουμε την Ελληνική Αστυνομία ως φίλο μας και όχι ως εχθρό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΜΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΦΙΟΖΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
    ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΣΟΥ¨?!
    ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ!

    ΚΑΛΕ….ΜΗ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΑΖΕΜΕΝΑ
    ΚΑΜΙΝΕΛΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ!

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ
    ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ @@
    ΑΝ ΕΧΕΙ-!!!
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ….

    ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ
    ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ
    ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΛΑΒΗ
    ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΣ
    ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ.

    ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ.
    +ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΕΝΕΓΚΗΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ πειρασμόν…
    ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ του πονηρού-+ΑΜΗΝ+

    Reply
  3. Ανώνυμος

    παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας όταν η αστυνομία δεν δύναται ή δεν την αφήνουν οι πολιτικοί ή οι διάφοροι "ανθρωπιστές".

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η αστυνομία είναι με τα χέρια δεμένα και εκτελεί εντολές. Αυτό πρέπει να το γνωρίζετε όλοι σας. Αν τα πάρει στο κρανίο καμιά ώρα και μαζί με τους πολίτες κάνει ντου στους δρόμους θα γίνει το έλα να δεις.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Πρώτα η Θάλεια μετά ο Παναγιώτης το ίδιο άρθρο… Μπράβο παιδιά πολλές φορές να εμπεδώσουμε όλοι πόσο καλά αντανακλαστικά έχει το κράτος δικαίαου που ζούμε…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *