Μαρινάκης: Τον ξέρουμε τον “Καπετάνιο”, περαστικός ο Αδαμίδης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της “ερυθρόλευκης οικογένειας”. Εκεί βρέθηκαν τα αυτιά και τα μάτια του balla.gr και σας αποκαλύπτει όσα ειπώθηκαν. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για το “ντου” του “καπετάνιου” στο μπουθ της……
NOVA, τον Νικόλα Πατέρα, τον…περαστικό Σταύρο Αδαμίδη αλλά και για την διαιτησία.

Για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να εισβάλει στα θεωρία της NOVA και να κάνει παράπονα για τον…σχολιασμό, ο Μαρινάκης είπε πως:

“Τον ξέρουμε τον “Καπετάνιο” δεν θα τον μάθουμε σήμερα. Τόσα χρόνια ήταν πρόεδρος στον Παναθηναϊκό και δεν μας ‘εκανε κάπια εντύπωση η αντίδρασή του”, για να συνεχίσει τονίζοντας:

“Κι εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε παράπονα από ορισμένες μεταδώσεις της ΕΡΤ στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και της NOVA για τα εκτός έδρας ματς, ωστόσο δεν πρόκειται να συμπεριφερθούμε ποτέ ε΄στι και να αφαιρέσουμε το δικαίωμα της κριτικής”.

“Αν επιστρέψει ο Πατέρας θα πάμε στο +11!” είπε σχετικά με τον πρώην πρόεδρο και πρώη…φίλο του, όπως παραδέχθηκε ο Μαρινάκης.

Στη συνέχεια κι ενώ η κουβέντα έφτασε στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως σέβεται την “Ένωση” επειδή είναι ομάδα ιστορική, με φανατικό κόσμο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται την συμπεριφορά των παραγώντων της λέγοντας πως “ο Αδαμίδης είναι απλά περαστικός από την ΑΕΚ!”.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει η…διαιτησία με τον “ισχυρό” άνδρα των Πειραιωτών να λέιε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα από τον Ολυμπιακό για εξαίρεση του Κάκου από δικά του παιχνίδια. Αντιθέτως, εξαίρεση ζητήθηκε για τον Δαλούκα και όπως ξεκαθάρισε τα “στοιχεία μιλούσαν μόνα τους…”. Παράλληλα τόνισε πως είναι ντροπή για την διαιτησία να έχουν σφυρίξει τα περισσότερα ματς στην λίγκα οι Δαλούκας και Σταθόπουλος, ενώ τέθηκε καθαρά υπέρ του σχεδίου της ΟΥΕΦΑ με το οποίο θα εκτελεστικό μέλος της ΕΠΟ μέσα στην ΚΕΔ. “Έτσι θα υπάρχει κάποιος στην ΚΕΔ από τον οποίο θα μπορούν όλες οι ομάδες να ζητήσουν τον λόγο..”.

Την ίδια στιγμή ο Μαρινάκης υπογράμμισε πως δεν φοβάται κάποια…γκέλα μέσα στο Φάληρο λόγω κακής διαιτησίας αλλα “φοβάται” πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν εκτός εαυτού τους φιλάθλους των “ερυθρολεύκων” προκειμένου να υπάρξουν ευτράπελα και τιμωρία της έδρας.

Όσο για τα μεταγραφικά, ο ίδιος τόνισε πως τον Γενάρη έχει γίνει κρούση μόνο στον Βέλλιο και όχι και στον Γεωργιάδη.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Προφανώς απευθύνεται στα πιθηκοειδή της θύρας 7. Δεν εξηγείται αλλιώς.
    Να μας κάνει την παρθένα ο Μαρινάκης και να αναφέρεται επικρητικά σε όλους ςκτός από τον προδότη πράκτορα κρόκους.
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει μπούλη

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *