Προγνωστικά Στοιχήματος

Καλησπέρα σας. Γεμάτο Σ/Κ έπειτα από το προηγούμενο με τις Εθνικές ομάδες, και οι ευκαιρίες για ταμείο είναι αρκετές. Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει συνολικά δέκα παιχνίδια. Ας τα πάρουμε χρονικά.
Ξεκινάμε από το μεσημεριανό παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στην Premier League, όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουν. σε ένα παιχνίδι που μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αλλά ίσως δούμε την έκπληξη. Η γηπεδούχος στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει 3-2-1, με……
χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια έχει σκοράρει από τρία γκολ! Εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις και ματς «χωρίς αύριο» για τη γηπεδούχο μας ωθούν να κοντράρουμε τη Γιουνάιτεντ και να πάμε με το 1Χ. Συνεχίζουμε με μία βόλτα στη γειτονική “μπότα” και στη Serie B, όπου θα κρατήσουμε τον άσσο της Τσιταντέλα με draw no bet (“η ισοπαλία δεν μετράει”). Από τα παιχνίδια των 17:00, θα κοντράρουμε ένα ακόμα φαβορί, τη Τσέλσι, που αγωνίζεται μέσα στη Στόουκ. Εξαιρετική έδρα η γηπεδούχος που έρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 υπέρ της Νιούκαστλ. Η Τσέλσι έχει αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα και τη Τετάρτη φιλοξενεί την Μάντσεστερ για το θεσμό του Champions League. Στις “μικρές Αγγλίες” επιλέγουμε δύο ισοπαλίες, στα παιχνίδια Μπέρνλι-Ίπσουϊτς και Γέοβιλ-Μπρίστολ Ρόβερς. Κλείνουμε τις απογευματινές μας επιλογές με το Χ2 της Στενχάσμιουρ από τη Β’ Σκωτίας. Στα βραδινά παιχνίδια, στο ντέρμπι της Ολλανδίας μεταξύ Τβέντε και Αϊντχόφεν, θα πάμε με τη μοιρασιά και την ισοπαλία που πληρώνει 3.50. Από το Championat, κρατάμε τον άσσο της Ρεν που έχει την ευκαιρία να κλέψει τη 2η θέση από τη Μαρσέιγ και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Κλείνουμε τις επιλογές μας με τον άσσο της Φέγενορντ (και εδώ με draw no bet) και την κόντρα της Μπαρτσελόνα που φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ σε ένα παιχνίδι όπου οι αποδόσεις του 1Χ είναι ελκυστικές για μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ.

www.betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *