Κώστας Σκανδαλίδης: Ψηφίζω γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση

«Μην παίζετε με τις αντοχές μας» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, καθώς, όπως τόνισε…

«δεν διατυπώθηκε στο σώμα της κοινωνίας ο εναλλακτικό δρόμος».
Ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο «προϊόν κοπτικής ραπτικής» και επεσήμανε: «Η πρόταση που έφερε η κυβέρνηση προς ψήφιση επιχειρεί χονδρικά δύο παρεμβάσεις, στα φορολογικά έσοδα και στη δημόσια διοίκηση. Και οι δύο δεν συνιστούν πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Πρόκειται για imitation μεταρρυθμίσεις».

Παράλληλα κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα να «μας πει τι αποκομίσαμε και από ποιους ως ελληνικό κράτος, από τη φοροδιαφυγή αυτό το χρόνο». «Χρειαζόμαστε συγκεκριμένα νούμερα για να κάνουμε ουσιαστική συζήτηση», είπε.

«Εδώ και μία 15ετία αλλάζουμε το κράτος, το μεταρρυθμίσουμε, το επανιδρύουμε. Κουράστηκε ο κόσμος να μας ακούει. Σχέδια επί σχεδίων, νομοσχέδια επί νομοσχεδίων, στόχος να γίνει η Ελλάδα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Η πολιτική των κυβερνήσεων, ράβε – ξήλωνε και τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι», υπογράμμισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *